שלום חברים
בשנה קודמת רכשתי מעיל רכיבה Revit Outback 2 המתאים גם לגשם, ואני מאד מרוצה ממנו.
עד היום רכבתי עם מכנסי חלפ"ס לגשם. אולם הם חסרי מיגון מה גם שהשנה הם קרסו באיזו המפשעה והכניסו מים.
אני מעוניין לקנות את המכס התואם Rev'it Outback textile pants, אולם אני מתלבט לגבי המידה.
המעיל שלי הוא L, אולם לגבי מכנס אני חושב שכדאי לרכוש XL כדי שיהיה קל ללבוש אותו על מכנסים רגילים.
האם מנסיונכם זה נכון?
דבר שני, ב- Motoin יש רק במידה XS; ב- FCmoto המחיר מוגזם (730 ש"ח, 816 ש"ח כולל משלוח!). רק ב- louis.eu מצאתי במחיר סביר (כ- 652 ש"ח, כולל משלוח).
האם מישהו התנסה איתם? הם אמינים? המשלוח סביר?
האם מישהו מכיר אתר אמין יותר זול?
תודה רבה מראש.

התיעצות לגבי מכנס גשם ממוגן
 התיעצות לגבי מכנס גשם ממוגן

ציטוט ההודעה בתגובה
  ציטוט ההודעה בתגובה ) אבל המכנסיים גדולים מידי.גם המכנסיים רכיבה גם כאובר פנטס מעל מכנסי עבודה או ג'ינס, וגם עם הביטנה המחממת המכנסיים מרגישות גדולות מדי, ונדרשים אלתורים ותמרונים מצידי כדי להשתמש בהם, לכן הם עדיין תלויות בארון עם התוויות (למכירה דרך אגב, מוזמנים לפנות אלי לפרטים נוספים על מעוניינים). אם יש לך אפשרות למדוד את המכנסיים, או זוג דומה של אותה יצרנית, בתנאים שתצטרך אותן (כאובר פנטס לחורף, ע''ג מכנסיים רגילות) וכך תוכל לקבל מושג לגבי התאמת המידה לצרכייך ואז להזמינם מחו''ל בהתאם.
) אבל המכנסיים גדולים מידי.גם המכנסיים רכיבה גם כאובר פנטס מעל מכנסי עבודה או ג'ינס, וגם עם הביטנה המחממת המכנסיים מרגישות גדולות מדי, ונדרשים אלתורים ותמרונים מצידי כדי להשתמש בהם, לכן הם עדיין תלויות בארון עם התוויות (למכירה דרך אגב, מוזמנים לפנות אלי לפרטים נוספים על מעוניינים). אם יש לך אפשרות למדוד את המכנסיים, או זוג דומה של אותה יצרנית, בתנאים שתצטרך אותן (כאובר פנטס לחורף, ע''ג מכנסיים רגילות) וכך תוכל לקבל מושג לגבי התאמת המידה לצרכייך ואז להזמינם מחו''ל בהתאם.