עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 39

אשכול: התייעצות: סוזוקי מול דוקאטי - מוח מול לב

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    דוקאטי מגיע עם חבילה נוספת שכדאי מאד להכיר אותה, זה לא אופנוע למתחילים והמחירים שתשלם יהיו גבוהים ממה שאתה חושב
    גם בכסף וגם בתחומים אחרים, על פניו נשמע כי הויסטרום תפור לדרישות שלך, אם אתה מחפש להתבלבל יותר נסה את הורסיס 650
    אבל רק מהשנים האחרונות לקודמים הייתה בעיה שנפתרה. הרוסיס יותר מרווח ונוח, שווה לבדוק את שניהם, וילד נוסף למשוואה זה
    ה-NC 750 של הונדה ייתן לך יותר מקום אמינות וצריכת דלק טובה. אלה צריכים להיות המועמדים שלך.
    מה זה החבילה הנוספת?

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    החזקה יקרה יותר, כלי עם אמינות פחותה מהמקבילים, טיפולים שמצרכים מוסך מצוין, זה אכן כלי לנשמה אבל הוא מאתגר,
    אפשר לחיות איתו אבל צריך הרבה יותר תשומת לב. לשקט נפשי ועד תכניס רגל איתנה למים ותכיר טוב את התחום עדיף
    להתחיל עם אופנוע יפני חדש או קרוב לחדש, אחרי שתשתפשף קצת תחליט אם תרצה לעבור.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אישית אני עדיין חסיד של יפנים.
    מאידך היום עם כל האלקטרוניקה והאוטומיזציה ( בקרות וכו') אני כבר מטיל ספק עד כמה ההבדל מהותי בין יפן והעולם.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי DavidSpi צפיה בהודעה
    מראש לא רציתי ספורט בגלל תנוחת הישיבה. ואני גם לא איש של מהירות, מהירות לא עושה לי את זה. הנייקדים שהזכרתי, ובפרט המונסטר 797 נייקדים נותנים תנוחה כמעט זקופה.
    אז זהו שארגונומית הוא מזכיר נייקדים ותנוחת הישיבה בו זקופה.
    לא במיוחד הגדרת מה זה אופנוע כזה שמדבר לך לרגש אבל לא לראש ולכן אתה מקבל בעיקר המלצות לאופנועים "רציונליים".

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    לא במיוחד הגדרת מה זה אופנוע כזה שמדבר לך לרגש אבל לא לראש ולכן אתה מקבל בעיקר המלצות לאופנועים "רציונליים".
    נקודה טובה. הרגש שהדוקאטי מעורר אצלי זה התחושה של איכות, פלסטיק שמרגיש נעים יותר ביד, תחושה של עבודת יד, תחושה של ירידה לפרטים. הוא לא באמת יותר אמין, אבל הוא מרגיש לי יותר נעים.

כמו ההבדל בין שעון קסיו לאומגה. הקסיו יותר מדויק, לא צריך שום תחזוקה ואמין במאה אחוז. עדיין האומגה עושה לי צמרמורות.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    רק הוסיף שהפורומים בעולם וגם כאן מראים שליפנים לא חסר בעיות ובכלל להגיד יפני אמין שזה כולל כל כך הרבה יצרנים ודגמים זה דבלי ומנותק מהמציאות.

שכל אחד יקנה מה שעושה לו את זה אבל אם אתה רוצה דוקאטי אבל קונה הונדה כי "זה הכי אמין" אתה משקר לעצמך.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    שכל אחד יקנה מה שעושה לו את זה אבל אם אתה רוצה דוקאטי אבל קונה הונדה כי "זה הכי אמין" אתה משקר לעצמך.
    לפי כל הדעות אכן *בממוצע* הונדה אמינים יותר. תוסיף לזה כמות מאוד מוגבלת של מוסכים שיודעים לטפל באותו דוקאטי

Senior Member
    נקודה טובה. הרגש שהדוקאטי מעורר אצלי זה התחושה של איכות, פלסטיק שמרגיש נעים יותר ביד, תחושה של עבודת יד, תחושה של ירידה לפרטים. הוא לא באמת יותר אמין, אבל הוא מרגיש לי יותר נעים.

כמו ההבדל בין שעון קסיו לאומגה. הקסיו יותר מדויק, לא צריך שום תחזוקה ואמין במאה אחוז. עדיין האומגה עושה לי צמרמורות.
    תחושת איכות אתה תמצא גם בב.מ.וו ואפילו בחלק מהאופנועים הסיניים של בנלי.
    אני מסכים עם דרזדנר שאין טעם לקנות אופנוע שיבאס אותך בכל פעם שאתה עולה עליו. חבל על עוגמת הנפש. לדוקאטי יש סקרמבלרים שגם יכולים להתאים (62 ואייקון מוגבל) ואם הם מדברים אליך אז ל62 יכול להיות אופציה מעניינת כי המחיר כנראה יתאים כחדש והמכלולים צריכים להיות איכותיים.

Member הסמל האישי של guyt
    מה בנוגע ל-07 טרייסר?
    יתאים לגובה שלך, ולשימוש היומיומי שציינת.
    SYM SuperPure 50 - כוח מתפרץ במחסן || Honda XR125L - אהבה מהילוך ראשון נמכר ||
    Suzuki DR350SE - כמו יין, משתבח עם הזמן נמכר || Suzuki SV650N - מנוע V כלבבי נמכר ||
    Honda CB1000R - סכין יפנית נמכר || KTM 125 EXC - הקטום הכתום והשסתום נמכר ||
    Yamaha MT09 Tracer - השילוש הקדוש נמכר || Suzuki GSR 750 - משעמם כמו השגרה נמכר ||
    Kawasaki Z900 - בקרות זה לחלשים נמכר || BMW S1000R

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי guyt צפיה בהודעה
    מה בנוגע ל-07 טרייסר?
    יתאים לגובה שלך, ולשימוש היומיומי שציינת.
    כן, הטרייסר יכול להתאים (נראה לי שהוא ירגיש לי צפוף, נראה שיש לו בדיוק אותה ארגונומיה כמו הMT07 רק שיש לו מגן רוח), וגם הוורסיס. אם אני הולך על אדוונצ'ר זה כנראה יהיה וי-סטרום.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    תחושת איכות אתה תמצא גם בב.מ.וו ואפילו בחלק מהאופנועים הסיניים של בנלי.
    אני מסכים עם דרזדנר שאין טעם לקנות אופנוע שיבאס אותך בכל פעם שאתה עולה עליו. חבל על עוגמת הנפש. לדוקאטי יש סקרמבלרים שגם יכולים להתאים (62 ואייקון מוגבל) ואם הם מדברים אליך אז ל62 יכול להיות אופציה מעניינת כי המחיר כנראה יתאים כחדש והמכלולים צריכים להיות איכותיים.
    נכון, בימרים מרגישים נהדר וגם הסיניים האלו. כרגע אני פחות מתחבר לסקרמבלרים, אולי כי לא רכבתי על אחד, אבל שנות השבעים זה לא הקטע שלי.

Junior Member
    אני חייב לומר, כאן באמצע הדיון, שאני אסיר תודה על זה שאתם משקיעים בקריאה ומעלים עוד רעיונות ומחשבות.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov

האמינות של הדוקאטי סבירה+.
    לא אופנוע שחף מגליצ'ים קטנים פה ושם, אבל גם לא איזה נבלה שמבלה במוסכים כל שני וחמישי.
    הדוקאטי שלי בן 10, עם 113 אלף ק"מ. יצא לי כבר לראות כמה יפאנים שהתפרקו לפני.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    האמינות של הדוקאטי סבירה+.
    לא אופנוע שחף מגליצ'ים קטנים פה ושם, אבל גם לא איזה נבלה שמבלה במוסכים כל שני וחמישי.
    הדוקאטי שלי בן 10, עם 113 אלף ק"מ. יצא לי כבר לראות כמה יפאנים שהתפרקו לפני.
    תודה!

איך אתה שם עליו ציוד? נראה לי זה היה שובר לי את הלב לשים ארגז על אופנוע כזה.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    תודה!

איך אתה שם עליו ציוד? נראה לי זה היה שובר לי את הלב לשים ארגז על אופנוע כזה.
    יש לו מולטי ישן שום ארגז לא ישנה איך שהדבר הזה נראה 😀