תוצאות 1 עד 11 מ 11

אשכול: 140k ויסטורם 1000 ???

Junior Member

140k ויסטורם 1000 ???

מה אתם חושבים כדאי בכלל להתחיל בירור על ויסטורם 1000 עם 140000 קמ או שמלכתחילה לשלול????שנת 2005
    בתודה מראש.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    מה השיקולים שלך?

אפשר למצוא את הדגם עם ק"מ הרבה יותר נמוך.
    זה כנראה יעלה לך יותר בקניה.
    יש מצב שהאופנוע הספציפי שמור היטב, ויתן לך שירות טוב לעוד 100-200 אלף ק"מ... עם תיקונים פה ושם.
    כמה תיקונים יהיו שם, מה מחירם, אחת לכמה זמן, והאם לא תוציא בשנה הראשונה את כל ההפרש במחיר - על זה אף אחד לא יכול להתחייב לך.
    אם אתה מחפש לעשות את העסקה הכי טובה, זה כנראה לא הכלי.
    אם אתה פשוט מאוד מוגבל בתקציב, ורוצה דווקא ויסטרום 1000 - יכול להיות שהאופנוע הספציפי יתן לך מענה ויסב לך הנאה (כמו שציינתי, עם תיקונים פה ושם).
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Junior Member
    שיקול בעיקר כלכלי ושימוש בו יהיה ממש מינמלי בערך טיול 1 לשבוע 40 קמ בערך. על כן לא רוצה להשקיע הרבה. לא ישמש ככלי תחבורה.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    על כל אופנוע בקילומטרז כזה אתה תשקיע כסף ככה שאולי הוצאה הראשונית תיהיה נמוכה אבל אחר כך תתכונן לזרימה של מזומנים החוצה.
    אם יש לך ידיים טובות מקום וציוד אז זה יכול להיות משתלם.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי yogevelh צפיה בהודעה
    שיקול בעיקר כלכלי ושימוש בו יהיה ממש מינמלי בערך טיול 1 לשבוע 40 קמ בערך. על כן לא רוצה להשקיע הרבה. לא ישמש ככלי תחבורה.
    דעתי האישית? אופנוע כמו הויסטרום 1000 ממש, אבל ממש אוברקיל לדרישות כאלה. Hell, כל 250 סמ"ק מודרני בתקציב זהה יוכל לעשות טיול של 40 ק"מ אחת לשבוע בלי להתאמץ.
    3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
    106,200KM and counting

Not all who wander are lost

Member הסמל האישי של erez59
    שלא יפחידו אותך...
    לא מזמן מכרתי סוזוקי 750 שנת 84, בו נסעתי 1800 קילומטר בחודש, במשך כשנתיים. למיטב זיכרוני, למעט טיפולים שוטפים, החלפתי כבל קלאץ' שנקרע וקלאץ' שסיים את חייו. בשנתיים האחרונות אני רוכב על קאוואסקי ZZR1200 שנת 2002, שגומע את אותם 1800 הקילומטרים, חודש בחודשו ולמעט טיפולים שוטפים וחלפים מתכלים, טפו טפו טפו... הכל טוב.
    Erez Ronen

Junior Member
    אחלה תודה רבה לכל העוזרים. לא חשבתי שלא תהיה השקעה בחלקים מתכלים זה משהו שלקחתי בחשבון. תודה וסופש נעים.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    האופנוע עשה 27.3 ק"מ בממוצע ליום משנת 2005 בחישוב משוער, אבל זה לא הכל, מצב הכלי, רמת ההחזקה שלו, הטיפולים שקיבל כמות הידיים שעבר,
    והנזקים שגרמו לו: המכונאים, הזמן, מזג האוויר הנפילות, ועוד, יש לזה משמעות, משמעות נוספת יש לזמינות חלקים חלפים, קניית אופנוע ישן מגיע עם כל
    החבילה וצריך לקחת את זה בחשבון, כי אם הכל היה ורוד עם נצנצים כולם היו רוכבים על אופנועים ישנים וזולים.

באופנוע ישן חשוב לבחור אחד כזה שבבסיסו ידוע כאופנוע אמין ללא מחלות מוכרות רבות, ולקוות לטוב, לקוות גם שאלת המזל לצידך, ומרפי עובד אצל
    מישהו אחר.

לפני קניית כלי ישן חשוב שעין מקצועית תעבור עליו ותגלה פגמים נסתרים והוצאות שלא מתכנסות רק למנוע עצמו, צמיגים, בולמים, דיסקים, מזלג קרב' עלולים
    להיות מקור הוצאה לא קטן.

אח"כ צריך לחשב כמה יעלה יישור קו מקצועי שישאיר את האופנוע בטוח ותקין גם לתקופה שהוא יהיה איתך ולהוסיף את זה לחישוב הרכישה.

בקיצור אין מתנות חינם ואין נוסחת קסם לאופנוע זול וטוב ללא פשרות.

תמונה של הכלי ופרטים נוספים יסיעו לנו לעזור לך יותר.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member
    השושנים. יקירי, לאחרונה הנך ממליץ לאנשים להתרחק מכלים ישנים.
    אני ממש נגד הדעה הזאת. יש כלים במצב נהדר גם בארץ הקודש ולא כולם שחוטים .
    להזכירף אתה שהחזקת כמה קרנפים זקנים... טיפלת אהבת ליקקת וסידרת. היו ימים ששאבת הנאה מכל מכונה חדשה וישנה.
    לפותח השירשור. 140 אלף ק"מ לאפונוע ליטר לא ספורטיבי בהנחה שקיבל יד אוהבת וטופל. אין סיבה שלא יגיע גם למליון ק"מ. https://advrider.com/f/threads/the-4...strom.1136108/
    אני דווקא מתחבר יותר למכונות ללא כל הבקרות ומסכי הפלייסטיישן. אני אוהב שהכוח מגיע בצורה מזוקקת וללא מעצורים טכנולגיים כאלה ואחרים.
    יש לי CBR1100 ישן 2006 קניתי לפני 5 שנים ובלי העין הרע עדיין נוסע תל-אביב נתניה כל יום גם טיולים בסופי שבוע ועוד.
    כן כרגע אני תקוע ללא מיכל דלק (נזילה) אבל זה כי אני אדיוט. (לא סגרתי עם מפתח מומנט ברגים עדינים). אבל החלקים זמינים במרשתת.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי ziki צפיה בהודעה
    השושנים. יקירי, לאחרונה הנך ממליץ לאנשים להתרחק מכלים ישנים.
    אני ממש נגד הדעה הזאת. יש כלים במצב נהדר גם בארץ הקודש ולא כולם שחוטים .
    להזכירף אתה שהחזקת כמה קרנפים זקנים... טיפלת אהבת ליקקת וסידרת. היו ימים ששאבת הנאה מכל מכונה חדשה וישנה.
    לפותח השירשור. 140 אלף ק"מ לאפונוע ליטר לא ספורטיבי בהנחה שקיבל יד אוהבת וטופל. אין סיבה שלא יגיע גם למליון ק"מ. https://advrider.com/f/threads/the-4...strom.1136108/
    אני דווקא מתחבר יותר למכונות ללא כל הבקרות ומסכי הפלייסטיישן. אני אוהב שהכוח מגיע בצורה מזוקקת וללא מעצורים טכנולגיים כאלה ואחרים.
    יש לי CBR1100 ישן 2006 קניתי לפני 5 שנים ובלי העין הרע עדיין נוסע תל-אביב נתניה כל יום גם טיולים בסופי שבוע ועוד.
    כן כרגע אני תקוע ללא מיכל דלק (נזילה) אבל זה כי אני אדיוט. (לא סגרתי עם מפתח מומנט ברגים עדינים). אבל החלקים זמינים במרשתת.
    אכן עשיתי זאת בעבר ואכן הייתי ממליץ לכאלה שמבינים ויודעים לאן הם נכנסים לעשות זאת, דווקא בגלל שאני יודע ומכיר ובעבר נכנסתי לסיפור עם עיניים עצומות לרווחה, אני משתדל להתאים את ההמלצות שלי לשואל, אפשר למשוך מכונה ישנה עד אין קץ, האם הזה נכון לכל אחד? בפרוש לא.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Junior Member
    היי תודה רבה לכל העונים לצערי או לשמחתי ראיתי את הכלי וכמו שהוא נראה חיצונית ומרגיש בנסיעה אני לא בטוח שהוא אפילו שווה בדיקה בעין מקצועית אז ירדתי מהנושא אחכה אולי לאסוף קצת יותר כסף ולנסות לרכוש כלי קצת יותר חדש אולי עם קמ קצת יותר נמוך.
    שוב תודה לכולם
    כמובן שיישור קו בשבילו היה עולה לדעתי הלא מקצועית בסביבות ה5k מבחינה טכנית ולא ויזואלית בכלל.