?????????????????????????????????????????
רציתי לקבל חוות דעת לגבי אופנועי TM דו"פ 250/300 בנושא האמינות,עלות חלקים והזמינות שלהם,
אני יודע שמדובר באופנוע קצה ועם מכלולים איכותיים,
שמעתי שב 250 4 פעימות היו בעיות במכלולי הקלצ' וכו', האם זה נכון והאם זה נכון גם לדגמי הדו"פים,
וכמובן איך האמינות של הכלי לאורך השנים.
?????????????????????????????????????????
אלה אופנועים לא מאד נפוצים, אז אני מניח שלאנשים אין הרבה מה לענות לך...
הבנתי..
אשמח גם למידע גם אם זה לא בעל האופנוע,
חבר שיש לו אופנוע כזה וכדומה..
חשוב רק שיהיה מידע אמין.
תודה מראש![]()
מציע לך להצטרף לקבוצה בפייסבוק כדי למצוא בעלים שיוכלו לתת לך מידע - https://www.facebook.com/groups/mathilimbashetach/
מציע ללכת על אופנוע נפוץ יותר כדי ללכת על בטוח בנושא זמינות ועלות החלפים בארץ ובאינטרנט
אין לי פייסבוק אז כנראה לא רלוונטי אבל תודה,
כעיקרון אני עם קטמ כיום ואין ספק שהחיים קלים מכל הבחינות עם קטמ,
בגלל שקראתי כמה כתבות על האופנוע ועל הרכיבה המהנה עליו בזכות המכלולים האיכותיים שהוא מגיע כסטנדרט
חשבתי לנסות, רק החשש שלי לגבי אמינות של הכלי כמשומש ואיך הוא מתפקד לאחר מס' שעות מנוע ארוכות.
משום מה אין כמעט בכלל כלים כאלו משומשים למכירה (300/250), מין הסתם נמכרו מס' כלים בארץ...
תודה בכל אופן על ההכוונה!
אולי המכלול היחיד שאמור לעניין אותך ב- TM זה המזלג של KYB שאכן יותר טוב מה- WP של ק.ט.מ.
כמה הוא מרגיש יותר טוב? על השאלה הזו סיבוב יענה...
בכל אופן, אני לא בטוח שזה בלבד (ועוד איכויות נוספות שפחות משמעותיות) יכול להיות שינוי כזה משמעותי ביחס לכלי שלך היום - למרות שהעניין סובייקטיבי ולאחד ההבדל יהיה מהותי ביחס למישהו אחר.
בנוסף כפי שציינו, השוק וזמינות החלפים פחות טובה מהאוסטריים, אין זה אומר אי אפשר להסתדר אך בהחלט תהיה לך יותר עבודת מחקר ומספר מוגבל של מקומות לרכוש חלקים.
הכל יחסי כמובן.
ואם זה לא סגר לך את הפינה ואתה מוכן לפזול לשלם את ה"מחיר", לך לנסיעת מבחן..אולי תתאהב וזה יהיה דווקא הכלי שמתאים לך.
אגב, לגאס גאס מכלולים דומים ולא פחות איכותיים ודווקא מטרו מבחינת חלקים ושירות מעולים (חייב להדגיש כי מדובר על המחלקה של בטא וגאס גאס שמנוהלת ע"י איציק קלנר, אני לא יכול להתחייב שבשאר המחלקות ההתנהלות זהה, ומניסיון אישי, איציק הביא למטרו רוח חדשה של שירות ותמיכה בצורה שלא היתה שם לפני).
בהצלחה!
משום מה הגאס גאס למרות מכלולים טובים משו מרתיע אותי מהכלי, אולי בגלל שוק חלש פה בארץ,
אולי בגלל אמינות, שמעתי כבר מס' דעות לא כל כך טובות מבעלים לשעבר ומוסכים...
הבטא אולי אופציה נחמדה..מכלולים פחות איכותיים אומנם, אבל עלות מול מוצר הוא ממש מציאה!
ולגבי האמינות לא שמעתי בעיות נפוצות ולהפך, למעט שהאופנוע עם ויברציות מעצבנות..
ויש גם את אופנועי שרקו שגם הם קורצים, ושמעתי רק דברים טובים עליהם,רק שהמחיר שלהם...
אולי באמת צריך לרכב על מס' כלים לבחון התאמה אישית
גאס גאס אכן מרתיע, ולפחות עבורי הוא אפילו אופציה יותר הגיונית מאשר TM (אולי בעיקר כי מטרו מבחינתי מספיק אמינים - כמו שציינתי, בעיקר בגלל איציק).
אני עברתי לבטא אחרי ק.ט.מ והוסקוורנה וגיליתי שבמחיר הגיוני אפשר לקבל תמורה טובה למחיר, אמנם ניתן לראות על מה אתה משלם פחות (בעיקר הפלסטיקה) אבל בפועל אני מאוד שמח מהרכישה הזו. הויברציות...אחרי חמש דקות שכחתי שהן שם. מי שיורד מאוסטרי חדש לא בטוח שיסתדר.
שרקו....מחירים..אוי המחירים, באירופה הם מתומחרים כמו ק.ט.מ ופה, כליה תעשה את העבודה.
מה שכן הם מציעים אופציה לקנות ממך את הכלי, שווה לך לבדוק את התנאים.
לך לכמה רכיבות מבחן, זה יעשה לך סדר!
רק נשאר למצוא זמן לזה..חחחח
בינתיים,כשמוצא זמן לפאנאן נהנה עם הכתום
תודה בכל אופן!