לנסוע עם אופניים חשמליים במהירות של 25 קמש בכביש מרגיש לי אישית כמו התאבדות.
לנסוע עם אופניים חשמליים במהירות של 25 קמש בכביש מרגיש לי אישית כמו התאבדות.
באף מקום בעולם יש צורך ברשיון לאופניים חשמליות בתקן האירופי.
ובארה״ב לאופנועים אין דרגות. אז?
Sent from my iPhone using Tapatalk
מעניין באיזו מדינה החוק יאכף, כי במדינות דרום תל הביב, יפו, לוד וכ'ו - מסופקתני.
מסכים לגמרי.
גם אם כל ישראל עכשיו תעבור להליכה ברגל ללא מכוניות, עדיין אכשהו ימותו הולכי רגל ברחוב, גם אם זה בגלל שמישהו יתקע במישהו במדרכה והם ילכו מכות וזה יהפוך למכת מדינה.
"מכת מדינה" וכל השטויות האלה - חרטא. זה כלי מדהים שחוסך פקקים, זיהום, ונותן עצמאות לכל מי שהיה עכשיו פסול רשיון או ללא מספיק כסף להתנייד ברכב או קטנוע.
הייתי שמח שזה ימשיך להיות אנרכיסטי כמו שזה היה עד היום, אבל אני גם מבין שאי אפשר לתת לנערים לנסוע בלי ידע בכביש... מקווה שזה יעזור אכשהו (לא נראה לי באמת).
מכת המדינה זה לא האופניים זה הרוכבים על האופניים, יותר נכון בני נוער שרוכבים בלי שום הבנה בסיסית של חוקי תנועה ורכיבה פרועה שמסכנת אותם ואת שאר המשתמשים בדרך.
די חרטא לדעתי.
קודם כל הכותרת מטעה - אין טסט רק תיאוריה.
דבר שני, הבעיה עם המשתוללים לא קשורה שום קשר לידע. אנשים נוסעים באדומים ונגד כיוון התנועה כל הזמן וגם בגיל 6 אתה כבר יודע שזה אסור.
אז יופי, המדינה מצאה לה מקור לעוד איזה כמה מילונים בשנה מהתיאוריות האלה ובזה זה ייגמר.
עקרונית אנחנו חלק מהoecd וכפופים לכל מיני חוקים ורגולציות בעניינים שונים, הרבה בתחום הרכב.
זה מעניין משפטית אם בזה שדורשים תיאוריה זה לא סותר את אחד החוקים שם.