ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
לי נראה שהוא רוצה לשמוע שהGS500 שיש לו מתאים למשימה.
לאו דווקא. אם המטרה הייתה מתחילה ונגמרת באירופה - כן, בכיף, למרות שלהכין את האופנוע למסע שכזה יעלה בערך כמו לקנות DR בן שנתיים עם הרבה פחות בלאי של גיל שצריך תיקון, ולהתמקד בלאבזר את הכלי לטיול. במזרח אירופה ויותר מזרחה הייתי מעדיף אופנוע שאני לא אפחד להכנס איתו לשטח ולמקומות שאין בהם "דרכים" באמת לקמפינג בטבע (שעם כל הסנטימנט והאהבה ל-500, אני לגמרי מבין שיש כלים שיותר בנויים למשימה)

KKatkov - איפה טיילת? את הדרך שלי באופנוענות התחלתי עם חרישת יערות על CBF250, שדווקא בשל המשקל הנמוך יחסית הרגיש לא רע עד לגבול מסויים.
הייתי מעדיף לקנות את האופנוע בארץ. התכנון הוא להביא את האופנוע בספינה ליוון ומשם לרכב הלאה. המטרה העיקרית היא הנודרקאפ בנורווגיה דרך טיול סובב אירופה. משם מאוד הייתי רוצה להגיע דרך רוסיה למונגוליה, ואם יתאפשר אז לבקר ביפן עם האופנוע. משם - אני בכנות לא יודע, נראה איך המסע ילך. הייתי מעדיף נפח ביניים, דוגמאת 500-650 על 250, למרות שזה גם רעיון משעשע (ואם כבר אז 125, for shits and giggles). יש משהו במחשבה של לרכב על 125 מסביב לעולם שקורץ לי.

לגבי ה-DR - האם לכלים האחרים שציינת יש מידות צמיגים יותר "אוניברסליות"? ראיתי המון אנשים שעושים עם ה-650ים היפנים (XR/KLR/DR) סובב עולם ולא הוזכר דבר שכזה. מיושן זה לא בהכרח דבר רע, למה הכוונה? אם זה מתבטא נטו בפשטות מכאנית אז זה יתרון מבחינתי. איך שאר ה-650 מתעלים עליו?