זה ברור אבל השאלה אם היא בנויה לפרוק את כל התכולה שלה בצורה כזו ובקצב כזה. תנסה להוציא זרם כזה מסוללה של אייפון והיא תגמור כמו הסוללות הלוהטות של הגלקסי נוט 7.
לעניין המשאבות הידניות, אני מחזיק בבית משאבת רגל די סטנדרטית, עם מד לחץ מובנה (ודי מדויק) שקניתי לפני כמה שנים במגה ספורט והיא משמשת אותי בשביל להוסיף מעט לחץ בצמיגים כשאני בבית. עובד גם עם הצמיגים של המכונית.
את הקומפרסור הקטן אני לוקח איתי למקרה של פנצ'ר בדרך.
ככה, לידע כללי שלך ושל העתידים להתקל באותה סיטואציה.
יש במשאבות מילוי אויר של תחנות נדלק כפתור עם ציור של גלגל עם פנצ'ר.
אם היית לוחץ עליו זה היה ממלא לך את הגלגל.
כשאתה מכוון ללחץ מסוים המשאבה קודם בודקת כמה אויר יש בגלגל ואז עושה השוואת לחצים בין מה שהיא קראה לבין מה שביקשת. אם המשאבה תקולה או לא מכויילת אפשר להגיע למצב אליו הגעת.
במצב "פנצ'ר" זה פשוט דוחף לך אויר לגלגל מבלי להתייחס למצבו הנוכחי.
לא היית מקבל מדד לכמה אויר יש אבל לא היית נשאר עם 10 PSI.
יום מקסים.
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
בד"כ כשהמשאבה תקולה (לא כשהיא לא מזהה לחץ בצמיג) גם הכפתור פנצ'ר לא עוזר,
וזה קורה לי לא מעט.
לגבי כמה אוויר יש לך, תמיד תחזיק מד לחץ קטן (לי יש את העט עם השנתות שקופצות החוצה) גם אם הוא לא מדויק, הבדל של כמה psi לפה או לשם לא יעשו כלום. זה רק לנסיעה עד לפנצ'ריה/מוסך.
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
כן. ברור שאתה מעדיף שהפייה תעבוד. גם בלי פונט מודגש וסימני קריאה אני די בטוח שהייתי מסיק את זה.
בוא אני אפרט לך כדי שתבין את כוונתי, ברשותך:
א. כן. אתה וכולם מעדיפים משאבה עובדת ותקינה על פני אחת תקולה. גם אני. מוזרים שכמותנו.
ב. כשאתה מנסה למלא אויר בתחנת דלק והצמיג לא מתנפח יש כמה אופציות:
1. יש לך פנצ'ר ואין אויר בכלל ולכן המשאבה (שאותה כיוונת ללחץ מסוים) לא מזהה לחץ נגדי ולכן לא מזרימה לחץ לתוך הצמיג.
2. אין לך פנצ'ר, סתם חסר קצת לחץ אויר. אתה דוחף את הפייה פנימה, היא נכנסת טוב ושום דבר לא קורה. בדר"כ מה שיקרה בשלב זה זה שהלחץ מהצמיג יברח חזרה לכיוון המשאבה, אתה לא תשמע שום דבר ואז תגלה שהזונה (AKA- משאבה) גנבה לך אויר. חוצפה.
במקרה זה אם תכוון את המשאבה למצב פנצ'ר המשאבה תשחרר לחץ אויר החוצה בלי קשר לה ואם היא מקבלת בחזרה, מה שאומר שכל עוד הונטיל בצמיג שלך תקין ואכן הצלחת לדחוף את הפייה פנימה- יתמלא לך אויר.
3. ניסית למלא אויר אבל כלום לא קורה. רק יורד אויר. באסה. במקרה זה או שהפייה דפוקה (ואז תשמע שיורד אויר) או שלא חיברת את הפייה לונטיל כמו שצריך (ואז תשמע שיורד אויר). בשני המקרים האלו אם גילית את זה רק כשהגעת ל10PSI אז ברכותיי- אתה אהבל (לא אתה ספציפית, כפרה, כל מי שזה קורה לו).
רכיבות טובות וחורף חמים.
אני אהבל נסיבתי. יש לי אלרגיה לטקס ההתארגנות (מעיל, כפפות, קסדה משקפי שמש, שימון לומבגו לפני כיפול הברך...) ובנוסף מיהרתי. השילוב גרם לי למלא אוויר ליד כביש סואן עם כפפות וקסדה ולא הבחנתי שהציבור עצמו תקול יעני, קרוע. רק בפעם השניה בלי הכפפה והקסדה הבנתי שאני אהבל וכמו אהבל נסעתי לתחנת הדלק הבאה במקום להיכנס ישר לפנצ'ריה. רגע, בפנצ'ריה בסבב הראשון מילא הבעלבית את האוויר בשני הגלגלים. בסבב השני מילא הפועל. כששאלתי כמה מילא בקידמי אמר בערך 42. ביקשתי לראות ואז הסביר לי שהמד בשעון מזייף וזה בעצם 36. למחרת, בתחנה אחרת גיליתי שהקדמי מנופח ב 44, כמו האחורי. זה אחרי שהמד עט הלא מדוייק הראה פעם אחת 50 ופעם 42 והתחנה השניה זייפה בין המדידות בשיעור דומה.
המציאות הארצישראלית עוקפת את קישון בסיבוב.