ציתות ממקום אחר שכתבתי בו "סוף סוף מצאתי זמן לקרוא את כל מה שכתבתם ואני חושב שלא היינו באותו מקום. אני מודה שאני 1 מהמתנדבים... הגעתי למצדה בשתיים לפנות בוקר ומצאתי את עצמי עומד בכביש הגישה וממש נלחם עם רוכבי אופנועים שפשוט שמו עלינו זין!!! שלא נדבר על זה שמצאתי את עצמי רודף אחרי מכוניות אחרי שהסברתי להם איפה לחנות והם ניסו להיכנס לחניון הגדול,לא מבין למה אני צריך להסביר לרוכבים להיכנס לחניון והם החליטו לחסום את הכיכר בכניסה לחניון והם רבים איתי ואומרים "אחי -מה אכפת לך" אבל השיא היה עם הקורבט הצהובה שפשוט חסמה את הכניסה גם לאופנועים וגם למכוניות ואז שמעתי קריאה לעזרה מהמתנדב שפשוט חסם אותה בגופו גם שהגעתי אליו יחד עם שוטר!!! הוא לא היה מוכן לזוז וממש הכנסתי אותו בכוח למכונית. אני מודה שבשעה חמש וחצי בערך אפסו הכוחות להילחם בבבונים וברוכבים ואז נכנסתי לחניון להחזיר את מכשיר הקשר. אחכ הרכבים נכנסו.. והתחילו החראקות ופשוט לא האמנתי לראות את המעודדים... שלא יהיה ספק מבחינתי נכשלתי במשימה frown emoticon אני אשם שלא ציפיתי לכאלה חארות של אנשים!!! אני אשם שלא ניסיתי לגייס עוד מתנדבים. אני אשם שלא באתי עם אלה מברזל!