לפני כמה שבועות הטרידה אותי האופציה של פנצ'ר באמצע הדרך והזמנתי מאמאזון את הקומפרסור הקומפקטי הנ"ל של סליים (מיועד לאופנועים ומגיע עם אופציות למספר חיבורים, כולל קרוקודילים למצבר):
https://www.amazon.com/Slime-40001-M...dp/B000ET9SB4/
ביחד עם ערכת תיקון מבוססת שרוכים:
https://www.amazon.com/Slime-20133-R...dp/B003V9VZBK/
היום לקחתי אותם איתי בפעם הראשונה לצורך נסיעה לאיזור יקנעם. בדרך חזרה בכביש החוף היתה רוח חזיתית די נוראית שמיסכה ממני את העובדה שיש לי פנצ'ר בגלגל האחורי. יורד בנתניה ומבין שהסבל הזה לא נבע רק מהרוח.
עוצר בצד, מנפח את הצמיג עם הקומפרסור ושומע אויר בורח בצורה די רצינית (היה שם חור בצורת פס של 5 מ"מ בתוך אחד החריצים - לא היה תקוע בו כלום וזה מרגיש לי קצת כמו איזה פאק בייצור). תוקע שרוך, מיישר ומנפח שוב וזה לגמרי עשה את העבודה ואפילו די בקלות.
משם נסעתי מיד למוסך והחלפתי צמיג (נרכש מצלר M3) אבל אני יכול להמליץ בחום על הקומפרסור הזה. למרות המימדים המאוד קומפקטיים שלו והמחיר הנמוך הוא עשה את העבודה כמו ענק.