חפש את הספר רכב, מצויין שם הכול.
אופציות נוספות:
- תראה איפה הסטרטר נמצא ומה צריך לפרק בשביל להגיע אליו ולפרק אותו.
- בדוק בפורומים מחו"ל.
בנוסף בקש הצעת מחיר ממוסכים בנוגע לעבודה ושקול בסוף אם שווה לך או לא.
הסטרטר בcb1000r שלי מגמגם כבר כמה חודשים. לפעמים מניע לפעמים לא מניע.
הזמנתי סטרטר משומש מאיביי, הגיע והכל טוב ויפה.
ניסיתי לחפש סרטונים להחלפת סטרטר לדגם שלי, או לפיירבלייד בשנים עם המנוע התואם, אך לא מצאתי.
כבר יצא לי להחליף לא מעט דברים לבד באופנוע (פילטר שמן, רפידות, אגזוז, להרכיב אזעקה ועוד ועוד) השאלה כמה מסובך לעשות דבר כזה.
במידה ואפשרי הדבר לעשות בצורה עצמאית, אשמח לסרטון רלוונטי אופנוע שלי שיראה לי כיצד עושים את זה.
תודה!
חפש את הספר רכב, מצויין שם הכול.
אופציות נוספות:
- תראה איפה הסטרטר נמצא ומה צריך לפרק בשביל להגיע אליו ולפרק אותו.
- בדוק בפורומים מחו"ל.
בנוסף בקש הצעת מחיר ממוסכים בנוגע לעבודה ושקול בסוף אם שווה לך או לא.
בספר רכב למשתמש אני לא רואה את זה, יש ספר רכב למכונאי?אם כן מאיפה אני משיג את זה?
בפורומים בחול חפשתי, לא מצאתי משהו מועיל.
רוצה לעשות את זה לבד כי אני אאוהב את ההתעסקות, לא בשביל לחסוך כסף.
לרוב, החלפת סטרטר לא מסובכת כלל. 2-3 ברגים, שולפים את הישן, דוחפים את החדש וזהו.
אבל(!), אם יש בעיה והסתבכות בהחלפת סטרטר זה הגישה אליו, אל הברגים, וכמה מקום יש לו להשלף החוצה בלי לפרק חצי אופנוע.
להערכתי, בשביל לחשב את נוחות הגישה ומה צריך לפרק בכדי להגיע אליו אתה לא צריך ספר. תסתכל, תמצא איפה ממוקם הסטרטר, איפה הברגים שלו ותראה אם זה נגיש ברמה מצחיקה או שזה באמת דורש מדריך.
בהצלחה.
אתה בטוח שהבעיה היא בסטרטר עצמו?
תודה רבה חברים!
אני גר בכפר סבא ואשמח לקחת את הספר, מצויין שם איך לבצע את זה?
בעקרון אני חושב שאני יודע איפה הוא מצד שמאל למוט של הרגלית הילוכים
http://motobay.su/_img/thumb/3ae6182...f669/large.jpg
אני לא בטוח שהבעיה בסטרטר, אבל מתאר לעצמי שכן. הסטרטר עושה רעש אבל צריך לנסות כמה פעמים עד שהוא מניע.
בכל מקרה הזמנתי סטרטר משומש מאיביי ב200 שקל והוא כבר אצלי
אני מניח ש600-700 כאשר אתה שולח לשיפוץ דרך המוסך, לחלק מהאופנועים יש קיטים לשיפוץ שניתן לקנות בעלות נמוכה (כוללים גומיות, פחמים ועוד). במקרה של רק פחמים ניתן לפעמים לקנות ולהחליף לבד (זול מאוד) או לחילופין לשלוח את הסטרטר לשיפוץ בבית מלאכה (גם זול, לא זוכר מחיר מדוייק אבל מניח שבאיזור ה 150).