תודה
אבל אני קצת פחות מתחבר לbmw
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
ראיין f9 אומר ש- F800GSA זה הכי טוב
תודה
אבל אני קצת פחות מתחבר לbmw
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
ראיין f9 גם ממליץ בחום על כפפות של five...
והן פח אשפה אמיתי.
ראיין פרצוף תחת, אבל אין ספק שהוא משקיע בשטויות שלו
יש לי נסיון עם כמה סטים של כפפות קיץ- הם משתמשים ב"עור תעשייתי" שנראה כמו עור הפוך שמתפורר אחרי חצי שנה של רכיבה יומיומית ברחבי הכרך. אני שוחק כפפות סדרתי, אבל הן מתפרקות בקצב מגוחך.
בנוסף,
כפפות החורף שלהן הן עם ממברנה שאיננה נושמת (לדעתי הם דחפו שם משהו בסגנון של ניילון). בחורף (שוב, ברכיבות לאורך היום, כל יום) הידיים מזיעות, והכפפה מריחה כמו גרביים משומשות.
כשהן נרטבות, הן הופכות לשקי בד רטובים. הממברנה מצליחה לשמור על יובש עד רמה מסוימת אבל היד רטובה מבפנים בגלל הזיעה.
להשוואה יש לי כפפות חורף ישנות של בלייד ושל לרט, עם ממברנת hipora, ובידוד thinsulate (כפפות ברמה לא גבוהה) שהן בשתי רמות מעל הfive.
גילוי נאות- הכפפות שהיו לי לא היו הכי יקרות שיש להם, אבל ממה שראיתי באבזריון, כל הכפפות קיץ של החברה עם אותו דמוי עור, וכל הכפפות חורף לא מצהירות שום דבר על הממברנה שלהן...
הדבר שבגללו ראיין אוהב את five, אגב, הוא הסליידרים נגד שבר שורש כף היד שיש להם כמעט בכל הדגמים.
ראיין לא בחור הכי מבין שבעולם אבל הוא משקיע בהפקות שלו הרבה מאמץ וזה מה שגורם לאנשים להאמין לכל מה שיוצא לו מהפה
מסכים איתך לגמרי לגבי כפפות החורף שלהם. יש לי את ה-WFX2, הדגם הכי "חורפי" שלהם. מחממות - כן, מאוד, אבל בגשם הן נספגות די מהר והלרט הקודמות שהיו לי (זצ"ל) עשו עבודה טובה יותר והשאירו את הידיים שלי יבשות, אך לא כאלה חמימות.
ממליץ בחום על כפפות הקיץ של אייקון מדגם 29er. פשוטות למדי, עמידות מאוד, אצלי כבר קיץ שני ונראות כמעט חדשות בשימוש יומיומי אינטנסיבי.
אנחנו מתפזרים,
אשמח אם איזה מנהל יפצל את הדיון לפורום ציוד.
בגלל זה אמרתי שהוא משקיע אבל לפעמים הוא יורד לפרטים אבל התוצאה הסופית לא הכי נכונה, למשל כח סוס ומומנט שזה משוואה קבועה והוא מסביר את זה יפה אבל במציאות זה לא מה שמעניין, רוכב צריך לראות באיזה סל"ד מושג שיא המומנט ואיך נראה המומנט בכל טווח הסל"ד, מי שיראה את הסירטון שלו יחשוב שכל אופנוע עם 100 כח סוס יתן אותו מומנט.
היו גם כמה דברים שאמר על אופנוע כל שהוא שלא היה ולא נברא.
ראיין עשה סיבוב גם על הסופר טנרה -
אני מודה שאני מבלבל את עצמי.
בגדול המון רצונות חלומות ושגעונות.
מצד אחד הפנטזייה של צ'ארלי סוג של שינויי פאזה.
מול ההגיון
מול החיבה לרכיבה ספורטיבית
מול הגיל והיכולות הפיזיות
בקיצור המון משתנים שאני מנסה לצקת אותם לסוג של הארלי ספורטיבי עם יכולת שבילים נוחות מופלגת עוצמה בלתי מתפשרת והגבלת מהירות.
ובל נשכח יכולת נשיאת ציוד.
תמצית הישראליות.
כעת במציאות אחרת עושים ביטוח אישי ומחזיקים צ'ארלי קשיח לבית הקפה
איזה rrrrrrr למסלול
טורינג לטיול
וצרצר לשטח.
ןאת כולם מובילים על נגרר מאחורי הפיקאפ 6000 סמ"ק דיטרוייט דיזל כולל הקראוון והרודסטר של הילדה
לו הייתי טראמפ
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
יש משהו שנשמע קרוב למה שאתה מתאר, אבל עדיין לא מייבאים
https://www.youtube.com/watch?v=TzqSp1dk3YM
אז זהו שהגוצי אכן נכנס לקטגוריה של באמא 'שלי אני הכל
מנוע וי (בכיוון קצת אחר אבל בסדר ) קצת קלאסי קצת כביש קצת חזק וכן הלאה.
תשארו בשטח יהיה מעניין
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI