אין יותר VFR לא 800 ולא 1200, הם מוחקים את הליין
הV4 שלהם לא תחרותי תמחורית לנישה.
הNC 2021 מאכזב מאוד! כאשר מבינים שהמחיר שהונדה מבקשים (לא רק ישראל) עלה אבל בפועל לא מקבלים הרבה יותר, זה צורם במיוחד למול הX-ADV שהשדרוגים שלו הרבה יותר מעניינים.
בכל זאת NC עם מורכב/ת וציוד שוקל סביבות 400 קילו, כל זה על בולמים קקי ודיסק קדמי אחד... אין לזה תירוץ.
לדעתי הם הרגו את הדגם בהשקה הזאת, כאשר ייצא האפריקה הבינוני הוא ימחק.
הלוואי, אבל נראה לי שפספסו הזדמנות עכשיו, בתור בעלים לשעבר של 750X DCT (שמכירתו הייתה טעות חמורה) קיוויתי לחזור עם 2021.
אבל בתור 1.93 אני לא יכול לקבל גובה מושב 800 ממ.
כי באמת לדעתי היה פה הצלחה, אופנוע אמצע שאפשר להגיע איתו לכל מקום, כיף בעיר, זול לתחזוקה (למרות שיקר לקנייה), כוח אף פעם לא היה חסר וגם ההתנהגות הייתה מספיק טובה, כי בשביל לטייל לא צריך להוריד ברכיים.
הם לא ממש רוצים למכור את הקרוס ראנר והטורר, בכל גרמניה יש רק קרוס טורר אחד לרכיבת מבחן ואף אחד לא מחזיק אחד באולם התצוגה, אלו אופנועים ישנים שהונדה מסיבה לא ברורה מזניחה אותם.
לגבי הNC ברוב אירופה המחירים שלו תואמים ל07 של ימאהה שמבחינתי זה No brainer מי מהם הוא הבחירה הטובה יותר (ה07)
18,000
הימים עוברים בעצלתיים.
הננסי מניעה כל כמה ימים ללא מחאות וללא סיוע של מטען ובשל הגשמים אף פחות מהרגיל.
מה שאומר המצבר עדיין תקין.
אני מחלק את זמני בין ה500 הנהדרת שלי לננסי והדיאלים ולבנתיים כולם בסדר.
היום יצאנו לרכיבה עם א' ויורש העצר אני עם יורד העצר שלי ור' aka השושנים עם המנהלת הבכירה.
הקצב שלי היה חוקי ורגוע אפילו רוכבי הארלי היו מוצאים את עצמם נהנים.
מחשב הדרך הציג צריכה אפסית של דלק בין 1.7 למאה קילומטר עד כ4 ליטר למאה קילומטר.
כמובן שברגע שקצת יש עלייה או מעלים קצב הנתון פחת אופטימי.
אחרי שירדנו לעמק האלה שמנו פעמינו לישובי גדרות ובאזור בית עובד עצרנו לקפה מאולתר ג'חנון ועוד.
החזרה לירושלים הייתה קצת יותר זריזה והננסי עברה למוד קצת יותר בזבזני סביב 4 ליטר למאה קילומטר.
ההשלמה וההתמתנות טובות ואני שואל את עצמי אם זה יעבוד גם עם אופנוע קצת יותר חזק ולצערי התשובה לא ברורה.
בכל מקרה הננסי על שלל תאי האיחסון מתגלה ככלי יעיל ונחמד לכל מי שלא ממהר .
אני מתכנן לעשות שמן פילטר.
אגב חנכנו את הדיבורית עם הילדון וזה מושלם.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
סגר
ננסי לא נוסעת
המצבר נותן אותות של עייף.
ההתנעה קשה למרות שאני טוען אותו הוא עדיין מתקשה להניע.
ברכיבה כמובן הכל תקין.
טראומת התקיעה שבה נאמר לי מצבר חלש עדין מהדהדת ואני עם עין על לוח השעונים בחיפוש נורת התקלה.
סוד קטן הנורה לא נדלקת לפחות לרגע זה ובניגוד ליום התקיעה המצבר אכן חלש.
אתמול קיבלתי את המצבר החדש.
חשבתי לרכוש יואסה ולבסוף הסתפקתי בבוש.
המצבר יותקן היום או מחר לאחר שאטען אותו.
אני מודה שכהרגלי אני לוטש עיניים לכיוונים אחרים כשהאחרון היה קוואסאקי Z900RS.
שהוא כלי בעיצוב רטרו עם מנוע ומכללים מודרניים.
האמת שכלי נחמד ומתון יחסית אך עדיין יותר מדי כח.
אני חוזר לטבלה של השושנים בה רשמתי יתרונות חסרונות וצרכים שלי מהאופנוע.
ושוב הNC מנצחת ברוב הפרמטרים כאשר הפרמטר היחיד שהיא נופלת בו זה בתחום הביצועים והנאה שפה למעשה הם משולבים יחד ומאידך אחת הדרישות שלי הן כלי שלא ימשוך אותנו למעוזות אסורים ולמעשה זה קונטרסט (ניגוד).
כאמור ננסי מנצחת בגדול והיא תשאר עוד עונה ואני כהרגלי אמשיך לדפדף ביד 2 עד אשר נמצא עוד 20 סוסונים בערך בחבילה שתזכיר את הNC
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
לוקי זה שווה את זה? לנסוע על כלי ולא להנות ממנו?
לי זה לא מסתדר ,הרי לרכב ביננו זה לא שיא הנוחות, תוסיף על זה חוסר הנאה ,בטח יש לך עצבים מברזל.
זה לא שאני לא נהנה
יש דברים שחסרים שעדיף לא להרחיב עליהם בפומבי.
רק ארמוז שליפני הNC היה GTR1400 ללא הגבלות בקרות מה שעשויי היה להיות מתורגם להרבה מאוד קמ"ש.
בכביש טכני הNC מספר שפע של כיף ולא חסר לו כמעט כלום.
אני כן אחליף מתי שהוא לכלי קצת יותר חזק (סביב ה70 סוסונים) דוגמת טנרה 700 גוצי 850TT.
או משהו אחר
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
משאל עם:
מול
![]()
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
אני שומר על אובייקטיביות:
![]()
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
ה RS כלי מדהים, הוא רק נראה רטרו אבל כל השאר זה אופנוע נייקד טוב, המתלים מעולים לפי דעתי גם מעכלים טוב כביש משובש וגם טובים על הצד, הזכירו לי את הWP שהיה לי על הקטמ SMT שזה מחמאה ענקית לאופנוע הזה.
הוא גם יחסית נוח אבל לגובה שלי זה היה גבולי לכן לא קניתי אחד.
אתה תהנה על הRS כמו ילד שרק הוציא רשיון ואת זה הרשימה של השושנים לא לוקחת בחשבון.