לגהי במידה אני יכול לתרום מניסיוני:
בשיגרה אני רואה עם מעיל ומכנסי קיץ מהבית Held במידה מדיום. בשנה שעברה החלטתי להתחדש במעיל ומכנסי חורף של אותה חברה. במחשבה דומה לשלך קניתי את שניהם במידה גדולה יותר (לארג') מתוך חשיבה שבחורף עובי הביגוד גדול יותר (עבור המעיל) והרצון ללבוש את המכנסיים מעל מכנסיים רגילים. לצערי הגדול התברר שזאת הייתה טעות. עם המעיל אני עוד מסתדר עם מידה גדולה יותר (דאגתי להגדיל את הכרס) אבל המכנסיים גדולים מידי.גם המכנסיים רכיבה גם כאובר פנטס מעל מכנסי עבודה או ג'ינס, וגם עם הביטנה המחממת המכנסיים מרגישות גדולות מדי, ונדרשים אלתורים ותמרונים מצידי כדי להשתמש בהם, לכן הם עדיין תלויות בארון עם התוויות (למכירה דרך אגב, מוזמנים לפנות אלי לפרטים נוספים על מעוניינים). אם יש לך אפשרות למדוד את המכנסיים, או זוג דומה של אותה יצרנית, בתנאים שתצטרך אותן (כאובר פנטס לחורף, ע''ג מכנסיים רגילות) וכך תוכל לקבל מושג לגבי התאמת המידה לצרכייך ואז להזמינם מחו''ל בהתאם.
לגבי החנות, לא קניתי ממנה אבל מקריאה ברדת היא נחשבת לחנות אמינה וטובה. אתה יכול לנסות גם לבדוק בחנות motocard.com, הם יושבמם בספרד ויש להם מחירים לא רעים ומשלוחים לארץ.
בהצלחה