שלום לכל חבריי האופנוענים והקטנוענים באשר הם.
כולנו מכירים את התופעה המכאיבה והמעצבנת של חוסר הכבוד של נהגי המכוניות. לא נותנים לנו זכות קדימה, ובטח שלא נוטים לעשות לנו כבוד בתור רוכבים על כלי רכב דו גלגליים. השאלה היא - איך אתם מגיבים לזה, או יותר נכון, איך אתם מתמודדים עם זה? מבחינתי, אני פשוט מתעלם ו"שם זיין". אבל לפעמים, קשה להתעלם. אתם לוקחים קשה ללב, או שאתם לא מתרגשים מזה בכלל? אתם "מתנקמים" ועוקפים בחזרה, וכאלה? או שלא?
זה אותו אחד מאז? לא נמאס לו?
Sent from my S60 using Tapatalk
אולי בגלל שהם רואים קטנוע הם מבינים שהוא נחות מבחינה חברתית..
בכל אופן, גבר! אתה רוכב ונמצא כל הזמן במצב מאוד פגיע, אנחנו לא יושבים בתוך פחית שתגן עלינו במידה ואיזה טמבל מחליט שיותר חשוב לסמס בקבוצה של החבר'ה ולא שם לב אלינו ופונה לנתיב שלנו.
באופן כללי, גם כאשר אתה נוהג ברכב, שים פס על העצבים של אנשים, אם צופרים, חותכים או מתעצבנים רצח, הרבה יותר כיף להסתכל על המראה, לחייך ולראות אותם מוציאים את הזעם שלהם על החיים שלהם בינם לבין עצמם. תפוס מרחק מכל טמבל שאתה מזהה על הכביש, תהנה מהרכיבה ותגיע הביתה בשלום.
ולא, אתה לא נחות ממישהו אחר כי אתה רוכב על קטנוע. גם אם הוא של דיאלים.
יש לי פתרון בשבלך..אולי חלקי-אבל עובד.
ראשון-קנה אופנוע רציני אדוונצ'ר עם מזוודות.
סופר טנרה ,ב.מ.וו. או ק.ט.מ ...מעיל אדוונצ'ר שחור וקסדה נפתחת בצבע לבן.
תאמין לי, אתה מיד מרגיש את היחס אליך מצד הנהגים ישתנה
אולי שמישהו יוציא אותו מהפורום כבר???
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
אם רכב לא עושה לי כבוד בכביש אני ישר מתנקם.
פעם, כשרכב לא היה נותן כבוד, הייתי סתם שובר מראה. היום אני נוסע אחרי אחד כזה, שלא יודע לכבד, עד לאיפה שהוא חונה, ומרסס לו על כל האוטו: "תג מחיר, כבוד לדו"ג".
אין מה לעשות. רק ככה רוכשים כבוד.
(אחרת פשוט, שאר האופנוענים/קנוענים, רואים שמכוניות לא עושות לי כבוד, ויוצא לי שם של אחד שאפשר לחתוך אותו).
זה חלק מהמנטליות הישראלית, לא לחלוק כבוד לאף אחד, כולל לפחיות אם כי כרוכב זה אכן יותר מעצבן.
זה לא בכוונה, ובטח שלא מצדיק את ההתנהלות אך עליך להיות זהיר יותר ולשמור מרחק ככל האפשר ברוב הסיטואציות.
הקטע הכי מצחיק זה שכרוכב, מספר הפעמים שרוכבים אחרים חתכו אותי וזלזלו היה גבוה יותר מפחיות...
גם החבר'ה שלנו לא ממש מכבדים אחרים על הכביש, ועם כל הצער שבדבר, ברור למה נהגים אחרים לא אוהבים ולא מכבדים את הרוכבים.