ציטוט נכתב במקור על ידי NAOR2207 צפיה בהודעה
אישית, כתפרן כרוני ניסיתי לחיות עם ה125. (לא דיאלים)
זה שקפצתי אליך עליו פעם. שעשה את דרך נוף הכרמל ואף הגיע פעם לחדנס וצפת. אבל אלו אנקדוטות. צ'יזבאטים לספר לנכדים ולחטיארים מטוביה.
בפועל כשנה שנתיים לאחר שרכשתי אותו רכשתי את הגדול. בנוסף. בשביל הנשמה.
ה125 הפך לבקאפ.
כך שלא אתה ולא אני כנראה קהל היעד של קטנועי הדיאלים. (להזכירך אפילו ל125 שלי יש שרשרת, הילוכים וחישורים בגלגלים)
אבל יש קהל יעד. שאפילו שומו שמיים נהנה. ולא מתסמונת שטוקהולם כמו שהיתה לך כשרכבת על כלים תחת.
סיכמת את זה הכי יפה שאפשר - בפורום אופנועים עסקינן... [פורום שנמצאים בו לא מעט אנשים עם תשוקה גדולה לתחום]
משול הדבר לשמלת כלה - ישנן שמלות רגילות בצבע לבן שהן לא פחות ממקסימות, אבל בפורום נישה של "שמלות כלה מעוצבות", היא לא תזכה במירב הקולות...

בשורה התחתונה (ותקנו אותי אם אני טועה) רוב השוק הדו"ג גלגלי נסמך על קטנועי 125-300 של עסקים ואנשים פרטיים שמתניידים מנקודה א' ל- ב', אנשים שהפרקטיקה חשובה להם, מסיבות לא פחות חשובות.
רק לפני כמה ימים עלתה באחד השרשורים הנקודה שדו"ג מאפשר בסופו של יום יותר זמן לבלות עם המשפחה, חלק עושים את זה עם אקזוטיקה, הרוב עושים את זה עם קטנוע ממוצע
מכירים מובי? כל מילה נוספת מיותרת...

אז כן, הרוב מחפשים/ות דו"ג שהוא פשרה, בשביל שיענה על צורך אחר שעליו הם/ן פחות מתפשרים/ות [זמן איכות עם המשפחה בדוגמא הנ"ל] ואתם יודעים מה - זה גם בסדר גמור

בחזון של חלקנו שליח פיצה-האט מגיע רכוב על דוקאטי, עד שזה יתגשם, הוא יגיע על הקטנוע [125!] שצבוע בצבע אדום