קטנועים יהיו הכי נוחים. לא כתבת מה אופי הנסיעות אבל אם במילא אתה מתקבע על רף ה250, אז xevo אמין מאוד, עם ים של שטח אחסון. מה שכן, אין לו abs.
רוכב טרי (שנה בלבד) במשך השנה הזו החלפתי 2 דוגי"ם- הראשון טריסיטי 2017 abs וcbs והשני crf250l נטול מערכות הגעתי לתובנות.
הטריסיטי היה נורא לא נוח וגם מקום היה לי חסר בו חוץ מהארגז שהיה מותקן עליו.
Crf250l היה יותר נחמד מבחינת עבירות בפקקים אך ללא מיגון רוח ונטול שטח אחסון וגם השרה פחות אוירת בטחון- צמיגי דו"ש ללא מערכות בטיחות.
החלטתי שאני זקוק לכלי נוח, פרקטי עם שטחי אחסון נוחים, אחזקה זולה ומרווח טיפולים גדול (אם אפשר כמו בהונדה כל 12km).
מעוניין בכלי בנפח עד 250 סמ"ק מסיבת עלויות הביטוח וכזה שאפשר לבטח בביטוח מקיף נגד גניבות.
עדיפות לכלי עם abs.
נראה לי שרק קטנועים יהיו נוחים או שיש גם אופציה לאופנוע?
התקציב שקיים הוא 15k עם גמישות קלה.
אשמח לעזרה בחיפושים.
קטנועים יהיו הכי נוחים. לא כתבת מה אופי הנסיעות אבל אם במילא אתה מתקבע על רף ה250, אז xevo אמין מאוד, עם ים של שטח אחסון. מה שכן, אין לו abs.
נשמע שאתה באמת מחפש יותר מקום אחסון ממה שאופנוע יכול לספק, משום שהמקסימום הוא ארגז גדול מאחור (48 ליטר לדעתי הוא הכי גדול), ולכן האופציה היא רק קטנועים.
בקטגוריית ה250 יש לך אחלה כלים כמו הג'י דינק, דאונטאון (מעט יוקרתי), ג'וימקס (גניב למדי), וגם כמו שאייל הזכיר, גם הXEVO, כלים זולים יחסית, מרווחי טיפולים לא רעים בכלל, מגיעים כולם עם ABS, והכי חשוב, אמינים.
מבחינת קטנועים אני מניח שיש פה כאלו שיוכלו לעזור לך יותר.
אם אתה רוצה בכל זאת להישאר עם אופנוע - תעיף מבט על הסוזוקי אינזומה 250. מנוע שני צילינדרים ומבנה "פול סייז", מושב נוח, אפשר למקום אחסון לזרוק ארגז מאחורה ושני תיקי צד רכים (אני עושה ככה באופנוע שלי, יחד עם תיק גב ורשת למושב האחורי זה הרבה מעבר למה שאני צריך ביומיום). יש לו גם גרסא עם חצי-פיירינג שיתן לך את מיגון הרוח המבוקש.
מעבר לזה ה-250 היחיד שהוא אופנוע שעולה לי לראש שיכול להתאים זה הויסטרום 250 אבל הוא לא בתקציב שלך.
אתה לא חייב כמובן להינעל על הXEVO, האופציות האחרות שהצעתי טובות לא פחות ממנו, בעיקר (לפי מחקר קטן שעשיתי, עקב העובדה שחשבתי שאצטרך קטנוע עבודה 250) הג'י דינק, ועוד החדש (לא יקר מדי, 24K).
לגבי ישן יותר, יש לחבר טוב אחד, שלפי הגיל (של הכלי, כן?) הוא לפני הקבר, והוא אומר שהאמינות של הכלי עומדת במבחן הזמן כמו תותח.
אחרי בדיקה אני רואה שגם יש לעופר אבניר את הXTOWN - במילים אחרות, אל תחשוש להיכנס לסוכנות שלהם ולהעיף מבט, לשבת, לשאול, ולקבוע נסיעת מבחן, גם אם בסוף לא תקנה חדש אלא יד 2, לא יהיה הבדל קריטי בנוחות, והם עדיין ירוויחו אותך כלקוח החברה.
אל חשש, אני לא סמוי שלהם.
נ.ב - טווח הנסיעה היומית שלך נופל בול על כלים בטווח הזה, בחרת טוב.
אל תתקרב לאקסייטינג.
הדאוןטאון 300 ו350 הם אחלה קטנועים, לא יודע מה זה אומר על ה250.
אז למישהו יש נסיון עם הדאון טאון 250?
דבר אחד שאני יכול להגיד לך על הדאון טאון 250- שזה גרסה שנבנתה במיוחד לישראל.
שזה רע?
המנוע g5 גם כן נבנה עבורנבו?
האם יש למנוע זה מוניטין והאם קיימים לו חלקי חילוף בעולם ולהזמנה ברשת?
אשמח לדעת אם יש למישהו בפורום נסיון עם הקטנוע ואכן יוכל לחוות את דעתו.
תתחיל לחפש את המספר קטלוגי של המנוע 250 ולפי זה תדע.