הרשת מפוצצת תגובות קשות מהרכיבה השנתית למצדה בערב ראש השנה.
אנחנו דווקא מאוד נהנינו:
http://wheelz.co.il/?p=96456
איך היה לכם? ספרו חוויות.
הרשת מפוצצת תגובות קשות מהרכיבה השנתית למצדה בערב ראש השנה.
אנחנו דווקא מאוד נהנינו:
http://wheelz.co.il/?p=96456
איך היה לכם? ספרו חוויות.
נסיעה שנייה שלי סה״כ למצדה, אבל פעם ראשונה עם הבת זוג שפשוט נהנתה מכל רגע ושרדה בלי לקטר בכלל על היותה מורכבת על סופר ספורט(אני סבלתי יותר) הנסיעה עצמה הייתה כיפית למרות עייפות גדולה מצידי, שנעלמה אחרי השחור השלישי. וברגע שהתקדמנו קדימה והשארנו את כל כנופיית הטימקסים והילדים שחשבו שלתת ווילי לידנו כל קילמוטר זה לא מסוכן ופעמיים כמעט סטו לכיון שלי והתנגשו בי. באותו רגע דיי חטפתי עצבים והתחלתי בטיסה נמוכה 10 קילמוטר כדי להתרחק מכל הבלאגן....בירידות של סדום ערד משום מה, ניידת משטרה עיכבה את כולנו ולא נתנה לנו לעקוף אותה...לבחור על הג׳קסר הישן צר לי להגיד לך אבל אתה סתום. כמעט קילמוטר אני מנפנף לך כדי לשאול לפשר העניין של הניידת ולמה הוא לא עוקף אותה,עד שמאסתי באבסרוד הזה ועקפתי את הניידת שנתנה לעקוף לכלום בחופשיות אחרי...לא שנהנתי יותר מידי בירידות שהבת זוג הצמידה אליי את הברכיים ולא נתנה לי חופש פעולה לרכוב שם בחלקות(ניחא נלמד אותה בהמשך) אז הגענו למצדה מוקדם,שעה לפני הזריחה ולא היה מה לעשות שם בעיקרון,הדוכנים היו ריקים...בקושי מים היו ומזל שהבאנו מראש כולל אוכל לשם ועד שפרשנו שמיכה והתחלנו להביט בכוכבים, הילדים התחילו עם הרעש של הבראנוטים שלא נפסק גם אחרי שחטפו צעקות מכמה אנשים מבוגרים...השמש עלתה אבל לא באמת עלתה כי הזריחה לא נראתה באמת והתחיל הרעש והבלגן של צריחת המנועים....הבנו זה כיף והכל אבל אחרי 20 דקות שהריח של הגומי השרוף לא עזב את המתחם זה התחיל לעצבן...התקפלנו ממש לפני שהקורבט התחילה עם השטיות שלה ושבני דודנו שורפים צמיגים במתחם....הדרך חזרה תמיד יותר כיפית בעיני,למרות העייפות, הנסיעה לכיון ירושלים יותר מאתגרת והנופים המדהימים של ים המלח עושים את הנסיעה למהנה עד שעצרנו בשביל זה לסשן צילומים של החברה על הרקע....עוד הפסקה אחת בתחנת הדלק לפני ירושלים, שהחברה כמעט ננשכה על ידי גמל ודאחקות עם הילדים הבדואים החמודים שם על כמה גמלים צריך לשלם בשביל אישה ו90 קילמוטר אחרונים עד לתל אביב שבמהלכם החברה שכחה את העניין שהיא לא מוכנה שאני אעבור את ה140 בכל הנסיעה ואמרה לי קדימה תרביץ אני עייפה...לא הייתי צריך לשמוע יותר מזה ותוך חצי שעה כבר היינו בבית...היא עם תחת כואב ואני עם גב תחתון דואב וידיים תפוסות עם זרמים בכל הידיים, עקב הנסיעה חזרה שלא שינתי תנוחה לשנייה.
בסה״כ הייתה חוויה מקרבת עם בת הזוג וזאת המטרה הייתה של הנסיעה,אם היא לא הייתה לוחצת לא הייתי מגיע השנה. הנסיעה לא מיצתה את עצמה אבל האירוע והשטיות שאנשים עושים בדרך לשם,במגרש ובחזור כן מיצו ולא שווים את הסיכון. אני לא מיתמתם שאני לא עושה ווילי וכדומה,אבל לכל דבר יש זמן ומקום ולא שיש סביבי עשרות אופונעים שמספיק שאני ארד לא טוב ואני אגרום לתאונת שרשרת.
שנה הבאה לא חושב שאני אגיע ואם כן אארגן את החבר׳ה שאני רוכב איתם אולי לטיול אחר ורחוק מההמולה.
רכבתי עם ה-טי- בקצב רגוע [100-110 קיפודי ים],מאחורי רועיגרוס עם חברתו על ה-וי-.יצאנו מחצי חינם ב-1:00 בערך כשהחניון היה דיי ריק.
בדרך היו כמה מעצבנים שהיו חייבים לעקוף סנטימטר משמאלי וגם מימני,עשינו עצירה בת.דלק להב שם הצטרף אלינו עוד 'וי'.
הירידות לסדום היה סוג של כיף אם כי היו כמה איטיים שהתעקשו על אי מתן עקיפה לאורך כמה מאות מטרים ו20 עיקולים.
הגענו ב-4:30 לפקק היסטרי בדרך לחניון שהיה מלא לגמרי,על כביש הגישה היו עשרות רכבים שסתמו את המעבר,רכבי משטרה נאלצו להסתובב חזרה מה שלא תרם
לפקק ממילא.חניתי בין הרכבים והתקדמתי רגלי.פגשתי את לוקימונסטר והמשפחה שנמלטו בזמן,יודה.פ,צב שכיוונה את התנועה,אלפ,אלכס ב.מ.וו,זיו'לה מהונדה לשעבר
וזהו בעצם.בערך ב-7 כילו כמה ערבים את צמיגיהם בברנאאוט מסריח,בס"לד על המנתק וצרחות מנועי 4 בשורה.
אני מוותר מראש ולא מגיע לשנה הבאה.
כדאי להעביר את הארוע לראש המצדה,לפחות האוויר קריר והנוף עוצמתי.
ציתות ממקום אחר שכתבתי בו "סוף סוף מצאתי זמן לקרוא את כל מה שכתבתם ואני חושב שלא היינו באותו מקום. אני מודה שאני 1 מהמתנדבים... הגעתי למצדה בשתיים לפנות בוקר ומצאתי את עצמי עומד בכביש הגישה וממש נלחם עם רוכבי אופנועים שפשוט שמו עלינו זין!!! שלא נדבר על זה שמצאתי את עצמי רודף אחרי מכוניות אחרי שהסברתי להם איפה לחנות והם ניסו להיכנס לחניון הגדול,לא מבין למה אני צריך להסביר לרוכבים להיכנס לחניון והם החליטו לחסום את הכיכר בכניסה לחניון והם רבים איתי ואומרים "אחי -מה אכפת לך" אבל השיא היה עם הקורבט הצהובה שפשוט חסמה את הכניסה גם לאופנועים וגם למכוניות ואז שמעתי קריאה לעזרה מהמתנדב שפשוט חסם אותה בגופו גם שהגעתי אליו יחד עם שוטר!!! הוא לא היה מוכן לזוז וממש הכנסתי אותו בכוח למכונית. אני מודה שבשעה חמש וחצי בערך אפסו הכוחות להילחם בבבונים וברוכבים ואז נכנסתי לחניון להחזיר את מכשיר הקשר. אחכ הרכבים נכנסו.. והתחילו החראקות ופשוט לא האמנתי לראות את המעודדים... שלא יהיה ספק מבחינתי נכשלתי במשימה frown emoticon אני אשם שלא ציפיתי לכאלה חארות של אנשים!!! אני אשם שלא ניסיתי לגייס עוד מתנדבים. אני אשם שלא באתי עם אלה מברזל!
גורמים לזה להישמע כמו קטסטרופה של מפגש...
אני סיימתי אצל המשפחה בסביבות אחת עשרה וחצי ויצאתי אל דרכי חזרה למרכז כשבכל תחנת דלק/אוטובוס בדרך עומדות קבוצות קטנות של אופנועים, נזכרתי שכולם נוסעים למצדה תכף אז החלטתי להמשיך טיפה עד לראשון רק כדי להתרשם...ותרשו לי לומר שהתרשמתי. התלהבתי כמו ילד קטן, הרגשתי כמו בסצינה ממהיר ועצבני.
הנסיעה הזו לא נועדה בשביל האופנוע הקטן שלי, אולי שנה הבאה, כשנגדל ונתחזק ואז אולי אוכל לשחק עם הילדים הגדולים.
ווילי וברנאוט באמת נראה מגניב אבל תמיד צריך להתחשב באנשים מסביבך.
אגב, המפלצות ששמעתי בחניון של חצי חינם...זה ישמע מוזר אבל יש לי רק מילה אחת לתאר את הסאונד הזה - סקסי!
שנה טובה חברים.
הדבר הכי טוב שקרה השנה זה שהטימקסים סימנו את עצמם עם סטיקלייט
mt-07
בקבוצה שאנחנו רוכבים בה החלטנו בצעד חכם מסתבר לרכב בהלוך דרך ירושלים ובחזור חזרנו דרך סדום ערד, העליות היו תענוג, האדרנלין והאוויר בערד העירו את כולם בצורה מעולה וגרמו לנו לחזור בכיף הביתה.
Tracer 900
[לא השתתפתי השנה. משתף חוויות]
דילמה - אני סולד מחלק מהמארגנים והייתי שמח אם האירוע היה נופל
אבל מאד אוהב חלק מהמשתתפים (לוקי. תודה על הקפה שנשעברה) ושמח אם הם נהנים.
אני גם אנטי ממסדי ושונא ספונסרים אבל כנראה לכיוון הזה האירוע הולך.
נו, עוד אירוע שבו לא אעבור סלקציה.
סדר פסח האחרון היינו בצפון ולקחתי איתי את הילדים לבנטל.
לפני זמן מה נדב הקטן שאל ״אבא מתי נעשה טיול לילה?״ לקח לי מספר דקות של תחקיר עד שהובהר לי עלידי הילדון שהכוונה לבנטל.
כך מצאתי את עצמי אורז 2 ילדים אישתי ועוד חבר ומשפחתו ושמנו פעמינו למצדה כשבאמתחתינו קפה ועוגיות ( כן קסד בקלוות תוצרת בית ) וכמובן שולחן וכיסאות.
הגענו עם המרשלים וזכיתי לראות את רמי ויהודה ותפסנו עמדת תצפית גבוהה.
המרשלים עבדו בפרך מול כל מהי חוליגנים ואדיוטים ועדרים של קופים ללא חולצה על גבי טי מקסים והשד יודע מה.
חייב לציין שהיה מבדר לראות את האידיוטים על האופנועים הקטנים ( 125 וכו׳) מנסים לשרוף לעצמם את הצמיגים עוד בתחילת הערב.
מנקודת מבט של נדב ההתלהבות מהניידות משטרה והאופנועים של מתנ״א הייתה שווה הכל והילד בכיוון הנכון והוא אכיפת החוק.
רמי יהודה וצב ושאר המתנדבים עשיתם עבודת קודש וכן הייתה לכם הצלחה.
יצאנו מהחניון מוקדם יחסית וצפינו בזריחה עם כוס אייס קפה בדרך לעיר הקודש.
נדב נהנה אני פחות
פלג אתה חייב לי ביקור
קסד גם אתה
רמי לא חייב אבל אני מזמין אותך אז ראה חוייבת
אולי חול המועד סוכות
If you're going through hell,keep going
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
משעשע לאללה כל הפארסה המטופשת הזאת של "הרכיבה למצדה"
כל שנה אותו חרא - ערסים, ערבים, ילדים משתוללים על טימקסים ופיציערים, מכוניות שסותמות את החניון, אי אפשר להשאיר ציוד שניה בלי השגחה, רעש של גזיות בלתי נגמר ועוד ועוד מעשיות (הכל מקריאה ברשת - מעולם לא הייתי ולעולם לא אהיה).
הקטע המצחיק הוא שכל שנה אותם אנשים שוב פעם נוסעים ושוב פעם מתבכיינים מחדש ומשחקים אותה מופתעים ובהלם שהכל מתנהל בדיוק כמו שהיה בשנים האחרונות ועדין רוכבים לשם כל שנה מחדש![]()
נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 16-09-2015 בשעה 22:04.
אביעד, היום בעידן הפייסבוק אתה יכול לא רק לקרוא אלא גם לראות בדיוק מה היה שם כולל תמונות וסירטוני וידאו. אתה יכול להתעקש ולהדגיש את הגורם החוייתי כמשהו חיובי, ואני בטוח שבשלב מוקדם - הרבה שנים אחורה, הוא באמת היה כזה אבל הוא כבר מזמן לא.
קל מאוד לראות שכל שנה כמות התגובות השליליות והסיפורים ה"חוויתיים" השליליים שאנשים מספרים רק עולה ועולה. אני בטוח שאני לא צריך לתת לך דוגמאות על אנשים (ואפילו מציגים!) שמספרים על אנשים שהתנהגו כמו בהמות באירוע, גנבו ציוד מדוכנים (!!!) - קסדות ועוד, גנבו ציוד מאופנועים חונים, התפרעו בתוך ומחוץ לחניון, בל נשכח את העובדה שברכיבה לשם לא משנה מאיפה אתה בא חותכים אותך בערך 200 פעם ומסכנים את החיים שלך בעל כורחך, והרשימה עוד ארוכה ומגוונת.
אז שוב - אתה יכול לספר כמה שזה היה לך חוייתי וכיף אבל אתה ממעטי מעט, כמות התגובות השליליות העצומה (ואני לא מתייחס לתגובות השליליות על האירגון כי הכל בהתנדבות ומי שזה לא נראה לו יכול להתפוצץ מצידי) מספרת אחרת כל שנה מחדש ולי אישית זה הרבה מעבר למספיק כדי לדעת שאני באירוע כזה לא רוצה לקחת חלק בשום צורה.
סלח לי על הבוטות, אבל זה קשקוש מוחלט. שום עידן פייסבוק לא יוכל להעביר את החוויה של לרכוב כמה שעות בחושך מוחלט עם מאות אופנועים סביבך בכבישים מטריפים כאלה, ושום עידן פייסבוק לא יציג לך אפילו לא מאית מהחוויה של לעשות את כביש 90 לאורך ים המלח ואז את העליות לירושלים, בשעת בוקר מוקדמת, עם החברים שלך לרכיבה.
אם פייסבוק מהווה עבורך תחליף לדבר האמיתי - הרכיבה - אז למה אתה מחזיק אופנוע? תמכור אותו, ובכל מוצ"ש תפתח את הפייסבוק ותראה את החוויות, התמונות והסרטונים של חברינו הרוכבים מהסופ"ש.
בקיצור ידידי, אין לך שמץ של מושג מה היה שם כי לא היית שם. לא רכבת במשך שעות, לא הגעת לחניון של מצדה, לא ראית מה הולך שם, לא מצאת את הפינה השקטה שלך עם החבר'ה שלך, ולא עשית את הדרך המדהימה חזרה הביתה. לא חווית את החוויה. קראת תגובות של אנשים, שחלקם ממורמרים. זה הכל. וידידי, מלקרוא תגובות בפייסבוק לא מבינים מה באמת היה שם, ובטח שלא מבינים את עוצמת החוויה.
תרכב, תבין.
היה שיפור מבחינת האירגון וכביש הכניסה היה כמעט עד סוף הערב פתוח.
לצערי את/ה צודק לגבי ההשתוללות של הפרחחים שחוזרת על עצמה למעט אותם אלו שנהרגו או ויתרו על דו״ג כי זה מסוכן או הורס את הג׳ינס עם החורים שהפ רכשו בשוק
If you're going through hell,keep going
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI