עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
תוצאות 31 עד 41 מ 41

אשכול: ילד ראשון מבטל אופנוע? התייעצות מזקני השבט בבקשה

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי מצמץ צפיה בהודעה
    אני נמצא גם כן בדילמה שכזו וטרם מצאתי פיתרון. כרגע מתנהל עם האופנוע ותח״צ אבל ברור לי שעניין רכב נוסף זה רק עניין של זמן.
    זה בגלל שאתה מסתובב עם אופנוע שלא מתאים לך ואצלך קיימים שיקולים נוספים זרים. החיים שלך היו יכולים להיות הרבה יותר פשוטים.

מי שקונה אופנוע (בניגוד לקטנוע/אופניים חשמליים/כל כלי תחבורה אלטרנטיבי אחר) קונה את האופנוע בגלל רגש או תשוקה האופנוע הוא
    הרבה יותר מסתם אמצעי תחבורה קל, להפך החבילה שאתה מקבל איתו היא חבילה לא פשוטה שצריך מאד לאהוב את התחום בכדאי
    לחיות איתה.

שיקולי החורף הם לא משמעותיים, כיוון שאפילו בחורף הנוכחי היו רק קומץ ימים שנתן לספור על יד אחת שאי אפשר היה לרכוב, גם בימים
    אלה רוכבים נחושים או מחוסרי ביררה רכבו.

החיים גמישים ומלאי אפשרויות וניתן למצוא המון דרכים לגשר על הפערים שציין פותח השרשור.

אני רוכב אופנוע מגיל 14 היום אני נושק ל 54 כל חיי היה צמוד אלי אופנוע כזה או אחר, יש לנו רכב אחד במשפחה והאופנוע הוא הרכב
    השני, מעולם לא היה הרהור למכור את האופנוע או לוותר עליו. עם השנים לומדים להסתדר.

אופנוע הוא סוג של דרך חיים ואם אתה מספיק חכם לנתב את הדרך שלך אפשר ליהנות מכל העולמות, צריך אופנוע מתאים לחיים שלך,
    צריך שותפה נכונה ומבינה עניין והכי חשוב משתפת פעולה, מעבר לזה הכל פתיר במחיר, השאלה כמה אתה מוכן לשלם.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    זה בגלל שאתה מסתובב עם אופנוע שלא מתאים לך ואצלך קיימים שיקולים נוספים זרים. החיים שלך היו יכולים להיות הרבה יותר פשוטים.

מי שקונה אופנוע (בניגוד לקטנוע/אופניים חשמליים/כל כלי תחבורה אלטרנטיבי אחר) קונה את האופנוע בגלל רגש או תשוקה האופנוע הוא
    הרבה יותר מסתם אמצעי תחבורה קל, להפך החבילה שאתה מקבל איתו היא חבילה לא פשוטה שצריך מאד לאהוב את התחום בכדאי
    לחיות איתה.

שיקולי החורף הם לא משמעותיים, כיוון שאפילו בחורף הנוכחי היו רק קומץ ימים שנתן לספור על יד אחת שאי אפשר היה לרכוב, גם בימים
    אלה רוכבים נחושים או מחוסרי ביררה רכבו.

החיים גמישים ומלאי אפשרויות וניתן למצוא המון דרכים לגשר על הפערים שציין פותח השרשור.

אני רוכב אופנוע מגיל 14 היום אני נושק ל 54 כל חיי היה צמוד אלי אופנוע כזה או אחר, יש לנו רכב אחד במשפחה והאופנוע הוא הרכב
    השני, מעולם לא היה הרהור למכור את האופנוע או לוותר עליו. עם השנים לומדים להסתדר.

אופנוע הוא סוג של דרך חיים ואם אתה מספיק חכם לנתב את הדרך שלך אפשר ליהנות מכל העולמות, צריך אופנוע מתאים לחיים שלך,
    צריך שותפה נכונה ומבינה עניין והכי חשוב משתפת פעולה, מעבר לזה הכל פתיר במחיר, השאלה כמה אתה מוכן לשלם.
    אופנוע בהחלט יכול להיות כלי תחבורה פרקטי. זה עניין של גישה.
    בסכום שדומה לעלות אחזקה של רכב קטן, אפשר להחזיק אופנוע 250 ולחסוך המון זמן של עמידה בפקקים.
    הרי את השעה - שעה וחצי ביום שרוב הקולגות שלי מבזבזים בפקק, אף אחד לא יחזיר להם.

לצערי, במדינתינו קשה לאדם עובד להתנהל בלי כלי תחבורה.
    הבחירה בין רכב לאופנוע/קטנוע קטן היא עניין של סדרי עדיפויות - ביטחון מול חסכון בזמן ובחיפושי חניה, בעיקר. אפשר להעדיף את האופנוע גם ללא האלמנט של ה"תשוקה, דרך חיים, אהבה לתחום", ואני הכרתי אישית כמה רוכבים כאלה.
    אופנוע כבד זה כבר דיבור אחר - העלויות גבוהות יותר, ונמצאות בליגה של רכבים יקרים. כאן השיקולים בקניה כמעט בהכרח אינם פרקטיים נטו.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    אופנוע בהחלט יכול להיות כלי תחבורה פרקטי. זה עניין של גישה.
    הכל טוב ויפה אבל שום "גישה" לא תשים ילד עד גיל 6-7 (בערך) על אופנוע. כן, זה נוח וחסכוני, וכן זה כיף למשאוהב. אבל אם צריך לקחת ילד 2-3 בשבוע, צריך אוטו. לדעתי - רכב ישן שלא צריך ביטוח מקיף וכמעט לא נוסע ולכן עולה בסביבות 5K בשנה זה אופציה סבירה לגמרי.

Junior Member
    תשאיר את האופנוע חד משמעית. ברגע שיולדו לך ילדים אתה תצטרך את המפלט הזה .המקום הזה שהוא רק שלך שאתה יכול לברוח אליו, לשעה שעתיים.
    מנסיון!!

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    אצלי הילדה הראשונה היא דווקא מה שהחזיר אותי לאופנועים אחרי כמה שנים בהן ירדתי לגמרי מהתחום. החזרתי רכב ליסינג לחברה שעזבתי והייתי צריך לקנות כלי רכב שני למשפחה וכל השיקולים הביאו לקניית קטנוע.

עשר שנים ועוד ילדה אחרי זה אני יכול להגיד שאני לא מבין איך שרדתי כמה שנים בלי. נכון שמכונית נוספת חסרה ולפעמים אני מוגבל ותלוי בהלוואת רכב מההורים אבל בסך הכל זה מתפקד ואני חוסך המון זמן ככה.

Senior Member
    אחרי שאני שומע את הדברים האלו(שהם נכונים בהחלט!)
    אי אפשר לצפות מאדם ממוצע לוותר על הרכב השני של הבית ולקנות קטנוע.
    בגלל זה לא תראו יותר מידיי אנשים שעושים את זה וכולם נחנקים בפקק ביחד.
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    וכמו שאומר אחד השכנים שלי הטריפולתאי מנתניה שהיום הוא בכיר בחברת חשמל - "שהלכתי סתם ברחוב פעם אחת בערב בנתניה כשהייתי בן 18, עצרו על ידי מדורניקים ואחרי שאלה~שתיים הכניסו לי מכות, וואלה אולי היה מגיע לי, וחבל שאין אותם היום!!!"
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    מאז שהחלפתי הנאצי מניע כמו כלום בכל טמפ' שלא תהיה ובכל מצב.
    ציטוט נכתב במקור על ידי OneBiker צפיה בהודעה
    תעבור לאשכול הבא סבא

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ModChiP צפיה בהודעה
    אי אפשר לצפות מאדם ממוצע לוותר על הרכב השני של הבית ולקנות קטנוע.
    בגלל זה לא תראו יותר מידיי אנשים שעושים את זה וכולם נחנקים בפקק ביחד.
    אפשר - אם ביטוח יעלה פי 3 פחות מרכב ולא הפוך.

Member הסמל האישי של Khc
    הנה "גאון" ששילב ילדה עם אופנוע...

http://rotter.net/forum/scoops1/530578.shtml

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    זה בסדר, מותר לו כי הוא מעולם לא הוציא רישיון לאופנוע אז הוא לא יודע מה החוקרים לגבי הרכבה.

הכל עניין של גישה: