מודה שאני לא מבין את הטמטום התאגידי. משקיעים בשיווק עשרות מליונים בשנה רק כדי ליצור מוניטין ואז מזניחים את נושא השירות שלפעמים הורס את המוניטין. במקומך פונה לבכיר בחברה דרך הפייסבוק בפרטי. עזר לי מול תאגיד אחר.
מודה שאני לא מבין את הטמטום התאגידי. משקיעים בשיווק עשרות מליונים בשנה רק כדי ליצור מוניטין ואז מזניחים את נושא השירות שלפעמים הורס את המוניטין. במקומך פונה לבכיר בחברה דרך הפייסבוק בפרטי. עזר לי מול תאגיד אחר.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
נחכה כמה ימים.
אם לא ילך נעשה רעש.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אני מקבל את הרושם שבענפים מסויימים זו פשוט התרבות הארגונית שקיימת.
הסיבות בגדול כי הם יכולים
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
21/07/2020
קשר אחרון עם אייל מהונדה.
הסברתי לו שאני מבקש החזר על התקלה שלהבנתי היא אמורה להיות מכוסה באחריות.
הוא אמר שאני יכול לפנות למוסך שיבדקו את הנושא ולקח קצת זמן להבין שהתקלה אופסה והדיאגנוזה שהמצבר אינו תקין או חלש אינה נכונה.
אחרי שזה הובן אמר שהוא צריך לבדוק את נושא ההחזר ומאז.............................................. .............................. דממה.
שלחתי הודעה היום 04.08.2020 דרך המה-נשמע (וואטסאפ).
כרגע דממה.
לענייננו ברור שאני לא אפנה לבית משפט בשביל הארבע מאות וקצת שקל שאני תרמתי פה לכלום.
אבל אני כן מצפה לקבל תשובה כל שהיא כגון "לא" אפילו תתעקשו שזה המצבר או לחילופין תציעו החזר בטיפול הבא "מלפנים שורת הדין".
בסיכומו של דבר בפברואר משתחרר לי סכום יפה של כסף ואני מתלבט בין המשך חיסכון או ג'ימיני חדש ( אופס סוזוקי) או שדרוג האופנוע שככל הנראה יהיה מבית בוזוקי ( בתקווה שלא נתאכזב גם מהם - כרובי שוחחנו ברמזור על המפתח של הקטאנה ושאלונת למה אין סטורם 1000 באתר בכל מקרה עד פברואר יש זמן )
אני מניח שהעדר תחרות אמיתית (השבוע קראתי על הקרטל של יבואני הרכב קצת מחזקת את שירשור הנדפקתי של הדואופול) מביא את היושבים בציון לאכול חרא ולטעון שזה בלבן של תנובה.
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
21/07/2020
קשר אחרון עם אייל מהונדה.
הסברתי לו שאני מבקש החזר על התקלה שלהבנתי היא אמורה להיות מכוסה באחריות.
הוא אמר שאני יכול לפנות למוסך שיבדקו את הנושא ולקח קצת זמן להבין שהתקלה אופסה והדיאגנוזה שהמצבר אינו תקין או חלש אינה נכונה.
אחרי שזה הובן אמר שהוא צריך לבדוק את נושא ההחזר ומאז.............................................. .............................. דממה.
שלחתי הודעה היום 04.08.2020 דרך המה-נשמע (וואטסאפ).
כרגע דממה.
לענייננו ברור שאני לא אפנה לבית משפט בשביל הארבע מאות וקצת שקל שאני תרמתי פה לכלום.
אבל אני כן מצפה לקבל תשובה כל שהיא כגון "לא" אפילו תתעקשו שזה המצבר או לחילופין תציעו החזר בטיפול הבא "מלפנים שורת הדין".
בסיכומו של דבר בפברואר משתחרר לי סכום יפה של כסף ואני מתלבט בין המשך חיסכון או ג'ימיני חדש ( אופס סוזוקי) או שדרוג האופנוע שככל הנראה יהיה מבית בוזוקי ( בתקווה שלא נתאכזב גם מהם - כרובי שוחחנו ברמזור על המפתח של הקטאנה ושאלונת למה אין סטורם 1000 באתר בכל מקרה עד פברואר יש זמן )
אני מניח שהעדר תחרות אמיתית (השבוע קראתי על הקרטל של יבואני הרכב קצת מחזקת את שירשור הנדפקתי של הדואופול) מביא את היושבים בציון לאכול חרא ולטעון שזה בלבן של תנובה.
נ.ב
גם הגוצי V85 עושה לי עיינים אבל אני מפחד מבעיות אמינות למרות שזה אופנוע שקורץ לי מאוד מאוד
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אולי לא בצבע הזה אבל הXT1050 הוא מאד נחמד לרכיבה, המנוע כרגיל לוי סטרום רוצה סל"ד גבוה יחסית אבל תנוחת הישיבה וההתנהגות הכללית תענוג, מכוון שהתרגלתי לכידונים רחבים זה כנראה הדבר היחיד שהייתי מחליף בו.
הגירסה האדומה לבנה מהממת, ביחס לעובדה שזה אופנוע יפני הוא לא מרגיש אפור.
רכבתי גם על האפריקה טווין באותו שבוע ואם אין דרישות שטח הוי סטרום מנצח מבחינתי.![]()
ענה לי במהנשמע אמר שניסה להשיג אותי ולא הצליח.
יחזור אלי מחר.
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
תחכה קצת עם השדרוג, הונדה עובדים על אפריקה חדש על בסיס ה-NC שיכול מאוד שיתפור לך את כל הפינות החסרות.
תודעות שירות במדינה שלנו היא משאב נדיר, לא הייתי מסתמך על זה. זה יוצא מן הכלל, לא הכלל.
לפחות זה לא מטרו.
חבל שאני לא כתבתי על טופס לוטו יתכן שהייתי זוכה בפרס הגדול.
היום חזר אלי הבחור.
מאוד התקשה לעמוד מול העובדה שבקבלה רשום נושא המצבר.
כפי שרשמתי הוצע לי הנחה בטיפול 24 "ניסה" את מלפנים שורת הדין אבל קצת היה קשה להתווכח עם עובדות ולתחושתי הוא מסכים איתי.
בכל מקרה אמר שידבר עם המנהל שירות ויחזור אלי.
בעיתיות נוספת שהוא העלה זה שאם הייתי בא (ככל הנראה) לשבח ולא לזכיין אז לא היו מחייבים אותי או שהיו דוחפים לי מצבר (הערת סופר).
שאלתי אותו האם זכיין לא אמור לעמוד בסטנדרטים ובדרישות האחריות כמובן שהבחור הבין שיש פה "קייס" וצדק בטענות שלי.
חבל שהונדה משקיעה אנרגיה בייחוד בגרושים ובמקרה כזה שבאמת (לפחות להבנתי) אין מקום לוויכוח ואולי על הדרך הולכים על שיטת מצליח.
הקבלה אומרת מצבר
המצבר תקין
זו עובדה.
נעדכן מחר מה נשתנה..
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
צילומים לפג"ז
יצאנו 4 רוכבים ו3 אופנועים למסע דוגמנות.
2 מבית מטרו וורסיס ואח צעיר העונה לz900.
נפגשנו ב06:00 באלון ויצאנו לדגמן.
ללא ספק חוויה מעניינת הכביש הטכני בשילוב רוכבת שנעה לפי האובייקט המצולם ולא לפי קו הפנייה.
בהמשך קיבלתי הדרכה לגבי הקצב לפיו נאמר תשאיר לנו את נושא הקצב.
כשיצאתי לפילדלפיה יצא לי לראות ברווזליה איך מצלמים כתבת מבחן ווואלה ישמנו את זה כשהצלמת האמיצה יושבת גב אל גב מאחורי.
בדרך פגשנו יעלים צבאים פורש ושועל צעיר חסר מזל שגורלו לא שפר עליו.
לאחר כשעתיים של צילומים המשכנו למאסטר עוז לקפה ומתקן לשווארמה לרוטורסרי של המנגל.
החזרה הייתה זריזה ולמעט איסוף פיתות וחומוס בבית חנינה לא התעכבנו יותר מדי.
הסביח היה טעים.
וכמובן איך אפשר לא להזכיר את הונדה.
אף אחד לא חזר אלי לגבי המצבר.
והמצבר כמובן שעובד יפה
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI