עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 63

אשכול: אז אפשר להכריז על "המוות" של דיאלים בארץ?

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    גילוי נאות, אני מאמין במותגים מוכחים בעלי שם טוב ועם היסטוריה של אמינות.

מאד קשה לי עם מוצרים זולים מהמזרח הלא ברור, גם כאלה שמתהדרים בשמות עבר מפוארים, כי טוב שם טוב משמן טוב...

זה נכון אצלי כמעט לכל דבר אבל במיוחד בכלי רכב או מוצרים יקרים, אני מעדיף לשלם יותר במעמד הרכישה ולא אח"כ במהלך
    השימוש.

התירוץ של: "הכל מיוצר בסין" לא קונה אותי כי הוא נכון חלקית, עדיין לא הומצאה נוסחה של מחיר נמוך ואיכות טובה, (יש המצאה
    של איכות נמוכה במחיר גבוה, אבל זה לפעם אחרת).

תרבות "רמי לוי" של הכל בדולר מבטיחה דבר אחד, סחורה מאיכות טובה פחות כאשר הלקוח מוותר מראש על דברים רבים.

רמת המחירים של מוצרים מהמזרח הרחוק שנראים מיליון דולר ושווים הרבה פחות, יצרה שוק של לקוחות מתפשרים או מוותרים,
    "אני אקנה אחזיק את זה שנה שנתיים ואמשיך הלאה, או במחיר שלו אני אקנה שלוש פעמים חדש", מוכרת לי אבל אישית אני לא
    אוהב אותה, היא יכולה לעבוד מבחינתי בדברים זולים או חסרי משמעות.

אני די אולד סקול, אוהב דברים שנבנו לעד (באנגלית זה נשמע יותר טוב) כאלה שהאיכות נשפכת מהם, כאלה שלא מאבדים מהמראה
    שלהם אחרי שעה, כאלה שלא מפסיקים לתפקד בצורה יעילה אחרי שימוש קל, כאלה שנותנים עבודה.

מסתבר שמחיר זול הוא לא ערובה לכלום, וכל אלה שחשבו לעשות קופה עם מוצר פחות טוב משל המתחרים אבל במחיר מפתה לא
    תמיד מצליחים, כי יש מוצרים שאי אפשר לפתות את הלקוח במחיר זול...כי לפעמים מותג הוא לא רק שם...
    אכן חוצב להבות.
    אך מידת הרלוונטיות לדיון נתונה למחלוקת. בלשון המעטה.
    למה הדבר דומה?
    גם אני אולד סקול כמוך. וכמוך, גם לי יש קרחת, אבל כזו שצריך לתחזק, אחרת... צרות בבידוקים ("פרופיילינג" זה נקרא אצלכם)
    אז לאחר סקר שוק קצר התפרגנתי לי ב edwin jagger de89 מוכרם יפיפה ונוצץ בעלות שלא תבייש סטוקים של חד"פים.
    אממה? הנוצץ הזה מחליק ברטוב. בעסה.
    לחברה גרמנית קיים מוצר שנקרא merkur futur - המרצדס המפנק של ה DEים . החלום הרטוב של החטיארים כסופי הזיפים.
    תג המחיר? כבד לי לאללה!
    לשמחתי לפני כשנתיים פגה אצוות הפטנט - וחיקויים סינים זולים (מאד!) צצו על דוכני האמזון. רכשתי.
    מה אני אגיד לך - פיצוץ! תחשוב DE .. אבל עם הילוכים. אמריקה ורסנו.

מה שאני מנסה לומר פה זה שאתה לא רוכב קצה וקטנוע דיאלים זו לא המכונה שבמסלולי המירוצים.
    גם אם נשרפת נורה, או הפלסטיק לא הורכב בול - עדיין המכונה תעשה את העבודה. ואפילו לא רע.
    ולפרופיל הרוכבים עליו (וביניהם גם שליחים) זה מה שחשוב. עלות תועלת.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    מסכים.
    במחירים בהם הם נמכרים, שיקולים כמו מצב השוק הם רק לטובתם.
    גם אם קנית כלי בן שלוש ונסעת עליו, ואחר כך גרסת אותו,
    סיכוי טוב שכלל ההוצאות עליו יהיו פחות מירידת ערך+ טיפולים ותיקונים של קטנוע יפני מיוחס.

איכות נסיעה ותכונות דינמיות? מי שמחפש את זה שיקנה אופנוע או טימקס.
    (ולמען ההגינות אכתוב שנסעתי על רוב הקטנועים בטווחי ה250-850 סמק שיש בשוק).

אני חושב שיש מקום לכולם. גם לכלי סיני בשקל וחצי וגם למותג יפני בארבע מאות זוזים.
    כל אחד והשיקולים שלו.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    רכבתי על קטנוע מבית דיאלים במשך כמעט שנתיים. במהלך התקופה הוא שירת אותי מעולה, בלי שום בעיות שגרמו לי להצטער על קניה של כלי 'סיני' (קוריאני אבל מי בודק). אז נכון שהפלסטיקה קירקשה בתחלואות איילון, ובכל מקום שהיה מישהו מהתחום זה התלווה לעיקומי אף למשמע שם היצרן, ולמרות שסכום הקניה שלו היה גבוה מהערך הריאלי שלו, בשורה התחתונה הוא היה חדש וזול יותר מכל שאר החלופות. אל זה מתלווה העובדה שבמשך שנה ועשר הוא הסיע אותי על בסיס יומיומי לעבודה ולעוד מקומות בגוש דן בלי בעיה ובלי תקלות (למעט מצבר שנפטר, נורת מספר שדרשה החלפה ביום הטסט וסוללה למפתח החכם שבחרה זמן לא אידאלי להסתיים). לזה מתווסף העובדה שהשם המחורבן של דיאלים אפשר למעשה להשאיר את הכלי לא קשור (ולפעמים עם סוויץ פתוח) כי ''מי יגנוב דיאלים'', ביחד עם עלות התחזוקה נמוכה מאוד (גם במוסכי היבואן) ומכירה במחיר הריאלי שלו לקחה פחות משבוע.
    אז נכון, זה לא עונדה רוצעחת וגם לא טילמקס, אבל לנסיעות מנהלתיות של עד 50 ק"מ יומי בנוחות מעט גבוהה יותר ממובי לא היה כלי משתלם ממנו.

Senior Member
    הכלים שלהם (לפחות הקטנועים) היו תמורה טובה למחיר, בטח בעסקאות טרייד אין שלהם.
    איכותי סבירה בהחלט (לא הונדה או ימאהה) אבל בטח לא כמו שאומרים.
    אני לא חושב שהם "נפלו" בגלל איכות כלים אלא בגלל תוכנית כניסה אגרסיבית מידי ולא כלכלית בסופו של דבר.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    דבר הבכיין:

לא יודע לגבי מותו של המותג בארץ ובהחלט יהיה חבל לאבד אותם.

צברתי אי אילו שהם קילומטרים על ה250 שאצלנו במשרד.
    ואם להודות באמת בהנאה רבה.

זה נכון שהמתלים רופסים ותדלוק לא זהיר יביא עליך הקאה לא רצונית של דלק.
    ושהפלסטיקה לא ממש במקום ( פה נרשמת הערת אזהרה לעמיתיי לעבודה שפירקו אותו).

אבל הקטנוע עושה את העבודה ולוקח אותנו מנקודה א ל ב' ביעילות של סושי יפני וללא תלונות.

וגם אצלי פרופיילינג אינה מילה גסה ועסקתי בזה לא מעט.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
    אכן חוצב להבות.
    אך מידת הרלוונטיות לדיון נתונה למחלוקת. בלשון המעטה.
    למה הדבר דומה?
    גם אני אולד סקול כמוך. וכמוך, גם לי יש קרחת, אבל כזו שצריך לתחזק, אחרת... צרות בבידוקים ("פרופיילינג" זה נקרא אצלכם)
    אז לאחר סקר שוק קצר התפרגנתי לי ב edwin jagger de89 מוכרם יפיפה ונוצץ בעלות שלא תבייש סטוקים של חד"פים.
    אממה? הנוצץ הזה מחליק ברטוב. בעסה.
    לחברה גרמנית קיים מוצר שנקרא merkur futur - המרצדס המפנק של ה DEים . החלום הרטוב של החטיארים כסופי הזיפים.
    תג המחיר? כבד לי לאללה!
    לשמחתי לפני כשנתיים פגה אצוות הפטנט - וחיקויים סינים זולים (מאד!) צצו על דוכני האמזון. רכשתי.
    מה אני אגיד לך - פיצוץ! תחשוב DE .. אבל עם הילוכים. אמריקה ורסנו.

מה שאני מנסה לומר פה זה שאתה לא רוכב קצה וקטנוע דיאלים זו לא המכונה שבמסלולי המירוצים.
    גם אם נשרפת נורה, או הפלסטיק לא הורכב בול - עדיין המכונה תעשה את העבודה. ואפילו לא רע.
    ולפרופיל הרוכבים עליו (וביניהם גם שליחים) זה מה שחשוב. עלות תועלת.
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    דבר הבכיין:

לא יודע לגבי מותו של המותג בארץ ובהחלט יהיה חבל לאבד אותם.

צברתי אי אילו שהם קילומטרים על ה250 שאצלנו במשרד.
    ואם להודות באמת בהנאה רבה.

זה נכון שהמתלים רופסים ותדלוק לא זהיר יביא עליך הקאה לא רצונית של דלק.
    ושהפלסטיקה לא ממש במקום ( פה נרשמת הערת אזהרה לעמיתיי לעבודה שפירקו אותו).

אבל הקטנוע עושה את העבודה ולוקח אותנו מנקודה א ל ב' ביעילות של סושי יפני וללא תלונות.

וגם אצלי פרופיילינג אינה מילה גסה ועסקתי בזה לא מעט.
    גם חמור חברוני שעבר התעללות יעשה את העבודה, השאלה אם זה מה שאנחנו מחפשים..
    דו"ג שהוא ...ב ס ד ר......או.

חולצה טריקו של הליכוד מתחת לסוודר תעשה את העבודה, כפית חד פעמית תעשה את העבודה, בורג קודח
    לתוך הפיריינג יעשה את העבודה. הק גם פיצה קפואה במיקרו תעשה את העבודה, בשביל זה לקום?
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    מי שקונה קטנוע 250 בד"כ מחפש כלי שהוא "בסדר". רק שיהיה זול.
    משום מה כשיורדים ל125, הבה יותר מעניין אנשים "כמה סוגרת" או "כמה רוצצאחעט"...

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    האתר שלהם משדר "עסקים כרגיל"...
    בגזרת האופנועים, נראה שפשוט התחרות הפכה קשה מדי בשנים האחרונות.
    הרואדווין מתומחר ב-28K. לפני כמה שנים זה היה מחיר מציאה, היום כבר לא.
    אם היו מורידים את המחיר ל-20, היו שוב מוכרים כמויות יפות - השאלה היא, האם זה היה מצדיק יבוא...
    כי ב-28, המוצר שלהם פשוט לא מספיק טוב ונחשק אל מול המתחרים (נינג'ה 250 SL, דיוק 250, ויסטרום 250).
    בגזרת הקטנועים אין לי מושג מה קורה איתם.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster

חולצה טריקו של הליכוד מתחת לסוודר תעשה את העבודה, כפית חד פעמית תעשה את העבודה, בורג קודח
    לתוך הפיריינג יעשה את העבודה. הק גם פיצה קפואה במיקרו תעשה את העבודה, בשביל זה לקום?
    למי שמחפש כלי תחבורה כן זה בסדר.
    למי שלא מחפש ערך מוסף חוץ מלהגיע מנקודה א' לב' זה בסדר.
    מי שמחפש אמינות גם היא בסדר.
    מתלים בסדר ( רופסים אבל בסדר).
    נוחות בסדר.
    אפילו לי זה בסדר ואני נהנה לצאת איתו לרכוב כולל גיחות למרכז.

אז שוב צריך לשים דברים בפרופורציה.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    לא.
    אם לוקח להגיע מנקודה X לY ב15 דקות עם ורסיס 1000 ועם טימקס. אז גם לנבלה מבית דיאלים ייקח 15 דקות. אז כולם עושים את אותה העבודה.

לחמור חברוני (בין אם עבר התעללות או לא) ייקח הרבה יותר מ15 דקות ולכן הוא ממש לא יעשה את העבודה המדוברת.
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    עשיית ילדים גם גורמת לשתיית אלכוהול, בדיוק כמו ששתיית אלכוהול גורמת לעשיית ילדים.

Banned

פה. הכשל בטיעון שלך.

אישית, כתפרן כרוני ניסיתי לחיות עם ה125. (לא דיאלים)
    זה שקפצתי אליך עליו פעם. שעשה את דרך נוף הכרמל ואף הגיע פעם לחדנס וצפת. אבל אלו אנקדוטות. צ'יזבאטים לספר לנכדים ולחטיארים מטוביה.
    בפועל כשנה שנתיים לאחר שרכשתי אותו רכשתי את הגדול. בנוסף. בשביל הנשמה.
    ה125 הפך לבקאפ.
    כך שלא אתה ולא אני כנראה קהל היעד של קטנועי הדיאלים. (להזכירך אפילו ל125 שלי יש שרשרת, הילוכים וחישורים בגלגלים)
    אבל יש קהל יעד. שאפילו שומו שמיים נהנה. ולא מתסמונת שטוקהולם כמו שהיתה לך כשרכבת על כלים תחת.

Member
    זה שקפצתי אליך עליו פעם. שעשה את דרך נוף הכרמל ואף הגיע פעם לחדנס וצפת. אבל אלו אנקדוטות. צ'יזבאטים לספר לנכדים ולחטיארים מטוביה.
    ה125 הפך לבקאפ.
    כך שלא אתה ולא אני כנראה קהל היעד של קטנועי הדיאלים. (להזכירך אפילו ל125 שלי יש שרשרת, הילוכים וחישורים בגלגלים)
    אבל יש קהל יעד. שאפילו שומו שמיים נהנה. ולא מתסמונת שטוקהולם כמו שהיתה לך כשרכבת על כלים תחת.
    סיכמת את זה הכי יפה שאפשר - בפורום אופנועים עסקינן... [פורום שנמצאים בו לא מעט אנשים עם תשוקה גדולה לתחום]
    משול הדבר לשמלת כלה - ישנן שמלות רגילות בצבע לבן שהן לא פחות ממקסימות, אבל בפורום נישה של "שמלות כלה מעוצבות", היא לא תזכה במירב הקולות...

בשורה התחתונה (ותקנו אותי אם אני טועה) רוב השוק הדו"ג גלגלי נסמך על קטנועי 125-300 של עסקים ואנשים פרטיים שמתניידים מנקודה א' ל- ב', אנשים שהפרקטיקה חשובה להם, מסיבות לא פחות חשובות.
    רק לפני כמה ימים עלתה באחד השרשורים הנקודה שדו"ג מאפשר בסופו של יום יותר זמן לבלות עם המשפחה, חלק עושים את זה עם אקזוטיקה, הרוב עושים את זה עם קטנוע ממוצע
    מכירים מובי? כל מילה נוספת מיותרת...

אז כן, הרוב מחפשים/ות דו"ג שהוא פשרה, בשביל שיענה על צורך אחר שעליו הם/ן פחות מתפשרים/ות [זמן איכות עם המשפחה בדוגמא הנ"ל] ואתם יודעים מה - זה גם בסדר גמור

בחזון של חלקנו שליח פיצה-האט מגיע רכוב על דוקאטי, עד שזה יתגשם, הוא יגיע על הקטנוע [125!] שצבוע בצבע אדום

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ה125 הפך לבקאפ.
    אז חזרנו לדבר על "אופנוען אמתי?".
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Banned
    אז חזרנו לדבר על "אופנוען אמתי?".
    לוידע.
    אתה מבצע רומנטיזציה לדרך חיים פשוטה ואלמנטרית. בעייני.
    (ולא רק אתה. ע"ע סרטוני why we ride)
    אכן, יש משהו "חינני" בכפפות הבלויות והשחוקות שלי, ברצועות הגומי אשר נתפרו שוב ושוב (ושוב) על מגיני הברכיים.
    במעיל השחור אשר הפך אפור מכתמי המלח של הזיעה. בזיפי הזקן הלבנים בקסדה הפתוחה. ועוד...
    חינני ואפילו רומנטי. אבל לא במובן של בייב מגנט. אחד שיודע.
    האם אני אופנוען אמיתי?
    יותר אמיתי מבן התשחורת שדופק ווילי רחוב שלם על מובי ומערבב את הפיצה בארגז?
    לא בטוח.