עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 22

אשכול: היי מחפש את חוכמת ההמונים, יש לי התלבטות ברכישת אופנוע

Junior Member

היי מחפש את חוכמת ההמונים, יש לי התלבטות ברכישת אופנוע

הרעיון שיהיה כמה שיותר קרוב לספורט אבל אם לקחת בחשבון שיהיה נוח למורכבת לצורך טיולים עם אפשרות לזוג ארגזים בצד, פחות מתחבר לאדוונצ'ר המליצו לי על Z1000SX או MT10\MT10SP, אשמח לקבל המלצות,
    תודה רבה למי שיעזור

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    רוכב על Z1000SX מהדור האחרון ומאוהב בו לגמרי.
    אופנוע ספורט תיור מעולה. נוטה לכיוון הספורטיבי ובאותו זמן נוח מאד לרכיבות ארוכות של 500-400 ק"מ.
    בולמים מתכוונים מקדימה ואחורה (3 כיוונים מקדימה ו-2 כיוונים מאחורה). אחרי חודש של ניסיונות הגעתי לכיוון אידאלי מבחינתי שמאפשר גיהוץ של כבישי הכיף שלי.
    מיגון רוח מעולה, מתכוונן לשלושה מצבים בלחיצת כפתור ומאפשר שיוט נוח גם במהירויות גבוהות.
    הזמנתי לו סט מזוודות מקוריות שנשלפות ברגע ולא משאירות שום סימן חיצוני על האופנוע כשהן לא מותקנות. כמו כן, הן מכילות קסדה מלאה ולא בולטות יותר מידי (כ-90 או 92 ס"מ מקצה לקצה שזה פחות רחב מהמראות).
    צריכת דלק של 13/12 ק"מ לליטר (בחודש הראשון הוא עשה 15 ק"מ לליטר).
    תאורת לד מעולה.
    בקרת אחיזה עם 3 מצבים (כבוי, 1 ו-2) רוכב על מצב 1 (שמתערב הכי מעט) וכל פעם שהמערכת התערבה זה היה נדרש ובדיוק בזמן ובמידה הדרושים. מבחינת ביטוח חובה יש הנחה על 3 מערכות בטיחות (ABS, TCS, ASC) בנוסף יש גם קלטש מחליק שלא מעניק הנחה.
    2 מצבי כוח - מלא (142 כ"ס) ומוגבל (100 כ"ס).
    בלמים מעולים.
    לגבי מורכבת אני לא יודע להגיד. עד היום היחיד שהרכבתי על האופנוע הזה היה הבן שלי (בן 8) שהיה בעננים.

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול.

Junior Member
    אסף תודה לך על המידע,
    הדור האחרון שאתה מדבר עליו הוא הדגם של 2019? כמה יצא לך מחיר של הסט מזוודות?
    אגב הרוב המוחלט של הרוכבים שאני מכיר המליצו לי על ה Z1000SX אבל הייתי רוצה לשמוע דעות נוספות לצורך ההשוואה
    בגדול האופנוע הוא בשבילי והוא זה שמשנע אותי ביום יום אבל חשוב לי גם כוח מאחר ואני יוצא לטיולים על בסיס קבוע עם אשתי כולל סט מזוודות

שלי מנובמבר 2017, זהה לדגמים של 2019.
    המזוודות עלו 4,000 ש"ח פלוס מינוס (כולל משלוח מגרמניה ומיסים כאן בארץ) לסט מקורי מלא. בארץ לא ביררתי מחיר רשמי אבל הבנתי שהמחיר בין 7 ל-10.
    אני מחזיק גם רכב במקביל ועדין כמעט כל יום אני רוכב על האופנוע לעבודה. מחוץ לעיר הוא מדהים ובתוך העיר הוא בסדר. הביקורת היחידה היא שבשונה מאדוונצ'ר, בפקק אתה בוחר מסלול ונשאר בו עד הסוף.
    לדעתי לא חסר לו כח בשום מצב. יש לו ים מומנט והילוכים קצרים. הוא יודע להתמודד עם הילוך שישי מ-50/40 קמ"ש ועד...

Junior Member
    תודה אסף, כרגע אני בהתלבטות גדולה היום הייתי בסוכנות הונדה וראיתי את ה cb1000r שהוא כלי פסיכי לגמרי רק מפריע לי המראה שלו נראה אופנוע לנשים

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי AsafA צפיה בהודעה
    רוכב על Z1000SX מהדור האחרון ומאוהב בו לגמרי.
    אופנוע ספורט תיור מעולה. נוטה לכיוון הספורטיבי ובאותו זמן נוח מאד לרכיבות ארוכות של 500-400 ק"מ.
    בולמים מתכוונים מקדימה ואחורה (3 כיוונים מקדימה ו-2 כיוונים מאחורה). אחרי חודש של ניסיונות הגעתי לכיוון אידאלי מבחינתי שמאפשר גיהוץ של כבישי הכיף שלי.
    מיגון רוח מעולה, מתכוונן לשלושה מצבים בלחיצת כפתור ומאפשר שיוט נוח גם במהירויות גבוהות.
    הזמנתי לו סט מזוודות מקוריות שנשלפות ברגע ולא משאירות שום סימן חיצוני על האופנוע כשהן לא מותקנות. כמו כן, הן מכילות קסדה מלאה ולא בולטות יותר מידי (כ-90 או 92 ס"מ מקצה לקצה שזה פחות רחב מהמראות).
    צריכת דלק של 13/12 ק"מ לליטר (בחודש הראשון הוא עשה 15 ק"מ לליטר).
    זה הבעיה עם "חוכמת המונים" - רוב מכריע של האנשים שמגיבים זה אלה שאוהבים את האופנוע שלהם. לקבל דעה שלילית (שזה משחשוב) נדיר מאוד.

איפה בחור הצליח לעשות בארץ "רכיבות ארוכות של 500-400 ק"מ." - קשה להגיד.

צריכת דלק של 13/12 ק"מ לליטר זה מעט מאוד.

Senior Member הסמל האישי של R86
    מנתניה לאודם כמה יוצא
    או נוקדים לאזור אודם...
    אממ הלוך חזור כן..?
    אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.

ציטוט נכתב במקור על ידי xlib צפיה בהודעה
    זה הבעיה עם "חוכמת המונים" - רוב מכריע של האנשים שמגיבים זה אלה שאוהבים את האופנוע שלהם. לקבל דעה שלילית (שזה משחשוב) נדיר מאוד.

איפה בחור הצליח לעשות בארץ "רכיבות ארוכות של 500-400 ק"מ." - קשה להגיד.

צריכת דלק של 13/12 ק"מ לליטר זה מעט מאוד.
    כבר לא כל כך בחור, ובכל זאת בחודש וחצי האחרונים יצא לי לעשות שלושה טיולים של 400 - 500 ק"מ כ"א - מה שנקרא "עונג שבת".

לגבי השלילי. בגדול מה שאתה אומר נכון, ובכל זאת הדברים השליליים נרשמו גם הם בהודעה - צריכת דלק של 12 - 13 ק"מ לליטר וזווית צידוד שלא מאפשרת מעבר נתיב בפקק.

חוץ מזה אין לי תלונות.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    כאחד שטייל אם אסף ומכיר את אופי הרכיבה שלו והעבר שלו הוא בהחלט יכול להחוות דעה על שלל היתרונות והחסרונות של הSX.

ומאחר והוא עבר מאדוונצ'ר אז גם כאן יש לו בסיס סביר להשוואה.

וכן אנו רוכבים בשבת מעל 500 קילומטר (טוב נשאלת השאלה מה יהיה לNC לומר) שבשונה מהכלי הקודם נער הפלא קם ללא כאבים כל שהם ( ואני מוכן להעיד בשבועה על מספר יללות שהיו עם הכלי הקודם שלו).

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    כאחד שטייל אם אסף ומכיר את אופי הרכיבה שלו והעבר שלו הוא בהחלט יכול להחוות דעה על שלל היתרונות והחסרונות של הSX.
    עובדה שאתה מכיר אותו לא משנה דבר. הנקודה שהוא אוהב את האופנוע שלו ולכן הדעה שלו מראש לכיוון "טוב". כשאני קונה משהוא ומחפש דעות - אין כל כך משמעות לתגובות חיוביות. חשוב לשמוע מאנשים ש*לא* אהבו את המוצר.

לדוגמא כאן: אפנוע לא שימושי ביום יום - צריכת דלק איומה + מאוד רחב. יקר מאוד, כמו כל דומים לו בקטגוריה של אופנועים שתכונה עיקרית שהם נותנים זה "יש לי אופנוע ליטר". מי ממליץ על כזה דבר לבן אדם שרוצה טיול עם מורכבת?

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי R86 צפיה בהודעה
    מנתניה לאודם כמה יוצא
    170 קמ

ינון חבל על האנרגיה. זה הסגנון שלו בכל השרשורים שהוא מגיב בהם. בוא נשאיר את הבמה למי שבאמת יפיק ממנה תועלת והוא פותח השרשור כמובן.

Senior Member הסמל האישי של erani99
    יש לציין שאני מכיר עוד מישהו עם SX, והתלונה העיקרית היא - צריכת הדלק. המנוע שתיין מלידה.
    ולדעתי אם אתה מתון בסיבובי יד ימין, אתה תגיע לצריכה נורמלית. שוב - זה לא טוזטוז או 500 סמ"ק, זה מנוע ה ZX10 מתון, לא המציאו פה את הגלגל מחדש.
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

Senior Member הסמל האישי של erani99
    עובדה שאתה מכיר אותו לא משנה דבר. הנקודה שהוא אוהב את האופנוע שלו ולכן הדעה שלו מראש לכיוון "טוב". כשאני קונה משהוא ומחפש דעות - אין כל כך משמעות לתגובות חיוביות. חשוב לשמוע מאנשים ש*לא* אהבו את המוצר.

לדוגמא כאן: אפנוע לא שימושי ביום יום - צריכת דלק איומה + מאוד רחב. יקר מאוד, כמו כל דומים לו בקטגוריה של אופנועים שתכונה עיקרית שהם נותנים זה "יש לי אופנוע ליטר". מי ממליץ על כזה דבר לבן אדם שרוצה טיול עם מורכבת?
    צריכת דלק איומה ?!?!?.. זה פאקינג 1000 סאעמק ספורטורינג-פוזל-ספורט. מה רצית?, ליטר ל 20?
    ד"א גם אני יכול להמליץ על שלי - K1300S, כמו ה SX רק מנוע גרמני 1293 סמ"ק ויותר מ 13 קג"מ. אה, וצריכת הדלק ליטר ל 17~18 בטיולי שיוט גם ב 150 חצילים לערוגה, בלחץ (שלי כן, לא לוחץ יותר מדי, עד 180) ליטר ל 16/+
    פרקטי?, ברור !!!!! - לטיולים זה כלי אוטומט, גרמני עם הנדסת אנוש מעולה.
    אבל - לך תמצא אחד.
    ליומיום הוא גם בסדר, תלוי כמה פקקים אתה צריך לאכול.
    חוכמת המונים זה לא, כל אחד נותן פה את דעתו על הכלי עליו הוא רוכב/רכב.
    נערך לאחרונה על ידי erani99; 07-02-2019 בשעה 11:56.
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

Member הסמל האישי של diesel
    "יש לי אופנוע ליטר"... מי ממליץ על כזה דבר לבן אדם שרוצה טיול עם מורכבת?
    אני קצת מופתע שאתה לא מצליח לחבר בין הדרישות של פותה"ש למה שהוצע כאן. ועוד אפילו העלה שאלה בנוגע לדגם הספציפי!
    טיולים + מורכב/ת + ארגזים + מרחקים = אופנוע ליטר(+). מה לא ברור?
    (2017) BMW R1200GS

(1979) BMW R100/T