לשושנים יש התראה כללית על המילה טרייסר. כל פעם שמישהו בעולם מזכיר את השם הזה יש לו פריחה בכל הגוף וחלומות כחולים על ורסיס.
לאפריקה חדשה אין לי תקציב זו תוספת של יותר מעשרים אלף שקל לא כולל אביזרים.
בנוסף הטרייסר החדש (האדום אני נשמע כמו הבת שלי שרוצה אוטו אדום - מחכה לה בחנייה כמובן פיאט 500 אדומה) יש בו משהו וויזואלית מגניב ואחרי צפייה בכמה מבחנים נראה שהם שיפרו המון דברים.
יש ערך מוסף ( שהאמת ממנו חשבתי להמנע) זה נפש ספורטיבית יותר.
כמו שציין דרז באחת התגובות.
אם אחפש דינוזאור אני עדיין חושב שזה יהיה הסופר טנרה שלטמי נראה יותר נחמד ובונוס של גל הינע
בכל מקרה בתקווה שטרייסר לא יאכזב רכשנו ואני דיי נרגש מזה.
כעת נותר לשכנע את השושנים שזה טוב.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
לשושנים יש התראה כללית על המילה טרייסר. כל פעם שמישהו בעולם מזכיר את השם הזה יש לו פריחה בכל הגוף וחלומות כחולים על ורסיס.
אל תגלו לאף אחד אבל בתכלס ברגע האמת הוא שכנע אותי לבטל את ההזמנה ל-mt09 ולקחת טרייסר
אכן עשית מהפך.
ןאני חושב שזה היה נכון
חוץ מזה שאדום הולם אותך ממוש
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
בשני טיולים בחו"ל רכבתי על הטרייסר 09, בסלובניה קוראטיה, הרגשתי את החסרונות אבל הנסיבות גרמו לי לחשוב שאפשר לחיות איתו
אז כמי שיודע להסתגל ולהוציא לימנצ'רו מלימונים המשכתי.
בטיול הבא הזמנתי ברגשות מעורבים שוב טרייסר חשבתי שבגלל שאני מקבל אותו מהרמן בגרמניה האופנוע יהיה טוב יותר מהקודם חשבתי
שכל החסרונות נבעו מהאופנוע שקיבלתי והתאכזבתי לגלות שהאופנוע הנוכחי רע מקודמו, עכשיו אם ניקח בחשבון שהאופנוע היה חדש יחסית
בעולם הייתי בין הראשונים שידעו להגיד אחד לאחד מה החסרונות של האופנוע ואיפה הוא לא פוגע, הקטע שקצת אחרי שאני פרסמתי את מה
שהרגשתי בטיול הראשון התחילו גם לדבר על זה בכל העולם. הבאזז הלך והתעצם וההוכחה שזה לא אני זה באמת, הטרייסר...
הכל התחדד אל מול ההחלפה של הטרייסר באפריקה בטיול השני, במעבר חד מהאחד לשני התחדדו כל הבעיות והחסרונות אל מול העליונות
של האפריקה, עכשיו רק צריכים אלה שצריכים להקשיב לי, עוד קצת ולהבין שהורסיס טוב מהאפריקה.
אבל אז צצה לי בעיה, הדור החדש הן של האפריקה והן של הטרייסר טובים מהקודמים, וראו איזה פלא כל הליקויים שאני הרגשתי בהם אז
שופרו הוחלפו ותוקנו. אין לי ספק שמדובר באופנועים טובים יותר ואפילו מצוינים רק דבר אחד עוצר בעדם להיות הכי טובים...
זה הורסיס החדש...ותשאלו בחו"ל.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
תשמע לא רציתי לפוצץ את הבועה עד עכשיו אבל כמעט בכל דגם חדש היצרן מצהיר שההבדל גדול מהדגם היוצא, המציאות שונה, אני מניח שיש שיפורים אבל סה״כ זה עדיין טרייסר, אופנוע מאד מוצלח של ימאהה שהיכניס להם לא מעט כסף לקופה.
הטרייסר זה לא אופנוע תיור, הוא בנוי על MT09 ורק נותן לך אקסטרא מיכל דלק והגנה מהרוח וכאן נראה שהייתה לך בעיה איתו, אתה בתכלס הגעת לאירופה לעשות טיול של 2000 ק״מ או יותר עם ציוד ועם מורכבת על MT09.
את הטרייסר 900 משווים לבמוו XR900 הייתה לוקח XR900 לטיול באלפים עם מורכבת וציוד? לא נראה לי, הוא לא מיועד לזה
אני לעומת זאת מעדיף קצת להתפשר על נוחות ויכולות נשיאה, לצלוח את האוטובאן ואז להגיע ללונה פארק שנקרא אלפים עם אופנוע שיכול לפרק פאסים.
הלבטים ממשיכים.
אז ככה:
אני טיפוס של ארגזים
ברמה כזאת שאפילו מתחיל לחפש תיק מיכל כתחליף לתא הקדמי בננסי (לא יהיה גדול מדי ןמקווה שיש משהו עם קיבוע ונעילה ).
הלבטים הם נושא תועלת מחיר וסבלנות.
מתד אחד עם הפריסה תשלומים של מטרו מחיר רכישת הציוד לא ממש ישנה במאזן החודשי מה שיאפשר לי לאבזר את הכלי מא ועד ת.
מאידך מחיר יקר ומאחר ואני מחליף את הכלי כל כמה שנים אולי בכלל עדיף לחכות לגיוי או פירמה כזאת או אחרת שאוכל לנייד מכלי לכלי.
אבל אז כאמור יש את המסגרות המכוערות ואצטרך סבלנות עד שהמוצרים יצאו לשוק
כאמור רק משתף בלבטים
לא ממש חושב שיש למישהו פתרון
בגדול כנראה שכמו ילד בחנות מתתקים אגהץ את האשראי.
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
זה זמן לשינוי תפיסה. חצי ממה שיש לך בארגזים יכול להישאר בבית. השאר יכול להיכנס בארגז אחורי. תבחר אם מקורי של ימאהה או אלומיניום 58 ליטר בצבע שחור.
תגיש קליל יותר בעיר, בטיולים ובכל מקום. האופנוע מתנהג טוב יותר בלי ארגזים. בטיול שבת אפשר למלא את הארגז האחורי באמגזית, פינוקים וכל מה שצריך כי ממילא הציוד רכיבה נשאר בחוץ.
לפי איך שאני רואה את זה אופציות האפטר מרקט לטרייסר 9 יהיו תוך חודש חודשיים.
לגבי המסגרות המכוערות אתה צודק אבל מתי אתה מתכוון לרכב בלי ארגזי צד?
אספא, הדלת נעולה. זה סוג של אגרנים, בלי ארגזים הוא ירגיש ערום
לוקי מיוחד הוא גם אגרן וגם לארג`
פשוט שיחשוב שהשאיל לחבר את הציוד
ארגז ימין אגירה
שרשרת (מהזן הקל) פאסט ערכת תיקון פאנצ'ר ורשת על בסיס קבוע וכשצריך גם קומפרסור.
ארגז שמאל כיסוי או כשאני בטיול הכיסוי בבית ונכנסת ערכת קפה
ארגז אחורי לקסדה והמעיל כשעוצרים בבית קפה או הולכים
ארגז קדמי ארנק מפתחות של הבית. ערכת ניקוי משקפיים (היה אפשר גם קסדה) מנעול דיסק רשיונות כבל טעינה לפלא ועוד שונות קטנים של השוטף
ואכן אגרן לא קטן
נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 06-05-2021 בשעה 15:10.
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
יילד בחנות ממתקים.
אני סובל מבעיית דחיית סיפוקים.
קפצנו אני וא' לשוקן.
הטוסטוס של א' כבר הגיע.
מצאנו שם חצי מקורי לכלים
Dick tracy.
הבעייה מי מאיתנו ירכב על dick ומי על tracy.
בכל מקרה פתחתי הזמנה לאביזרים.
בסוף הלכתי על 3 ארגזים מקוריים בנפח 110 ליטר לשלושתם.
על הדרך הוזמנו איתורן מגן גחון מגן לפלסטיק וכמובן משענת למושב.
לא זול ומבעס למדיי למרות שזה ככל הנראה קרוב למדיי למחירי חול ( הרכבה וכו' ).
אני מודה שאני עדיין מתלבט לגבי ארגזי אפטר מרקט גיוי או פירמות אחרות.
המבוגר האחראי קצת נכשל (לא באשמתו) במילויי תפקידו אבל היי אני אקבל כלי מוכן לשדה הקרב.
הוא כן עצר אותי מלרכוש תיק מיכל אופנתי ומטען usb ואולי עוד כמה דברים.
נשאר לי לשחרר את היתרה על סך 20 וקצת אלפי שקלים חדשים.
הייתה לנו הזדמנות שוב למדוד את הגובה.
אכן התחושה שה9 יותר גבוהה מהדגם הקודם.
יתכן בגלל רוחב המושב או עומס הקפיץ אבל סך הכל סביר.
שיחקנו קצת באופנוע החדש של א'.
הלוח שעונים נחמד מדדנו בזוג וסך הכל נהדר.
אם הgt היה מסופק עם ארגזי הצד אני הייתי הולך עליו מאחר ולא כפי שציינתי לטעמי לא שווה תוספת המחיר בעבורו.
אני ככל הנראה אפרד מננסי בתחילת יוני אם לא תיחסם תעלת סואץ סאדם יקום מקברו או אחמינג'אד יצא מהארון.
כאמור ניתן סיכום תקופה ומילות פרידה ביוני.
נ.ב עדיין אפשר להתחרט.
![]()
נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 07-05-2021 בשעה 21:45.
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI