תוצאות 1 עד 9 מ 9

אשכול: מחפש המלצה: מוסך לצורך בדיקה לפני קנייה, אזור חיפה

צפייה משולבת

Junior Member

מחפש המלצה: מוסך לצורך בדיקה לפני קנייה, אזור חיפה

אני מהמרכז, ומתעניין באופנוע ~ליטר בן שנתיים ממוכר פרטי באזור חיפה. מעבר לבדיקות הרגילות, אני מעוניין במיוחד בבדיקת שילדה ווידוא שהאופנוע לא עבר תאונה.
    לו המוכר היה באזור המרכז, הייתי לוקח לסטפן, אבל לא סביר להרחיק לת״א לשם כך (המוכר עצמו לא רוכב כרגע מסיבה רפואית, וגרירה זה סיפור יקר וגוזל זמן, אם הוא בכלל יסכים).
    מישהו מכיר מוסך אמין שמבצע בדיקות קניה, ויש לו מכשיר מגהמקס או דומה? לא מוסך סוזוקה, כי שם טופל האופנוע.

Junior Member
    הקפצה...
    אין לאף אחד המלצה? האמנם פסו אופנועים מחיפה? אם אין מוסך שעושה בדיקות שילדה, לפחות המלצה למוסך שעושה בדיקות רגילות לקראת קניה?

Member
    אני חיפשתי לפני חודשיים... ולא מצאתי דבר למעט סוזוקה.
    רציתי לבדוק tracer 700 יחסית חדש.

כולם פשוט סירבו

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Member
    יש את מוסך המגרש ברחוב ההסתדרות.שאל אותו

Junior Member
    תודה על התגובה (-: מה עשית בסוף? בדקת בסוזוקה? אגב, האם ניסית גם את י.א.ב. ? מצאתי אשכול מלפני שלוש שנים כאן בפולגז שבו הזכירו בעיקר אותם (אא״ט בחור בשם דובי) או את סוזוקה...
    הייתי מבקש מהבעלים שיביא לבדיקה במרכז (מסתבר שמשום מה רוב הכלים המועמדים בצפון, וחלק מהבעלים שלהם ממילא מוכנים להביא אותם למרכז כדי שאראה אותם -- השוק שם חלש), אבל בגלל הבעיה הרפואית שלו, לא יודע אם זה יהיה אפשרי... ננסה.

Member הסמל האישי של arieelberg
    עודד בסוזוקה ודובי ביאב, שנייהם טובים ומומלצים מנסיון אישי.
    אגב את יאב הכרתי כשדובי עוד היה בבשאש (בבטן של אמא שלו) ואבא שלו ניהל, קניתי ממנו טילון 50 שנת 72.
    אם תרצו, אין, זו אגדה!

Junior Member
    תודה לכל המשיבים (-:
    עשיתי לא מעט טלפונים...
    י.א.ב. לא בודקים כלים כאלה (ימאהה טרייסר 900). לגבי סוזוקה, אכן שמעתי המלצות עליהם אבל המוכר מכיר את עודד אישית (הוא בעצמו עובד בענף המכוניות) וטיפל אצלו, ואמר שהוא יכול לדאוג להתחייבות מעודד שהאופנוע לא עבר תאונה או טראומה כלשהי אפילו ללא תשלום. העניין הוא שזו ממש לא בדיקה אובייקטיווית.

מסתבר שכרגע אין אף מקום עושה בדיקות קניה לכלי כזה באיזור חיפה, ובכלל אין מה לדבר על בדיקות שילדה עם לייזר, שרק סטפן ומולי מאופנועי השרון עושים בארץ.
    השילדה זה הדבר המרכזי שמעניין אותי -- הכלים שאני מתעניין בהם הם בני שנה-שנתיים, 4000-20000 ק״מ, יד 1-2 עם היסטוריית טיפולים מלאה, ואם יש בעייה משמעותית במנוע או מכלול העיקרי אחר, אני מסוגל להבחין בזה בעצמי.
    כרגע בשלבי התלבטות אם לוותר מראש על כלי שהבעלים שלו לא יכול או מוכן להביא אותו למרכז לבדיקה, או לקחת סיכון מחושב תמורת הורדה במחיר.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי שען חירש צפיה בהודעה
    לגבי סוזוקה, אכן שמעתי המלצות עליהם אבל המוכר מכיר את עודד אישית (הוא בעצמו עובד בענף המכוניות) וטיפל אצלו, ואמר שהוא יכול לדאוג להתחייבות מעודד שהאופנוע לא עבר תאונה או טראומה כלשהי אפילו ללא תשלום. העניין הוא שזו ממש לא בדיקה אובייקטיווית.
    אם באמת מה שמעניין אותך זו רק השלדה ווידוא שהאופנוע לא עבר תאונה, תחתים את המוכר על מסמך שאומר שאתה לוקח את האופנוע לבדיקת שילדה באחד המוסכים שהזכרת (על חשבונך) ואם יתגלה שיש בעיה תוכל לבטל את העסקה ולקבל את מלוא הסכום בחזרה. אם הוא בטוח שהכול תקין אין סיבה שלא יסכים.

בלאו הכי רמת הבדיקה המצופה ממוסכים קטנים באיזור חיפה היא לא גבוהה בהרבה אם בכלל מהרמה של כל רוכב ממוצע, כלומר צמיגים בלמים דיסקים בולמים ואולי אולי הנעה והקשבה למנוע.
    אבל אני סקרן, אתה מתעניין בכלים די חדשים, עד כמה אתה לא סומך על אנשים שאתה מוכן לגרור כלי עד למרכז רק לצורך בדיקת שילדה?
    קרו לך מקרים שנפלת בפח?

Sent from my S60 using Tapatalk