תוצאות 1 עד 15 מ 1068

אשכול: התחדשתי honda nc750x סקירה ארוכת טווח

צפייה משולבת

Member הסמל האישי של ofirus
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    הסיבה שמתנערים מאחריות על חשמל היא שתקלה במערכת החשמל יכולה להשפיע על מליון ואחד דברים אחרים באופנוע. ולא תמיד ניתן להצביע על הקשר הישיר. בנוסף, מוצרים ממקור עלום, עם נתונים לא ברורים (99 אחוז מהתוצרת הסינית), הם בעייתים. ראיתי לא מעט רכבים שעלו באש בגלל אלתורי חשמל.
    אם מדובר על מוצר אפטרמרקט שמאושר ע"י היבואן/יצרן (מאושר, פירושו עומד בתקינה מינימלית, ושהנ"ל גוזרים עליו איזשהו קופון), הם עלולים להסכים מהסיבות הברורות.

אם אתה ממש חייב פנסי ערפל, ואתה מוכן ללכת לבית משפט ביום בו תרצה לממש אחריות על משהו שלא קשור לחשמל, אתה מוזמן להרכיב. רק תצטרך להוכיח שההתקנה לא גרמה לתקלה.
    מסכים עם אייל אני הייתי עד לרכב חדש שנשרף כליל בגלל מטען סיני של אייפון והנהג נתבע במלוא עלות הרכב .
    היום חברות הביטוח והיבואנים מחפשים רק איך לא לשלם במקרה של מימוש אחריות/נזק מצד הלקוח,
    הם יהפכו את העולם ואבא שלו ויש להם אנשים שיודעים לעשות את זה,בכדי להוכיח שמקרה קרה בגלל רשלנות פושעת של הלקוח אל תתן להם סיבה.

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי ofirus צפיה בהודעה
    מסכים עם אייל אני הייתי עד לרכב חדש שנשרף כליל בגלל מטען סיני של אייפון והנהג נתבע במלוא עלות הרכב .
    היום חברות הביטוח והיבואנים מחפשים רק איך לא לשלם במקרה של מימוש אחריות/נזק מצד הלקוח,
    הם יהפכו את העולם ואבא שלו ויש להם אנשים שיודעים לעשות את זה,בכדי להוכיח שמקרה קרה בגלל רשלנות פושעת של הלקוח אל תתן להם סיבה.
    גם אני מסכים עם ayalzo.
    אני לא מסכים אתך.

אני מניח, שהמטען הסיני לאייפון היה מחובר לשקע מצת או לשקע USB, עכשיו תסביר לי איך נשרף הרכב כליל? או שאתה רוצה לומר שאולי בנתיך של יצרן הרכב היה כשל נוראי, שגרם למטען הסיני המצ'וקמק לשרוף את כל האוטו?

איללכא...ואני הייתי אד

Member הסמל האישי של ofirus
    ציטוט נכתב במקור על ידי נעם 1;14

1705
    גם אני מסכים עם ayalzo.
    אני לא מסכים אתך.

אני מניח, שהמטען הסיני לאייפון היה מחובר לשקע מצת או לשקע USB, עכשיו תסביר לי איך נשרף הרכב כליל? או שאתה רוצה לומר שאולי בנתיך של יצרן הרכב היה כשל נוראי, שגרם למטען הסיני המצ'וקמק לשרוף את כל האוטו?
    tאיללכא...ואני הייתי אד
    אדון נעם היקר אינני שמאי וגם לא מומחה שריפות ואיני מתיימר להיות ,אך זו הקביעה של השמאי ושל מכבי אש .
    אם אתה מעוניין לדעת מוקד השריפה החל במצת הרכב (מטען אייפון לא מקורי) והתפשט על הדשבורד, מה ש"?הניע" את האש היה חלון שנשאר קצת פתוח וגרם לשריפה להיות כליל ולא מקומית, הרכב כמובן הושבת והסב נזק לחברה (חברות ליסינג לא מבטחות ביטוח מקיף) ולכן התביעה הוגשה לנהג על רשלנות. המקרה קרה בקניון בפ"ת לפני כמה שנים אתה מוזמן לבדוק.
    סע ברכה

Senior Member
    מנצל את השרשור לוידיאו משישי במסלול שדה תימן. הדרכה של הונדה ופרוריידינג.
    בסשן הפתוח חילקו אותנו לשלוש בקבוצות- מהירים, רגועים והקטע של בינוניים מתחיל ב -2:30.
    יש גם החלקה קטנה של רוכב אחר לקראת הסוף.

למרות שהכלי לא בדיוק נועד למסלול, היה פשוט כיף.
    על הדרך הפנמתי שאני לא נשאר עם ה NCX לעוד הרבה זמן.

חבר מערכת FullgaZ
    ציטוט נכתב במקור על ידי ofirus צפיה בהודעה
    אדון נעם היקר אינני שמאי וגם לא מומחה שריפות ואיני מתיימר להיות ,אך זו הקביעה של השמאי ושל מכבי אש .
    אם אתה מעוניין לדעת מוקד השריפה החל במצת הרכב (מטען אייפון לא מקורי) והתפשט על הדשבורד, מה ש"?הניע" את האש היה חלון שנשאר קצת פתוח וגרם לשריפה להיות כליל ולא מקומית, הרכב כמובן הושבת והסב נזק לחברה (חברות ליסינג לא מבטחות ביטוח מקיף) ולכן התביעה הוגשה לנהג על רשלנות. המקרה קרה בקניון בפ"ת לפני כמה שנים אתה מוזמן לבדוק.
    סע ברכה
    במרבית הרכבים אם לא בכולם שקע מצת מחובר אחרי הסוויץ ולא לפניו, מה שאומר שאין מתח כשהסוויץ סגור. וכשאין מתח מה זה משנה אם המטען מקורי של אפל שיוצר בסין או סתם מטען מצ'וקמק ולא מקורי שיוצר בסין.

אם הנהג ביצע שינוי אופן חיבור המצת, ועשה זאת באופן לא מקצועי וללא נתיך אז הנהג רשלן. אם הנהג לא ביצע כל שינוי ברכב, כל עו"ד זוטר היה בועט בוולה את התביעה לרשלנות.

איני נוהג לשרוף דברים אבל בית שבניתי נשרף. קראתי את דו"ח הביניים של חוקר השריפות, שאותו לא אמור הייתי לראות, וגם את הדו"ח הסופי. הם לא היו זהים באופן מעורר תמיהה. מכיוון שאני מכיר איזה חברת ליסינג אחת או שתיים, אין לי ספק שהשמאי בכיס ימין של חברת הליסינג וחוקר השריפות של כיבוי אש בכיס השמאלי.

איללכא...