עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 21 מ 21

אשכול: מקטנוע לאופנוע A1

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי BikeRunner צפיה בהודעה
    בדקתי עם עופר אבניר לגבי הויסטרום ורציתי לקבוע נסיעת מבחן, הסוכן אמר לי שאין להם כרגע את ה650 המוגבל לנסיעת מבחן אז אני יכול לנסות דגם אחר (שכחתי את השם) וכשאמרתי שאין לי למה לבדוק דגם שונה ממה שאני קונה הוא אמר לי להתמקד במה שיש חחחח. הזוי!

אז נשארתי עם דגמי הCBF & CBX של הונדה...
    אילו שדרוגים כדאי להוסיף?
    אני 1.83 הCBF יהיה נוח?

סליחה על החפירה! אני מנסה לתפוס כיוון לפני הנסיעות מבחן
    תודעת שירות נמוכה ביותר.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Isrecpecr312 צפיה בהודעה
    הcb500f גבוהה בסנטימטר מבחינת המושב אך הוא יותר רחב מהsv650 ממש שיצא לי לבדוק ככה שאני חושב שזה יעזור לך.
    חבר לקח את האופנוע לי מחיפה עד ירושלים, בחור ענק 1.90+ וחוץ מתלונות על מלחמות עם הארגז בכביש 6 היה לו מאוד נוח על האופנוע.
    תודה, זה בהחלט הגיוני אבל אני אחכה עם ההחלפה שלו לשדרוג של הרשיון ואז אקנה משהו שיש בו קצת יותר בקרות.
    בינתיים הזמנתי איזה מושב חלופי בגיאומטריה קצת יותר נורמלית שכרגע תקוע בדואר. אני מניח שהוא יצא משם מתישהו בזמן הקרוב ומקווה שהוא ישפר את המצב באופן שיפחית מעט מהמרירות שיוצאת ממני עליו.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Isrecpecr312 צפיה בהודעה
    הcb500f גבוהה בסנטימטר מבחינת המושב אך הוא יותר רחב מהsv650 ממש שיצא לי לבדוק ככה שאני חושב שזה יעזור לך.
    חבר לקח את האופנוע לי מחיפה עד ירושלים, בחור ענק 1.90+ וחוץ מתלונות על מלחמות עם הארגז בכביש 6 היה לו מאוד נוח על האופנוע.
    עשיתי עוד קצת בדיקות על ההבדלים בין ה500 ל650 המוגבלים ובנוסף למחיר קניה גבוה יותר גם מחיר הביטוח והטיפולים עולה.
    אחרי הצימצום נשארתי עם 500x וה500f (שאני יותר הולך לכיוון שלו), יש לך הצעות שיפורים ששווה לעשות? ממה שראיתי אני יכול לקנות מגן רוח מקורי..

ציטוט נכתב במקור על ידי BikeRunner צפיה בהודעה
    עשיתי עוד קצת בדיקות על ההבדלים בין ה500 ל650 המוגבלים ובנוסף למחיר קניה גבוה יותר גם מחיר הביטוח והטיפולים עולה.
    אחרי הצימצום נשארתי עם 500x וה500f (שאני יותר הולך לכיוון שלו), יש לך הצעות שיפורים ששווה לעשות? ממה שראיתי אני יכול לקנות מגן רוח מקורי..
    אני עם מגן רוח לא מקורי שעוזר מאוד, וארגז מקורי 42 ליטר שאיתו אני נלחם במהירויות הגבוהות. חוץ מזה יש לי את האופנוע פחות משבוע ככה שאין לי עוד הצעות שניסיתי לתת לך, אבל חכה לתשובות של מנוסים ממני.

אולי סליידרים, אני מתכנן לשים השבוע.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Junior Member
    תודה לכולם על העזרה!
    אחרי ההצעות שלכם נשארתי עם שלושה כלים - cbx, cbf, vistrom
    בגלל ההזייה שאין אפשרות לעשות נסיעת מבחן על הvistrom 650 המוגבל הוא ירד מהאופציות.
    עשיתי שתי נסיעות מבחן בהונדה וכנראה אחרי הרבה שנים על קטנועים התחברתי מאוד בקלות לcbx, שמעבר לישיבה הזקופה גם יש הרגשה יותר סגורה ומוכרת ממה שהרגיש לי על הcbf.
    באופן מאוד מפתיע ולמרות שהכיסא של הcbx יותר מרופד המושב של הcbf רחב יותר ונוצרה סוג של משענת קטנה שנוצרה מהמושב המוגבה של המורכב מה שהקשה על ההחלטה (כמובן שגם צריך להכניס כיתרון נוסף להכניס את חוויית הרכיבה הכיפית של הcbf)

בסופו של דבר הרגיש לי יותר נכון לקנות את הcbx

אז עכשיו מחכים.....

Member
    תתחדש!

מחכים לתמונות

Sent from my SM-G950F using Tapatalk