ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
באמת? וזה שחבישה בדר"כ מונעת זיהום של פצע פתוח?
כי זיהום זה ממש טוב לפצעים, ולגוף בכלל.

בדר"כ אתה אחד היותר מוערכים (בעיניי) בפורום. פה יצאת חומוס..
אל חשש. זה דברים מבוססים. הייתי חובש הרבה שנים ויצא לי לחבוש לא מעט אנשים ויותר חשוב מזה, חשבתי ונחבשתי הרבה פעמים לפצעים של תאונות ושפשופים.
כמו שאמרתי לפעמים אין ברירה. כעיקרון זה תלוי בעיקר במיקום הפציעה, עומק השפשופים (או כבר כוויות ממש), ואופי הפעולה של הבן אדם.
למשל: מישהו שקיבל ב2 הידיים כוויות ממש עמוקות ועובד במוסך.. מן הסתם לא יהיה ברירה, גריז ושמן בתוך הגוף באמת לא טוב.. יצטרך גם חבישות וגם לעבוד עם כפפות אטומות.
לעומת זאת במקרה שלו, שזה על הצד של הרגל, שאין שם מפרק וזה גם מכוסה ע"י מכנס והוא שליח ולא זוחל בחולות, אז קצת חיטוי יום יומיים יספיק בהחלט ויזרז בהרבה את ההחלמה מאשר להתחיל עם חבישות.

ציטוט נכתב במקור על ידי heyiamnate צפיה בהודעה
פצע יכול להגליד ו"להתייבש" מהר יותר ללא חבישה אבל המטרה של החבישה הזו שיש לי היא להאיץ את התהליך תוך כדי שמירה מזיהום (לא זוכר את התהליך שהפצע עובר איתה).

איך תובעים ביטוח ? אין לי מושג בזה חח פעם ראשונה..
ששמור כל מסמך שאפשר אם יש. ופונים לחברה המבטחת.
אם מקבלים דחייה או הצעה לא טובה אז אפשר לתבוע עם עו"ד של תביעות נזיקין, הוא בדר"כ לוקח קצת על פתיחת תיק ועוד אחוזים מהסכום הסופי שתקבל.
במקרה שלך כמו שכתבו תתחיל באמת לדבר עם המעסיק שלך. ד"א זה גם תאונת עבודה במקרה שלך אז אני לא מכיר מה עדיף לתבוע.