שלום יש לי גויירד 200 שנת 2009
הבעיה התחילה יום שישי,אחרי נסיעה עצרתי לכמה רגעים כיביתי מנוע הרמתי ג'ק,אחרי 10-15 דקות אני חוזר לקטנוע והוא לא מניע,יש סטרטר יש אורות יש וונקרים הכל תקין אבל לא מניע,רגע לפני שבאתי עם כבלים פתחתי תמצב וראיתי החוטים של הפלוס מינוס רופפים,סיבבתי מחדש,חיזקתי,איזולירבנד סגרתי והניע נקי ללא תקלות.הבעיה הזאת חזרה על עצמה פעמיים שלושה (תבינו יום שישי אין מוסך באיזור פתוח וזמין ואני לא הכי מבין הכל אינטרנט) אבל בכל זאת לא היה לי תקלות,הגיע יום ראשון בבוקר לא מניע שוב.אבל הפעם משחק בחוטים לא עזר ואחרי שתפסתי חבר וכבלים הצלחתי להניע,המצבר נטען בנסיעות אני מניח,ואחרי שישב שעתיים שלוש הנה רגיל כאילו לא קרה כלום הניע,ואז בלילה שוב אותו סיפור לא הניע.חיזוק חוטים אבל ממממש ממממשש כמו שצריך (הפלוס מינוס) חיבור לרכב ועדיין לא מניע
יש סטרטר יש הכל אבל אין הצתה ואני מחובר עם כבלים,ואז טעות המצבר זז נפל והחוט השחור (של המינוס או הפלוס) יצא מברזל כזה (שיש אליו חוט מחובר מהקטנוע..לאיודע תשם).השארתי אותו ככה (אחרי שסגרתי הכל) ואז בבוקר למחרת החזרתי תחוט כמו שצריך חיברתי הכל שורה תחתונה לא מניע,עכשיו כבר בקושי יש כוח לסטרטר (עם כבלים לא מניע) הוא בקושי מסובב...מה התקלה פה?כאילו המצבר כנראה התרוקן כבר אני מאמין אבל מה הייתה התקלה לפני?
האזעקה אולי גומרת אותו?