ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
הם לא. הם פשוט אחרים.
הklr נוח יותר לרכיבות ארוכות, כבד יותר בשטח והחדשים הרבה יותר דומים לkle של פעם מאשר לklr הישן. יש בהם מערכת קירור מים, דבר שמוסיף עוד מערכת שיכולה להתקלקל. מצד שני, הוא רגיש פחות להתחממות.
ה-xr לעומת זאת יותר קרבי ויותר מחוספס.
את שניהם לא תמצא חדשים בארץ.
הxt (לא הטנרה) חלש מהחבורה.

היתרון של הdr הוא פשטות, גובה ומשקל לא מאיימים, ומחיר מצחיק. לא מצטיין בכלום, אבל אולראונדר.

כפי שציינתי קודם, אתה חייב לבדוק עלויות של הקשחת מתלים ולראות אם אתה לא מגיע לסכום שהופך אותו ללא רלוונטי (לדעתי עדיין יהיה האופציה הזולה ביותר).
וכן לזכור ששיוט באוטוסטראדות (רלוונטי לאירופה) הוא לא הקאפ אוב טי שלו. מעל 110 לאורך יותר מכמה דקות, נהיה לא נעים.
תודה על התגובה.
זו בדיוק הסיבה שאני מאוד שוקל את ה-DR, הפשטות המכאנית והנגישות.
לגבי הבולמים - ברפרוף קצר ברשת זה אמור לנוע בין 1500 ל-3000 ש"ח לכל העסק (קדימה ואחורה). בהתחשב בעובדה שכלים בני שנתיים נמכרים בארץ ב-26-7 אלף, אני אחיה עם זה. בנוסף לכך, כל אופנוע שיוכן למסע הזה יעבור אבזור כמו ריפוד מושב, מגני ידים ומנוע, מיכל דלק מוגדל אם צריך, כידון ועוד.

לגבי השיוט באוטוסטרדות - כאחד שכבר טייל באירופה קצת, אני אנסה להיות עליהן כמה שפחות. בסופו של יום, אני רוצה לטייל ולחוות את המדינות שאני עובר בהן, לא רק לרכב מקצה לקצה בכביש מהיר. שיוט של 100-110 בהחלט מספיק לי ואני יכול לחיות גם עם פחות.

באותה נימה ובסיבוב חד - מה לגבי אופנוע דוגמאת ה-CBF125? קליל, זול לקניה, מעולה בצריכת דלק, חלפים זמינים בעולם שלישי (כולל צמיגים), לא אפחד להפיל אותו או שיקרה לו משהו...גם זה כיוון