אתה מודע לסכנה שבהתקנת משענת? יש סיבה מדוע באף קטנוע, מפואר ככל שיהיה, אין משענת גבוהה ומקורית של היצרנית שמגיעה איתו.
ראיתי את זה שנראה פתרון ממש יפה
https://www.saddlemen.com/index.php?...-bag-universal
אבל אין להם יבואן בארץ ויחד עם עלות משלוח זה יוצא יקר
חשבתי לשים מאחורה איזה שרפרף/מיכל פלסטיק/ קרטון/ קופסא - ואז לקשור לזה ריפוד ולקשור את זה לקטנוע. זה יהיה פתרון זול אבל מכוער ומגושם.
שמעתי שמועות שיש מקומות שמומחים בהתקנת דברים כאלה? לא מצאתי כלום באינטרנט. ואני גם מחפש פתרון לא קבוע. זאת אומרת שאני יוכל להוציא את זה בקלות אם אני רוצה להרכיב.
מחפש רעיונות יצירתיים. אשמח לעזרה
אתה מודע לסכנה שבהתקנת משענת? יש סיבה מדוע באף קטנוע, מפואר ככל שיהיה, אין משענת גבוהה ומקורית של היצרנית שמגיעה איתו.
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
כי כשרכב נכנס בך מאחורה ויש משענת גב שדוחפת קדימה חלק מהגוף, החלק השני (,זה שהראש ממוקם עליו) רוצה להישאר במקום לעוד שניה.
בשלב הזה אתה בד"כ שובר חלק כלשהו מעמוד השדרה/מפרקת שלך.
אם אין משענת, הקטנוע זז קדימה ויש לך עוד איזשהו סיכוי שהרכב יפגע בך בצורה כזו שתעוף מעליו. וברכב ישנם אזורים סופגי אנרגיה בשבילך. כמובן, גם אופציה שהרכב נתן רק מכה קטנה, ולא יגיע עד אליך.
נגיד שעם המשענת אנחנו מדברים על 90% למות או להיות נכה,
ובלעדיה משהו כמו חצי חצי.
(למען הסדר הטוב: כל נושא הסטטיסטיקה הוא ממוצא לחלוטין כדי להעביר פואנטה אין לי מושג מה ההסתברויות האמיתיות).
כרובי ayalzo תודה רבה לכם לא חשבתי על זה מהזווית הזאת. חומר למחשבה
אולי בפן הבטיחותי משענת גב "חצי קשיחה" תהיה טובה יותר? כמו למשל לשים תיק מאחורה(הלינק ששצירפתי)?
משהו שיהיה מספיק חזק לתת תמיכה מסויימת לגב, אבל שבמהלך תאונה שרכב נכנס מאחורה זה ימעך כנגד הגוף.
Ayalzo - לפי אותו הגיון גם ארגז אחורי בעצם מהווה סכנה לא? בהנחה שהמכה היא לא קטנה והקטנוע עף קדימה חזק, סיכוי טוב שהארגז נותן מכה לגב תחתון? למרות שבעצם הארגז הוא לא מאוד קשיח. אז אולי ישבר ולא ישבור את הגב
בכל מקרה אני עדיין אשמח לעזרה ורעיונות
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
גם ארגז הוא לא בטיחותי באספקט הזה.
בוא נעשה הנדסה לאחור - למה אתה בכלל צריך את המשענת הזו?
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
כי זה נראלי לי נוח ומפנק. יש גם סיבה משנית שזה שיש לי כאבי גב תחתון קצת אחרי נגיד מעל חצי שעה
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
אלו לא יעלימו את הבעיה אלא יחמירו אותה (גם אם ספציפית ברכיבה תורגש הקלה).
כאבי גב ברכיבה פותרים ע"י חיזוק שרירי הליבה הרלוונטיים.
או ע"י אימון בחדר כושר, או ע"י הרבה רכיבה.
בכל הפעמים בהן הפסקתי לרכוב, החזרה לרכיבה לוותה בכאבים, עד שהגוף התרגל/התחזק. (אני אלרגי לחדרי כושר או כל מה שקשור לפעילות גופנית מסודרת. לא שאני לא רוצה, פשוט לא מצליח).
ירדתי מהרעיון. כRובי ayalzo ממש תודה על האכפתיות וההסברים.