תוצאות 1 עד 5 מ 5

אשכול: המלצה לאופנוע ראשון לבין עירוני ועירוני

צפייה משולבת

Junior Member

המלצה לאופנוע ראשון לבין עירוני ועירוני

שלום, אני רוכב חדש, מעולם לא היה לי דו''ג. יש לי רשיון A1. בן 34 עם משפחה, גובה 183, משקל מתחת 80 קילו. אני גר ליד ירושלים, מתכנן לעבור לעבוד במרכז בקרוב ורוצה לעשות את זה על אופנוע - כ70 קילומטר לכל כיוון, הרוב בין עירוני אבל אני צריך להדחף גם בפקקים של ירושלים והמרכז. אני לא מתכוון לנסוע בשטח או לטייל, וגם לא מתכוון לתת גז בסיבובים בסוף שבוע. מחפש אופנוע שיביא אותי לעבודה כמה שיותר רענן ויחזיר אותי למשפחה שלי בבטחה. התקציב שלי עד 50 אלף.

על מה אתם ממליצים כאופנוע ראשון?
    האם נייקד בא בחשבון למרחקים האלו בלי להפוך אותי לדגל ישראל שהיה תלוי מידי הרבה זמן על האוטו?
    מבחינת מנוע, סדרת cb500f/x יהיו מספיקים או שכדאי מנוע גדול יותר ומוגבל בהתחשב בעליות ובמרחק כל יום?
    מבחינת גודל פיזי, sv650 או ה500ים יהיו לי קטנים מידי או סבירים?
    אני מניח שוי סטרום יהיה מושלם, אני מנסה למצוא, אבל אם יש עוד רעיונות אשמח מאוד לשמוע.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי DavidSpi צפיה בהודעה
    שלום, אני רוכב חדש, מעולם לא היה לי דו''ג. יש לי רשיון A1. בן 34 עם משפחה, גובה 183, משקל מתחת 80 קילו. אני גר ליד ירושלים, מתכנן לעבור לעבוד במרכז בקרוב ורוצה לעשות את זה על אופנוע - כ70 קילומטר לכל כיוון, הרוב בין עירוני אבל אני צריך להדחף גם בפקקים של ירושלים והמרכז. אני לא מתכוון לנסוע בשטח או לטייל, וגם לא מתכוון לתת גז בסיבובים בסוף שבוע. מחפש אופנוע שיביא אותי לעבודה כמה שיותר רענן ויחזיר אותי למשפחה שלי בבטחה. התקציב שלי עד 50 אלף.

על מה אתם ממליצים כאופנוע ראשון?
    האם נייקד בא בחשבון למרחקים האלו בלי להפוך אותי לדגל ישראל שהיה תלוי מידי הרבה זמן על האוטו?
    מבחינת מנוע, סדרת cb500f/x יהיו מספיקים או שכדאי מנוע גדול יותר ומוגבל בהתחשב בעליות ובמרחק כל יום?
    מבחינת גודל פיזי, sv650 או ה500ים יהיו לי קטנים מידי או סבירים?
    אני מניח שוי סטרום יהיה מושלם, אני מנסה למצוא, אבל אם יש עוד רעיונות אשמח מאוד לשמוע.
    ברוך הבא, קודם כל הייתי מציע לך לשקול שדרוג ל A , למה? כי כן יש לדעתי הבדל בין אופנוע מוגבל ללא מוגבל מבחינת היבט עוצמה שמתבטא בבטיחות כדי להיות יותר זריז ולהתחמק ממצבים מסוכנים.
    נשמע שהויסטרום תפור עליך, אם בראש שלך חסכון בדלק וטיפולים, כולל פרקטיות אחסון בנוסף לארגז-תשקול את ה NC750 במקום התא דלק מקדימה יש שטח אחסון לקסדה.
    Tracer 900

Junior Member
    אני אשדרג לA כשאוכל, רק עכשיו קיבלתי רשיון.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי DavidSpi צפיה בהודעה
    אני אשדרג לA כשאוכל, רק עכשיו קיבלתי רשיון.
    הבנתי, אז זה אומר שכנראה לא כדאי לך להשקיע יותר מדי בכלי לאורך זמן, לא יודע כמה שנים קיימים דגמים של A1 לכלים שציינתי, לא הרבה יחסית לדעתי.
    Tracer 900

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    לצרכים שציינת הכי יתאים אדוונצ'ר כביש כלשהו עם כסא נוח ומשקף גבוה.
    באופן אישי החזקתי F700GS במשך כעשרה חודשים והוא היה נוח מאד בנסיעות בינעירוניות (עם כסא נוחות).