מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
תסמונת האישה המוכה
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
NC-RR? יש שני כיוונים לא רצויים שזה יכול להתפתח -
- מחזקים את המנוע אבל משאירים את "הכי זול" בכל השאר --> נשאר עם שרשרת ובלי שס' הידראוליים ישתבחו. זה נגיד סביר, אפשר לשים פעם אחת 100$ על משמנת ולא לחשוב על השרשרת, להחליף קפיץ אם רוצים וכו'. את הכ"ס כבר הוסיפו במפעל, השאר אפשר לבד.
- עושים ממנו טורר יקר כמו VFR - שמים שאפט, כל מיני אלקטרוניקה שאפחד לא ביקש וכו' ומפוצצים את המחיר - מי שרוצה עממי שייסע על ה-750. זה יהיה באסוש..
הכיוון הרצוי - המחיר עולה קצת, אבל מפנקים עם כמה דברים כדי לאפשר להתעסק פחות ("עושים הרבה כדי שתבואו מעט")
יש טווח קטן, שבין 130 ל-140 בערך, שהוא מרגיש מתקשה (לא באמת, הוא כאילו עובר מ"התנהלות תואמת הילוך" ל"התנהלות על הילוך קבוע", לא יודע איך להסביר בדיוק),
אבל אחרי 140 הוא כאילו מסתדר מחדש..
גם על 170-180 הטורים מגיעים בקושי ל-5, כשהאדום נמצא ב-6 או 7 (אם אני לא טועה, לא הגעתי לשם אף פעם לדעתי)
לפחות ככה זה ב-700..
x-max 250 2013 -> nc700x 2012
אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
התא הקדמי ממש לא מתאים לאיפור חום המנוע ממיס את המסקרה.
אני רוכש אופנוע לפי רשימת מכולת בעצת הרבנית שושנה שאמרה תערוך טבלה של יתרונות וחסרונות ונחש מה רכשתי NC.
והאמת הטבלה קלעה בול באמת אחלה כלי למעט מחסור בכוח שאני בטוח שהונדה תרים את הכפפה כי בהמון פורומים שקראתי הציבור בעיקר מתלונן על זה.
נ.ב
שכחתי לשטוף את הבובה לפני שהשאלת אותה ממני במקומך הייתי הולך להיבדק שאין לך מיקרובים.
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
לוקי ושושנה, אתם מזכירים לי את שני הזקנים מהיציע של החבובות....
פעם הרוכבים היו מברזל
והנשים מצמר סלעים
מי לעזאזל משאיל בובת מין?
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
שקט תעשייתי.
סיפור המצבר לא חזר והאופנוע ממשיך להניע כל פעם שאני מבקש ממנו וזאת למרות שבמהלך רוב השבוע האופנוע עומד ואני משתמש בכלי רכב אחרים.
לצערי אני מאוכזב מהשירות של הונדה ששאלה פשוטה על החזר כסף על בעייה שלא קיימת ( המצבר) לא מסוגלים לחזור וככל הנראה למדו מיבואן אחר שאני ממש לא אוהב.
כמנהל שירות (אם יש לי ספק ) הייתי מפנה את הלקוח למוסך השירות הקרוב אליו ובודק את הטענות שלו או מזכה את הלקוח וזו פעולה שככל הנראה הונדה מפאת לחץ הקורונה וריבוי התקלות אינה מסוגלת לעשות (אנו כבר כמה שבועות אחרי הפנייה שלי להחזר).
אני לקראת החלפת צמיג אחורי ומתלבט מה לרכוש במקום הצמיג הקיים (בפורומים היו קצת תלונות על הצמיגים שמסופקים עם האופנוע - לטעמי הוא היה בסדר גמור)
כאשר האקסיומה אורך חיים על חשבון אחיזה עומדת פה וברקע העובדה שהNC לא ממש כלי ספורטיבי ולכן אפשר להתפשר בנושא האחיזה.
זהו בערך להיום
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI