עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 20 מ 20

אשכול: קטנוע 125, סאונד מנוע לא משהו

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tribalmistyc2 צפיה בהודעה
    אין צורך לכוון מרווחי שסתומים כשמחליפים את הקראנק וגם לא לכוון את המאייד כי אין קשר בין הדברים.
    הודעה אחרונה ואנסה להפסיק לחפור-
    כשאתה, בתור בעל עסק, לוקח עבודה כזאת, אתה דואג שבסיום העבודה תכוון שסתומים (כי אין בזה חלקים, רק עבודה פשוטה שתוודא שלמות בעבודה) ואתה גם דואג שהמכונאי יסגור ויפתח את ברגי הכיוון על הקרבורטור כדי להגיע לתוצאה הכי עגולה שניתן.

נכון, ישירות אין קשר בין שני הדברים אבל אתה יכול לקחת פחות כסף ולשלוף את הקראנק הישן, לשים חדש לסגור ולהרים טלפון ללקוח.
    ואתה יכול מראש להודיע ללקוח שהוא הולך לשלם אבל כשהוא ייצא מהמוסך הוא ירכב על משהו שעובד תקין ועגול, מנוע שנקי מבפנים כמו חדש (כי כבר פתחת, אז למה לא להשקיע עוד טיפה) ואתה תוכל לקחת את שכרך בגאווה וביושרה. ויודע מה? אחרי חודש, כשיעבור ללקוח הכאב מההוצאה הכספית הוא יזכור אותך ויזכיר אותך רק לטובה כי הוא עדיין מבסוט מהכלי.
    מנסיוני ודעתי- כשעובדים במוסך שיש בו גישה לכל הציוד הנחוץ, עושים עוד קצת מאמץ בעבודות כאלו כדי לא 'לנחש' שהקטנוע בסדר עכשיו. אלא כדי 'לדעת'.
    בגדול אתה צודק- אם רוצים, רק בכדי להוכיח את הנקודה, אפשר לעשות את זה ב3 שעות ואפילו פחות.
    אני לא בעד הגישת עבודה הזו. בסכומים כאלו מעדיף לשלם עוד טיפה ולדעת שנעשה מה שצריך להיעשות על הצד הטוב ביותר.

סיום חפירה

Senior Member
    כמה ק"מ יש למנוע/ לקטנוע?

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    הודעה אחרונה ואנסה להפסיק לחפור-
    כשאתה, בתור בעל עסק, לוקח עבודה כזאת, אתה דואג שבסיום העבודה תכוון שסתומים (כי אין בזה חלקים, רק עבודה פשוטה שתוודא שלמות בעבודה) ואתה גם דואג שהמכונאי יסגור ויפתח את ברגי הכיוון על הקרבורטור כדי להגיע לתוצאה הכי עגולה שניתן.

נכון, ישירות אין קשר בין שני הדברים אבל אתה יכול לקחת פחות כסף ולשלוף את הקראנק הישן, לשים חדש לסגור ולהרים טלפון ללקוח.
    ואתה יכול מראש להודיע ללקוח שהוא הולך לשלם אבל כשהוא ייצא מהמוסך הוא ירכב על משהו שעובד תקין ועגול, מנוע שנקי מבפנים כמו חדש (כי כבר פתחת, אז למה לא להשקיע עוד טיפה) ואתה תוכל לקחת את שכרך בגאווה וביושרה. ויודע מה? אחרי חודש, כשיעבור ללקוח הכאב מההוצאה הכספית הוא יזכור אותך ויזכיר אותך רק לטובה כי הוא עדיין מבסוט מהכלי.
    מנסיוני ודעתי- כשעובדים במוסך שיש בו גישה לכל הציוד הנחוץ, עושים עוד קצת מאמץ בעבודות כאלו כדי לא 'לנחש' שהקטנוע בסדר עכשיו. אלא כדי 'לדעת'.
    בגדול אתה צודק- אם רוצים, רק בכדי להוכיח את הנקודה, אפשר לעשות את זה ב3 שעות ואפילו פחות.
    אני לא בעד הגישת עבודה הזו. בסכומים כאלו מעדיף לשלם עוד טיפה ולדעת שנעשה מה שצריך להיעשות על הצד הטוב ביותר.

סיום חפירה
    אני חושב שאתה מנסה יותר מידי.
    לכוון את השסתומים או לבדוק את הכיוון כשהמנוע כבר בחוץ ומכסה השסתומים מפורק,לוקח לכל היותר עשר דקות מהזמן שלך (ואני מאוד נדיב בזמן).
    לכוון את הברגים בקרבורטור לוקח בערך דקה.
    למוסכים אין מד גזים ומד עלים הוא ציוד שיש בכל מוסך ובטח במוסכים שאינם פיראטיים.

לעניות דעתי מנוע תמיד יהיה נקי מבפנים,אלא אם אותו מנוע נסע בלי שמן.
    מדובר במנוע של קטנוע,לא של רכב ובד"כ אין משקעים במנועי 4T קטנים ולכן לא יהיה מה לנקות שם.

חיצונית ברוב המוסכים לא יטרחו לנקות את הקייסים בלי קשר לעלות העבודה,רק אם יהיה בזה צורך.

אין צורך להוכיח את הנקודה,הזמן שציינתי אינו זמן תחרותי להחלפת קראנק במנוע כזה,העבודה תיעשה בצורה טובה ומקצועית ואני רושם את זה מניסיון.

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    ולגבי הגלישה מהנושא - הפורום נמצא בבצורת כבר הרבה זמן,ביחוד התת פורום שאנחנו דנים בו.
    לכן גם הגלישה הזו במקום.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ModChiP צפיה בהודעה
    כמה ק"מ יש למנוע/ לקטנוע?
    38 אלף.
    אני כנראה לא אתעסק איתו, קיבלתי ממוסך אחר עוד הצעת מחיר של 2700 ל"מנוע חדש" בעצם. באותה נשימה הוא המליץ לי בחום לשקול אם משתלם לי להוציא סכום כזה על קטנוע כזה. לפי מה שהוא אומר, אם זה אכן הקראנק, כנראה שיהיו עוד עניינים שאצטרך להחליף שם כבר על הדרך.