תוצאות 1 עד 9 מ 9

אשכול: חברים יקרים, מהי דעתכם על השתוללות רוכבי האופניים (בעיקר חשמליים) על המדרכות?

Junior Member

חברים יקרים, מהי דעתכם על השתוללות רוכבי האופניים (בעיקר חשמליים) על המדרכות?

שלום לכולם,
    זה ידוע לכל וכל שלרכב על אופנוע או קטנוע זוהי פעילות שכרוכה בסכנה. לאחרונה, בעיקר בערי המרכז כמו ת"א, ישנה תופעה הולכת וגוברת של ילדים\מבוגרים שטסים על המדרכות. אני מרגיש כמו בשדה קרב כשאני יוצא החוצה מהבית לעשות קניות. זה יצר מצב אבסורדי שבו אני מרגיש יותר בטוח על הכביש מאשר ללכת על המדרכה.
    בתור אחד שעובד בבית חולים, כמות האנשים שמגיעים עם פציעות (ברמות חומרה משתנות) למיון הולכת וגוברת. אם פעם הפציעה הכי שכיחה בבית החולים איכילוב מטראומה הייתה פציעה של רוכב אופנוע, היום הפציעה השכיחה ביותר היא של אנשים שרכבו על אופניים חשמליים, או שנפגעו על ידם על המדרכה.

הזוי?

Senior Member
    זה לא הזוי כמו שזה מעצבן ממש, וגם בתור רוכב אופנוע.
    הם נוסעים פה בשכונה בקבוצות ולא פעם יצא לי לבלום בלימת חירום לפני שהעפתי איזה בן 15 למותו, ובטח גם שלמותי.
    עזוב את זה שהם נוסעים ברחובות עד שעות הזויות בלילה עם רמוקלים/פלאפון עם מוסיקה וצועקים.
    מאוס, מציק ומפחיד.

Member
    אני חושב שזה נהדר!

נוצרת לה ברגעים אלו ממש עוד קבוצה של משתמשי דרך, שכנראה יהיו נחותים יותר מהדו-גלגליים הבוערים פנימית.
    ככה שכל השנאה לאופנוענים תעבור אליהם, אפילו יקימו לכבודם אתר טרחני שבו יעלו סרטונים של מפדלי אופניים-חשמליים עוברים עבירות תנועה חמורות ומסכנים את הציבור. מרכיבי ההעמסה ושקרים ביטוחיים אחרים שמאכילים אותנו יפלו עליהם. וככה אנו נוכל להתגלגל בפמפום מנועים אל עבר ביטוח-חובה זול יותר.

מה זה כמה הרוגים בהסתכלות כללית, אל מול ביטוח-חובה זול יותר לכולנו?

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי חחח צפיה בהודעה
    אני חושב שזה נהדר!

מה זה כמה הרוגים בהסתכלות כללית, אל מול ביטוח-חובה זול יותר לכולנו?
    חדש בארץ? ביטוח החובה שלנו רק יתייקר (אחרי שיחזירו את המטמון שמצאו בקרנית) וגם האופניים יחויבו בביטוח.
    מצד שני, אם אתה בעלים של חברת ביטוח או יש לך מניות של חברת ביטוח, אתה יכול להתחיל לתכנן את היכטה הבאה שלך (רמז: היחידים שירוויחו מהמצב הם חברות הביטוח, ותודה לממשלת ישראל).

Banned
    הפתרון הוא פשוט.תלה חוט תייל בגובה מטר וחצי. את העוברים והשבים הוא רק יטריד. את עברייני המדרכה הוא יגלח.

Banned
    מתוך "1001 דרכים לדעת שאתה זקן" -

אתה מפדל להנאתך בדרך לעבודה וכל האופניימים בדרך לבצפר צועקים עליך "עלה קרח!"

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי קסד צפיה בהודעה
    מתוך "1001 דרכים לדעת שאתה זקן" -

אתה מפדל להנאתך בדרך לעבודה וכל האופניימים בדרך לבצפר צועקים עליך "עלה קרח!"
    ואז תשסע בהם דובים אלישע? ( ואם לא דובים - את אנשי מתנע צפון-הם פרוותיים ומלאים באותה המידה.)

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי אברי צפיה בהודעה
    ואז תשסע בהם דובים אלישע? ( ואם לא דובים - את אנשי מתנע צפון-הם פרוותיים ומלאים באותה המידה.)
    תשמע אם זה היה תלוי בי? הייתי מדלל אוכלוסיה, ולא רק של הנוער, גם של "נותני השירות" הממשלתיים.
    אבל ביננו, כמה מהקוראים פה קנו לתכשיט שלהם דו אופן מחושמל "כי הוא מיוחד ולא ארס כמו כולם" ?

זה התחיל בטרקטורונים עם גלגלי פלסטיק (והמשיך עם טרקטורונים אמיתיים) אם אתה שואל אותי.

ומתנע?
    עסוקים בלהטריד, אלא מה?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    חדש בארץ? ביטוח החובה שלנו רק יתייקר (אחרי שיחזירו את המטמון שמצאו בקרנית) וגם האופניים יחויבו בביטוח.
    מצד שני, אם אתה בעלים של חברת ביטוח או יש לך מניות של חברת ביטוח, אתה יכול להתחיל לתכנן את היכטה הבאה שלך (רמז: היחידים שירוויחו מהמצב הם חברות הביטוח, ותודה לממשלת ישראל).
    חוץ מהיותי עלה חדש, אני גם במגעים לרכישת ה"פול".

רוצה להצטרף?