עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
תוצאות 31 עד 37 מ 37

אשכול: אז איך היה לכם במצדה?

Member הסמל האישי של פRץ
    ציטוט נכתב במקור על ידי shushu צפיה בהודעה
    ילד a1 זה ילד שרוכב יומיים ומשוכנע עכשיו שהוא המציא את הגלגל ספייר לאופנוע.
    אתה ילד בן 23 אני לא מופתע שזאת התגובה שלך לגבי מצדה, שלא תטעה זה בסדר גמור אבל תן כבוד לאנשים עם קצת יותר ניסיון ממך כי אם איזה דביל היה עוקף אותך מימין על 150 "בסדוםערד" והיה מפיל לך את הלב לתחתונים גם אתה היית רואה את הדברים בצורה שונה ותאמין לי היה סיכוי דיי גבוה שזה יקרה.
    קיצר עוד לא קרעת זוג כפפות, תן כבוד ואל תבטל אחרים.
    תשמע, אני 6 שנים על הכבישים, רוכב 16 שנים על דו"ג בענף המקצועי, מתוכם חצי שנה על דו"ג כביש ממונע... לצערי קרעתי מספיק כפפות כדי לא להיות גאה בזה, את הכבוד שלי אתן למי שמגיע לו כבוד ולא למי שדורש אותו, גם לא למי שרושם דברים על סמך שמועות חלקיות, גילו מוצאו וה"ניסיון" שלו לא מעניינים אותי, כי ישנם דיי והותר פסיכופטים וטיפשים שככל שהם רוכבים יותר זמן, ככה הם יותר מטומטמים ומסוכנים.
    ממי שעקף אותי מימין (ועקפו מספיק כמעט בכל מקטע של הרכיבה) שיבוסם לו, אני חיכיתי לזה מוכן על קו הנסיעה שלי, בידיעה שזה יגיע.
    סך הכול לא היה משהו שלילי שלא היה צפוי שיקרה והדברים נלקחו בחשבון, היה לי כיף ולמי שלא, שלא יבוא.
    מי שלא היה? שישתוק נק'! לא לטוב ולא לרע.
    Evolution Team

Junior Member
    מעט צניעות וכבוד בפורום מעולם לא הרגו אף אחד.

Senior Member הסמל האישי של R86
    ציטוט נכתב במקור על ידי shushu צפיה בהודעה
    ילד a1 זה ילד שרוכב יומיים ומשוכנע עכשיו שהוא המציא את הגלגל ספייר לאופנוע.
    אתה ילד בן 23 אני לא מופתע שזאת התגובה שלך לגבי מצדה, שלא תטעה זה בסדר גמור אבל תן כבוד לאנשים עם קצת יותר ניסיון ממך כי אם איזה דביל היה עוקף אותך מימין על 150 "בסדוםערד" והיה מפיל לך את הלב לתחתונים גם אתה היית רואה את הדברים בצורה שונה ותאמין לי היה סיכוי דיי גבוה שזה יקרה.
    קיצר עוד לא קרעת זוג כפפות, תן כבוד ואל תבטל אחרים.
    אני עם A2 רכבתי במצטבר אולי שלושה ימים (אף לא אחד מהם על 125) וקרעתי זוג כפפות (ומעיל)
    לא חושב שZO דרך טובה לשפוט ניסיון של מישהו
    בכל מקרה,מצדה היה גועל נפש למי שציפה לחוויה "של פעם",למי שבא להתחרע (ה50%) היה תענוג גדול.
    בשבילי זאת הייתה הפעם הראשונה והאחרונה באירוע הזה,
    אבל די אהבתי את סדום ערד על מושב המורכב של הR.
    אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.

Banned
    רכבת לשם?

Sent from my SM-E500F using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    ציטוט נכתב במקור על ידי avishai651 צפיה בהודעה
    מי שלא היה? שישתוק נק'! לא לטוב ולא לרע.
    לכל הקשקושים חסרי התוכן שכתבת אני לא אתייחס, רק לגביי ה"שתוק" שלך, של נעלייך יא ליצן.
    זה שרכבת בלילה מסויים למקום מסויים עם עוד 5000 איש לא הופך אותך למשהו יותר ממה שהיית לפני שרכבת לשם, ובעיקר לא נותן לך שום לגיטמציה לנבל תפה על אנשים שאתה לא מכיר כי הם (אני) מראש אומרים בפירוש בלי לחרטט דברים כמו "הייתי לא נהנתי", שהם לא השתתפו באירוע מבחירה כי לדעתם זה אירוע פח. והאירוע פח לא בגלל האירגון - הוא פח בגלל טמבלים כמוך שרוכבים למצדה בשביל הוואסח ואני בטוח שאתה גם רוכב יותר גרוע מהצורה בה אתה מתבטא.
    נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 18-09-2015 בשעה 20:53.

Member הסמל האישי של פRץ
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shasha127 צפיה בהודעה
    בגלל טמבלים כמוך שרוכבים למצדה בשביל הוואסח ואני בטוח שאתה גם רוכב יותר גרוע מהצורה בה אתה מתבטא.
    אם לרכב לשם ולהשתתף באירע בשביל לראות את העוצמה הזו זה וואסח מבחינתך, אז שיהיה וואסח...
    וכן, יש לי המון במה להשתפר ברכיבה שלי, אבל אני לא מוצא פה קשר לכתיבה שלי. בנוסף, אומנם אני משוחד, אבל מנסיון של בחינה חוזרת מהצד, הכתיבה שלך על האירוע שלא היית נוכח בו, המבנה שלה והצורה שבה סיכמת באמצעותה את האירוע, היא זו שגרמה לי מלכתחילה להגיב פה כמו שהגבתי, ואני לא רואה פסול בכך. וטמבל? חחחחח נו, מה ציפיתי שתגיב, שאתה אוהב אותי?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    Evolution Team

Banned
    אויש תנוחו.
    לא חייבים להתנסות בסקס ביזארי על מנת לחוות דעה אישית על החוויה.
    מבחינתי כל עוד אתם עושים את זה פעם בשנה, רחוק במדבר ובחושך הכל טוב.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO