חג שמח!
קניתי לפני יומיים drz400sm ואני רוצה להתחיל לטפל בו לבד.
מעריך שאצטרך כמה כלים, במה להתמקד?
בוקסות אלנים וכו.. ואיזה בוקסות הכי נפוצות ושמישות בכלי?
חג שמח!
קניתי לפני יומיים drz400sm ואני רוצה להתחיל לטפל בו לבד.
מעריך שאצטרך כמה כלים, במה להתמקד?
בוקסות אלנים וכו.. ואיזה בוקסות הכי נפוצות ושמישות בכלי?
יש הרבה ערכות כלים זולות יחסית, אבל כבר לא ברמת "הום סנטר" אלא ברמה סבירה עד טובה. כל מיני סטים של סיגנט, למשל.
סט עם דרייב "3/8 יבוא עם הבוקסות המתאימות לרוב (8 עד 32 מ"מ).
זה וכמה מברגים טובים.
מברגים טובים. אלנים טובים. מפתח פלגים מגנטי מקל על החיים מאוד, מגנט גמיש זה חובה, פנס גם כן
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
גם אני אשמח לקצת יותר פירוט
כנ"ל אשמח אם תשפתו קישור קניה מאיביי או חנויות מומלצות ומחירים
תודה!
אין שום טעם לקנות כלים באיביי. המשלוח יעלה יותר מהכלים עצמם - החבילה כבדה ומה שנמכר מתחלק ל-2 סוגים עוקריים - כלים שלא שווים את הכלום כסף שמבקשים עליהם וכלים שעולים כ"כ הרבה שהמשלוח כבר לא משנה כלום.
יש מספיק חנויות והמחירים מספיק סבירים, סט סביר יעלה בסביבות 300 ש"ח. חנויות מומלצות - תלוי בעיר.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 14-09-2015 בשעה 00:12.
עדיף בוקסות בודדות איכותיות ונחוצות מאשר סט.
אני אוהב את טכנו צינור ביצחק שדה.
עדיף, בתנאי שיש לך ארגז\ארון עבודה, ניסיון לבחור את הבוקסות הבודדות וכסף לקנות במחיר כפול מהסט. לעומת זאת, אם אתה רוצה אריזה נוחה לשימוש, לא להשקיע הרבה מחשבה ולקבל את רוב מה שאתה צריך (כי יש סטים שבאים גם עם אלנים ומברגים כחלק מהסט) ואין לך רצון להשקיע הרבה כסף - אז סט עדיף.
אם כבר ת"א ויצחק שדה, אז יש את פרו טכניקה, בדיוק מול טכנו צינור.
הסט המקורי של האופנוע מפרק בו בערך דבר וחצי. לא ממש רפרנס טוב למה שהבחור יצטרך.
אין לי שום בעיה עם טכנו צינור, להיפך, כשאני צריך איזו חתיכת גומי - אני קודם כל מברר שם, וגם סט כלים יצא לי כבר לקנות משם. רק נתתי אלטרנטיבה, איפה שקניתי את הסט ה-noname שלי לפני עשור (והוא עדיין כאן, אחרי היכרות עם איזה 3-4 אופנועים ו-10-20 מכוניות, חלק שלי והרוב לא).
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 14-09-2015 בשעה 21:07.
אני יוצא מנקודת הנחה שאתה מכיר את הדרוזי יותר טוב ממני.
אני מכיר את מה שיש לי.
ובין היתר מה שיש לי זה סט צ'כי עלום שם בן 20 שאני משתמש אולי בשתי בוקסות ממנו - ה10 וה14.
אז באיזו פעם שאני שוב פותח כמו וואחש עם שבדי איזה ציר של גלגל עשיתי פוס, התיישבתי עם קפה וסיגריה מול הנבלה וחשבתי - "מה חסר לי בחיים?"
טוב אצלי זה מידות מילימטריות אז התחלתי בקטן -
* שמונה בשביל הגובלים במזלג ובשביל מנקז האוויר של הפילטר שמן.
* עשר. תמיד אבל תמיד צריך. וגם יש אז אולי נתפנק גם ב t10 בשביל לפרק את המושב, או את האגזוזסט.
הלאה 11 זניח, 12 זניח... 14 חשוב ל...17 סופר חשוב לניקוז שמן.... וכך הלאה וכך הלאה.
גילוי נאות התפנקתי גם בt5 אלן בשביל שאוכל לחרוש את ההברגות של הקייס יותר בקלות.
ברשימת הפינוקים גם מופיעה ברך בשביל המצת וגם בוקסה בשביל המצת.
עם הרשימה הזו ניגשתי לטכנו צינור וקניתי ... סיגנט.
(את הבוקסה של המצת קניתי ממוטודיפו)
אבל חפרתי.
פות"ש אין בספר רכב פירוט של מה שצריך?
תוסיף לרשימה גם ידית מומנט 3/8 בתור התחלה, כלי חובה אם אתה עובד עם ספר כמו שצריך.
"שלשה מרחיבין דעתו של אדם אלו הן דירה נאה ואשה נאה וכלים*נאים" (ברכות נז ב).
בדיעבד הייתי קונה סט גדול של פרופקסן של חצי + רבע אינטש + בוקסות לפלאגים. נראה לי יש ב700₪ או קצת יותר.