עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 27 מ 27

אשכול: Motogp יפן יש אליפות.!

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    46 מבוגר, אבל זה לא הוא הרי, זה האופנוע שנחות מההונדה ומהדוקאטי.. וזה מדהים בכלל איך הוא מגיע למקומות ה 3~4 עם כזה כלי שעל פניו דיי נחות משני הנ"ל.
    וכן, מה לעשות שהשם שלו זה באזז מטורף שמוכר מרצ'נדייז ומביא מלא צופים למרוצי ה MOTOGP.
    הייתי עם חבר בגמר בוולנסיה ב 2014, כמה כבוד המקומיים עשו לו, שבכלל כבר לפני המירוץ האליפות היתה בכיס של מארקז.
    אני ניטרלי, למרות שיש העדפה ל DOC, אבל עם כלי נחות והשנים שעוברות ההתבגרות לא משפרת יכולות, להוסיף על זה שמארקז הוא הצעיר הנמרץ והמעיז על כלי חזק יותר, זה מראה על עליונות של הנמלה על הדוקטור.. ד"א, בצעירותו מרקז גם היה אחד מהילדים שתרגלו שם ב"חווה" של הדוקטור באיטליה
    כל מילה נכונה.
    לפחות יש לך ידע נרחב (:

הלוואי ולרוב הצופים היה מיני מידע ממה שיש לך.

Sent from my MI 5X using Tapatalk

Member הסמל האישי של ComanDo
    איזה כיף שהמחלקה התעוררה מזמן לא היה פה קצת רעש.
    או שאולי אני נעדרתי

מזל טוב למארקז, הרוויח את זה (לצערי, כן?)

אולי שנה הבאה לדוקטור, אולי לא.
    אני רק מבסוט מהעונה של דובי. מת עליו. כבר כבר עונות שהוא והאופנוע והקבוצה משתפרים ולא מוותרים וזה מוכיח את עצמו.

פורזה דובי!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של erani99
    ציטוט נכתב במקור על ידי 2 Strokes צפיה בהודעה
    כל מילה נכונה.
    לפחות יש לך ידע נרחב (:

הלוואי ולרוב הצופים היה מיני מידע ממה שיש לך.

.. ומה זה אומר?, שהתקבלתי למחלקה הסגורה?
    טוב, את מבחני הקבלה אני צריך לעבור אצל נועם1 ואילןG ה"ילד" (אילן, אם נולדת באותו יום של מרקז, אז אתה באמת ילד,,או שזה רק התאריך בשנה ולא באותה שנה?, ב 2002 כשאתה היית ב 30 הנמלה היה פחות מבן 10 לדעתי)
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    .. ומה זה אומר?, שהתקבלתי למחלקה הסגורה?
    טוב, את מבחני הקבלה אני צריך לעבור אצל נועם1 ואילןG ה"ילד" (אילן, אם נולדת באותו יום של מרקז, אז אתה באמת ילד,,או שזה רק התאריך בשנה ולא באותה שנה?, ב 2002 כשאתה היית ב 30 הנמלה היה פחות מבן 10 לדעתי)
    לא יודע אם התקבלת, תשאל אותם?
    אבל זה ממש כיף לראות מישהו עם ידע ממשי ולא סתם עוד אוהד שאוהב מהירות...

Senior Member
    התקבלת 99: !. עכשיו נא לגשת
    לאחות אן . לקחת כדור , ללכת לישון עד למרוץ הבא.

והנה היה שווה להכנס למחלקה קבלת מחמאה של מבין.

כי אנחנו שם לא זוכרים ,לא מבינים, רק חולמים בן כדור לכדור. בקרוב מוטו E חשמלי . טיפול ראשון on the ho use..
    צאו ודש.

Junior Member
    איזה אמוציות במחלקה, כנראה שהיה משהו בעונה הזאת 😁

חמש אליפויות למשייף הספרדי. אוהבים או לא, מה שנרשם בדפי ההיסטוריה נחתם ביום ראשון (לפחות עד שנשיג דלוריאן). לעניות דעתי, זו האליפות שעבד הכי קשה בשבילה בקטגוריה הבכירה, ומגיע לו. אני אומנם צופה קבוע ב-GP רק מ-1993 (עם השלמת כל העונות מסוף שנות ה-60', ככה על הדרך) ועוד איזה אליפות, אולי שתיים (או שבעים &#128522 , אבל אני חושב שאני יכול להגיד שמעטים הרוכבים שראיתי לאורך השנים אשר מחוברים כ"כ למכונה עליה הם רוכבים. מרקז הרבה יותר בוגר היום לדעתי, ויחד עם יכולת הרכיבה הזאת נראה ששאר הגריד פשוט צריך להשתדרג.
    עדיין, העונה הזאת הייתה מעניינת מקודמותיה. דובי הוא הפתעת השנתיים האחרונות, ללא ספק. הייתי די בטוח שהוא כבר בשלהי הקריירה שלו. לצערי, על אף הצלחותיו, איני חושב שקורץ מ"חומר של אלופים". הוא היה כזה גם בימי ה-125 וה-250. עדיין, הוא מפתיע.

ההפתעה הבאה בתור היא שמכל הגריד הדי צעיר והמרשים ב-GP, עם כל האלק' השיוויונית ובלי נערות המטריה להסחת הדעת, הרוכב הבא בטבלה הוא רוסי. איפה כל הרוכבים האלה?? השנה היו עוד ניצוצות פה ושם, והיו קצת מלחמות בשדה, אבל עדיין מאכזב שאף רוכב צעיר יותר לא הראה יכולות עקביות שיתנו איתות לעתיד הסדרה הזו. נקווה שיעלו הילוך שנה הבאה.

Member הסמל האישי של tree
    אני אהבתי העונה שזרקו וקרטשלו לפני הרבה אופנועי מפעל אחרים.

Senior Member
    איזו דרמה...! לאט לאט חוזרים החוסים.
    זהירות הדלת נסגרת!, כמה טוב לקבל פרשנות חינם, 3 ארוחות, מסלול המראה, כדורים , אחיות מוסמכות.( חלקם תאומות..)
    עוד חסרים כמה חוסים שנעלמו ; במבה מתוקה?
    מחלקה נסגרת..
    אגב במחלקת הסופרבייק דרושים חוסים...
    צאו"
    ומחכה לאבא של מארקז...

Senior Member
    דרמה למארקז 7 אליפיות לא 5
    או שאני טועה...)

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי DRMANIA צפיה בהודעה
    דובי הוא הפתעת השנתיים האחרונות, ללא ספק. הייתי די בטוח שהוא כבר בשלהי הקריירה שלו. לצערי, על אף הצלחותיו, איני חושב שקורץ מ"חומר של אלופים". הוא היה כזה גם בימי ה-125 וה-250. עדיין, הוא מפתיע.
    חומר של אלופים, בוודאות כן. אלוף ה- 125 ב- 2004 עם חמישה ניצחונות, מקום שני חמש פעמים, מקום שלישי פעם אחת, מקום רביעי ארבע פעמים כשרק באסטוריל דובי לא מסיים. אלוף.
    בעונה הראשונה ב- 250 סמ"ק הוא מסיים שלישי ואז פעמיים כסגנו של לורנזו. ב- 2007 דובי זוכה להתנצלות פומבית נדירה ממנהל HRC שמודה קבל עם ועולם בכך שה- NSR250 שהונדה נותנת לדובי אינו טוב מספיק בשביל להתמודד על האליפות מול ה- RS250 של אפריליה.

אם דובי יגיע לפתיחת 2019 כשהוא חמוש בדוקאטי GP19 בשל ואפוי למרקז יהיה מעניין מאד.

איללכא...וגם אז אהמר על מרקז

Senior Member
    אנדרה דוביציוזו הוא אכן אלוף . אלוף איטלייה , אלוף אירופה, אלוף 125.
    מעבר לזה ההרגשה היא שהוא כמו יין איטלקי טוב שמתיישן טוב.

עונה טובה , תקופה טובה, חיבור אמיתי למפעל . מעבר לזה שהוא קונצנזוס אצל כולם. וגם שהוא מפסיד או נאבק עם הנמלה הספרדית עדיין שומר את הדברים כפרופורצייה של הספורט.
    למרות כל המתח מסביב האיש שומר על צניעות. אם הוא יקח את האליפות הבא אשמח בשבילו.

פורצה דובי.
    יש רק בעייה 1 במשוואה לחלום מארק מארקז...
    צאו'.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי נעם 1 צפיה בהודעה
    חומר של אלופים, בוודאות כן. אלוף ה- 125 ב- 2004 עם חמישה ניצחונות, מקום שני חמש פעמים, מקום שלישי פעם אחת, מקום רביעי ארבע פעמים כשרק באסטוריל דובי לא מסיים. אלוף.
    בעונה הראשונה ב- 250 סמ"ק הוא מסיים שלישי ואז פעמיים כסגנו של לורנזו. ב- 2007 דובי זוכה להתנצלות פומבית נדירה ממנהל HRC שמודה קבל עם ועולם בכך שה- NSR250 שהונדה נותנת לדובי אינו טוב מספיק בשביל להתמודד על האליפות מול ה- RS250 של אפריליה.

אם דובי יגיע לפתיחת 2019 כשהוא חמוש בדוקאטי GP19 בשל ואפוי למרקז יהיה מעניין מאד.

איללכא...וגם אז אהמר על מרקז
    ציטוט נכתב במקור על ידי ilang צפיה בהודעה
    אנדרה דוביציוזו הוא אכן אלוף . אלוף איטלייה , אלוף אירופה, אלוף 125.
    מעבר לזה ההרגשה היא שהוא כמו יין איטלקי טוב שמתיישן טוב.

עונה טובה , תקופה טובה, חיבור אמיתי למפעל . מעבר לזה שהוא קונצנזוס אצל כולם. וגם שהוא מפסיד או נאבק עם הנמלה הספרדית עדיין שומר את הדברים כפרופורצייה של הספורט.
    למרות כל המתח מסביב האיש שומר על צניעות. אם הוא יקח את האליפות הבא אשמח בשבילו.

פורצה דובי.
    יש רק בעייה 1 במשוואה לחלום מארק מארקז...
    צאו'.
    טוף, אולי הייתי צריך לשנות את הניסוח ל"חומר של אלופים בקטגוריה הבכירה". אין עוררין על קריירה מפוארת, אני עוקב אחריו מאז אליפות אירופה. עם זאת, כנראה שנסכים לא להסכים. משהו באישיותו תמיד נתן לי תחושה שיהיה "THE BEST OF THE RESTׂ". קצת כמו שאחרי השנתיים שלוש הראשונות של פדרו הצנון (שעכשיו הינו חביב לפני פרישה, בשבילי תמיד יהיה הצנון המקורי, זכות ראשונים לפני לורנזו הצנונית), פשוט כבר הייתה תחושה שיש כאן רוכב מוכשר ביותר שכנראה לא יהיה אלוף MOTO GP.
    אל תעלבו כאן בשביל דובי, שלא יובן לא נכון: ה"התעוררות" שלו אחרי 10 שנים בקטגוריה מעוררת השראה, לא פחות. מעטים ביותר רוכבי המרוץ בעולם אשר הצליחו להילחם בטופ אחרי לא מעט שנים בינוניות. ומי יודע, אחרי שתי עונות כאלה, אולי שנה הבאה תגיע גלידה. לעניות דעתי, דוביציוזו יהיה אלוף MOTO GP אך ורק אם לרוכבים המובילים האחרים יהיו עונות ממש מחורבנות עם תקלות או פציעות. לפני שתתעצבנו על וודאות התרכובת ממנה הוא עשוי, דעו שאשמח מאוד אם אכן יזכה ואשמח לטעות. מגיע לו, הוא בחור טוב .

אגב, עניין ה-NSR250 והתנצלויות יפניות הוא תירוץ נוח. האראדה רכב ב-93' עם אופנוע נחות בהרבה מנחיתותו של אותו NSR לעומת האפריליה ב-2007, ולקח אליפות בלי התנצלויות. ויש עוד לא מעט דוגמאות לאלופים שכאלה. אני חושב שדווקא הפרופורציות בהן מתמרן דובי הן אלה ששמרו על המושב שלו בקבוצות כמו רפסול ודוקאטי - כמו שאמרת ilang, הוא יודע לשמור על צניעות ורוגע, ומעטות הפעמים שאני זוכר אותו מוציא תסכול על האופנוע/קבוצה. וזה אולי קצת מה שחסר לו (שוב, זו דעתי בלבד) - הבנאדם מאבד קדמי במרדף האחרון שלו באליפות, חוזר לפיטס ועושה למצלמה תנועות מפויסות של "נגלגל את זה לעונה הבאה". אפשר לפרש את זה כרוגע ובגרות. אני חושב שזה לא מספיק דחף מול היריבים העומדים לפניו. או שסתם בא לי לראות אותו זורק ת'קסדה לתוך הקיר .