תוצאות 1 עד 2 מ 2

אשכול: קטנוע

צפייה משולבת

Junior Member

קטנוע

שלום קניתי גוירייד 125 2010 ממוסך בתל אביב והסתרתר עושה לי בעיות מתניע אחרי מספר פעמים החתימו אותי על חוזה יאמרו לי שהוא תקין ומישהו אמר לי שהפלאג אולי לא במקום חשבתי לעצמי איך זה יכול להיות שהקטנוע 2010 יעשה רק 20,000 קילומטרג והבנתי שהחליפו לו מנוע
    ויכול להיות שעבדו עליי מה אני צריך לעשות? והאם זה בעייתי איך אני יכול לדעת שלא ילך מנוע

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    שלום,

עברת בערך על כל חוק אפשרי של הפורום הטכני, לכן לא ענו לך וגם מצאת שרשור נעול. לצערי הרב אני עכשיו לא זמין במיוחד, אחרת השרשור הזה לא היה שורד כמעט יום.

1. כותרת השרשור. "קטנוע" זו כותרת בלתי סבירה גם אם לא היו הגדרות קשיחות בפורום שדורשות כותרת עניינית. אם היית נכנס לפורום טכני ובו כל הכותרות היו "קטנוע" או "אופנוע" - היית כותב בפורום הזה? כנראה שלא? אז למה אתה מרשה לעצמך משהו שאתה בעצמך מחשיב כלא הולם?

2. סימני פיסוק. בפורום בכלל ובפורום הטכני בפרט יש דרישה להודעות ברורות בעברית תקינה עם סימני פיסוק במקומות הנכונים - לפחות נקודות בסוף המשפטים. חוץ מזה, לא נוח לקרוא הודעה של רצף מילים זרוקות אחת עם השניה, אז אם אתה כותב כך - אתה מראש מקטין את הסיכוי שיענו לך. לא נשמע כמו משהו שאתה שואף אליו..

3. ההודעה שלך לא ממש ברורה, כי לא השקעת ולא כתבת הרבה. לא ברור איזה חוזה ועל מה חתמת, למה התחילו להגיד לך מה אולי לא תקין בו, מה הקשר לקילומטרג', ומה הקשר בין כל זה להחלפת מנוע - כל זה נשאר בגדר תעלומה.

אם אתה רוצה התיסות רצינית, נא לפתוח הודעה חדשה עפ"י כללי הפורום וגם להשקיע את הזמן הנדרש ולכתוב בפירוט מה קרה ומה אתה צריך.