ברשותכם כיוון מעט אחר מזה שהתפתח.. (למרות שצודק אביעד בפוסט שמעלי עד כדי 'כל מילה בסלע')
שאפו, אביעד על גישה נאה ונאותה אל מסע המצדה שיצא מאינטימיות ל?
וlike גדול לפרגון למיצו ולמילים החמות והמדויקות.
סלח לי על הבוטות, אבל זה קשקוש מוחלט. שום עידן פייסבוק לא יוכל להעביר את החוויה של לרכוב כמה שעות בחושך מוחלט עם מאות אופנועים סביבך בכבישים מטריפים כאלה, ושום עידן פייסבוק לא יציג לך אפילו לא מאית מהחוויה של לעשות את כביש 90 לאורך ים המלח ואז את העליות לירושלים, בשעת בוקר מוקדמת, עם החברים שלך לרכיבה.
אם פייסבוק מהווה עבורך תחליף לדבר האמיתי - הרכיבה - אז למה אתה מחזיק אופנוע? תמכור אותו, ובכל מוצ"ש תפתח את הפייסבוק ותראה את החוויות, התמונות והסרטונים של חברינו הרוכבים מהסופ"ש.
בקיצור ידידי, אין לך שמץ של מושג מה היה שם כי לא היית שם. לא רכבת במשך שעות, לא הגעת לחניון של מצדה, לא ראית מה הולך שם, לא מצאת את הפינה השקטה שלך עם החבר'ה שלך, ולא עשית את הדרך המדהימה חזרה הביתה. לא חווית את החוויה. קראת תגובות של אנשים, שחלקם ממורמרים. זה הכל. וידידי, מלקרוא תגובות בפייסבוק לא מבינים מה באמת היה שם, ובטח שלא מבינים את עוצמת החוויה.
תרכב, תבין.
ברשותכם כיוון מעט אחר מזה שהתפתח.. (למרות שצודק אביעד בפוסט שמעלי עד כדי 'כל מילה בסלע')
שאפו, אביעד על גישה נאה ונאותה אל מסע המצדה שיצא מאינטימיות ל?
וlike גדול לפרגון למיצו ולמילים החמות והמדויקות.
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
הכי גרוע - לא קיבלתי חולצה.
מעבר לזה הרנאאוטים וה15kסלד בניוטרל הוציאו את הכיף.
נרדמתי על הכידון בחזור רק כדי למצוא את עצמי מול רכב שלא האמין בבלמים
קצת רפלקסים חתוליים ואברי עודנו חי ובועט.
התאכזבתי שלא היו גזלנים.
אני יאפי.
.
התאכזבתי שלא היו גזלנים.
אני יאפי.[/QUOTE]
למה בכיף הייתי מוכר לך קפה ומאפה לבחירתך ב35₪
If you're going through hell,keep going
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
וואלה זה כנראה היה עדיף.
כי אוכל של תחנות דלק השבית אותי ליום שלם למחרת.
Sent from my SM-E500F using Tapatalk
גם בקדמי וגם באחורי נפרץ. עכשיו הכל בסדר.
עשיתי ריבילד כולל
Sent from my SM-E500F using Tapatalk
לא היית? אז שתוק!אביעד, היום בעידן הפייסבוק אתה יכול לא רק לקרוא אלא גם לראות בדיוק מה היה שם כולל תמונות וסירטוני וידאו. אתה יכול להתעקש ולהדגיש את הגורם החוייתי כמשהו חיובי, ואני בטוח שבשלב מוקדם - הרבה שנים אחורה, הוא באמת היה כזה אבל הוא כבר מזמן לא.
קל מאוד לראות שכל שנה כמות התגובות השליליות והסיפורים ה"חוויתיים" השליליים שאנשים מספרים רק עולה ועולה. אני בטוח שאני לא צריך לתת לך דוגמאות על אנשים (ואפילו מציגים!) שמספרים על אנשים שהתנהגו כמו בהמות באירוע, גנבו ציוד מדוכנים (!!!) - קסדות ועוד, גנבו ציוד מאופנועים חונים, התפרעו בתוך ומחוץ לחניון, בל נשכח את העובדה שברכיבה לשם לא משנה מאיפה אתה בא חותכים אותך בערך 200 פעם ומסכנים את החיים שלך בעל כורחך, והרשימה עוד ארוכה ומגוונת.
אז שוב - אתה יכול לספר כמה שזה היה לך חוייתי וכיף אבל אתה ממעטי מעט, כמות התגובות השליליות העצומה (ואני לא מתייחס לתגובות השליליות על האירגון כי הכל בהתנדבות ומי שזה לא נראה לו יכול להתפוצץ מצידי) מספרת אחרת כל שנה מחדש ולי אישית זה הרבה מעבר למספיק כדי לדעת שאני באירוע כזה לא רוצה לקחת חלק בשום צורה.
אנו הישראלים טובים בלחפור ולהתלונן במה שרע, וכשטוב? אנו שותקים בדרך כלל.... אז אין פלא שמצאת ריבוי יחסי בכמות התלונות, כי עם קצת שכל היית מבין את הסיבה לבד.
לי אישית זה היה הפעם הראשונה, ונהניתי מאוד! האווירה הייתה מחשמלת, בדיוק מה שחיפשתי.
לרכב עם עוד כמות בלתי נתפסת של אופנועים, מכל הסוגים, בכל הצורות, עם כל הצלילים.
הכרתי מגוון של רוכבים, ממטאליסטים פסיכיים על קאסטומים יחודיים, ועד אנשי הייטק חנונים על צעצועי רצח שמגיעים ל300 חצילים, ראיתי קטנועים 125 סמק מכוערים שעושים וולים כמו שאף נייקד לא עושה, ראיתי שיירות על גבי שיירות של חברה שמתרגשים, שמחים, צוחקים... ראיתי קרבות שוורים (או מה שזה לא יהיה, שמעמידים שני אופנועים אחד מול השני ונותנים בגז בשילוב של הילוך ובלם קדמי) וראיתי גם הורים וילדים על רכבים, שמגשימים לפחות חלק מהחלום שלהם, רק בעובדה שהם מנסים להיות שותפים באירוע.
ראיתי את כל מה שרק פנטזתי לראות - אירוע אופנוענות אמיתי, לכולם! לא רק לקאסטומים או לסופר ספורט, לא רק למטאליסטים או לאוהבי מזרחית, לא רק למבוגרים או לצעירים, שלא לדבר על גזע ודת כי זה כבר זוועה לציין אפילו (ולא, אל תערערו בעמדתי הימנית, אבל באירוע הזה אני קודם אופנוען, כמו כמעט כל אחד שהגיע לשם)...
חוויתי חוויה מדהימה, ואני מאמין ומקווה שאזכה לחוות אותה בעוצמות הללו שוב. הזריחה זה רק הסיבה למסיבה, המסיבה זה אנחנו.
שתהיה לנו תקופת חגים שמחה, רגוע, והכי חשוב, בטוחה...
שמרו על עצמכם,
אבישי
Evolution Team
אמרו לך פעם שאתה ילד a1?....
מה זה "לא היית אז שתוק" ?
אתה זה שנותן אישורים להביע דעה בפורום?
עם כמה שאני בדעה שחייבים לפחות פעם אחת לרכב למצדה כדי להבין אני עדיין יודע שמי שנמצא בקהילת האופנועים לא מעט זמן יכול לעשות חשבון פשוט ולהבין בערך מה קורה שם ולהחליט אם בא לו ללכת או לא.
5000 אופנועים = טונות אגו ישראלי, מכאן קח את זה לא שאתה רוצה.
נערך לאחרונה על ידי shushu; 18-09-2015 בשעה 10:57.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
קושמרו הוציא את המילים מהפה.
https://www.facebook.com/cushmaro/posts/899996753387555
דבר ראשון, אני רואה בחתימה שלך שאתה " ממציא מטבע הלשון 'ילד a1' " ... אז לא, לא אמרו לי, ולא ידעתי שיש ביטוי כזה, אז אני מציע שתתאמץ יותר להפיץ אותו לפני שתגדיר אותו כ"מטבע לשון"...
דבר שני, אם אני מצליח לרדת לשורש הביטוי, אולי הוא באמת מתאים לי... אני בן 23, ויש לי רשיון a1. ואת האמת? ממש ממש סבבה לי עם זה...
Evolution Team
ילד a1 זה ילד שרוכב יומיים ומשוכנע עכשיו שהוא המציא את הגלגל ספייר לאופנוע.
אתה ילד בן 23 אני לא מופתע שזאת התגובה שלך לגבי מצדה, שלא תטעה זה בסדר גמור אבל תן כבוד לאנשים עם קצת יותר ניסיון ממך כי אם איזה דביל היה עוקף אותך מימין על 150 "בסדוםערד" והיה מפיל לך את הלב לתחתונים גם אתה היית רואה את הדברים בצורה שונה ותאמין לי היה סיכוי דיי גבוה שזה יקרה.
קיצר עוד לא קרעת זוג כפפות, תן כבוד ואל תבטל אחרים.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'