תבטל לפריט הריהוט הויקטוריאני הזה את הWIFI, תן לו להתנהל כמו מודם טיפש ותשרשר אותו לראוטר נורמלי שלך שיטפל בכל השאר.
האופציות האחרות הן בעיקר מתכון לתסכולים וזמן שרוף.
תרומה של VDSL כלשהו עם שליטה מלאה בכושילי קושחה של הראבו תתקבל בברכה
באיזור המרכז
תודה
תבטל לפריט הריהוט הויקטוריאני הזה את הWIFI, תן לו להתנהל כמו מודם טיפש ותשרשר אותו לראוטר נורמלי שלך שיטפל בכל השאר.
האופציות האחרות הן בעיקר מתכון לתסכולים וזמן שרוף.
איש. הדבר המקולל הזה הוא בן תשפוכת השטן!
אתה מתחבר אליו וובית. ואין לך שום שליטה עליו וואטסואבר!
גם כשאתה עוקף את ה"הגנות מפני מלישוס פיפול" (קפצ'ה) ומגיע למה שנראה כמו מנשק ישן וטוב של דילינק או ברודקום שקר כלשהו - עדיין אין לך שליטה על יוזרים של ניהול, ובטח ובטח לא על סיסמת האדמין.
הגארנד פינלה זה שאחרי שעקפת את מה שצריך, הגדרת את מה שצריך ונראה לך שיש לך שליטה על הקופסה המכושפת הזו - יד נעלמה באה ומוחקת את דפי הווב סרבר (כנראה כתובים בדוט נט קור) ואתה נשאר עם דף 404 של micro_httpd אשר עדיין מזכיר מאד את הדוט נט.
זה מה שאנשים אחרים כתבו עליו בין הייתר. לא אני -
https://www.htmag.co.il/vp2809977#2809977
בקיצור לא אוהב.
בהזדמנות הראשונה אני קונה שיט ב 150 זוזין מ KSP
את החרא הזה אני אחזיר מתי שהוא לבזק. העניין הוא שלקפוץ לבזקסטור בפתח תקווה שקר כלשהו עולה לי יותר. הרבה יותר.
מודם/ראוטר ב150 דירהאמים מKSP הוא צואה מתולעת שלא בטוח שתפחית את התסכולים שלך. אולי אפילו להפך. בדרך הוא גם יגרום לזה שכשרונות התמיכה הטלפונית של בזק לא יוכלו/ירצו לעזור לך (https://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=961855 - ע"ע ביקורות משתמשים).
כמעט בבכל מקרה, מודם/ראוטר כזה יהיה יקר יותר ובעייתי הרבה יותר מראוטר טוב ללא מודם.
אתה צריך מודם DSL והשיקוץ הזה הוא מודם מתאים שאתה מקבל בחינם (נניח - אצל בזק והוט זה לא באמת בחינם בלי לקלל ולאיים אבל יכול להיות שכבר עברת את זה).
מהמודם הזה של בזק אתה לא צריך ניהול משתמשים, לא צריך הרשאות אדמיניסטרציה ולא באמת צריך שום הגדרות.
אתה בסה"כ צריך שהוא יתפקד על תקן של קופסא מטומטמת שתתחבר אוטומטית לספק (PPTP, L2TP, וואטאבר) ותוציא לך חיבור רשת (עם NAT, DHCP וכל המסביב) - את זה הוא צריך להיות מסוגל לתת לך בלי בעיה מיוחדת.
ככלל, אתה צריך לקבל את הראוטר הזה מבזק במצב שבו אתה מחבר מחשב לאחד הפורטים שלו והמחשב גולש. אם זה לא המצב אז התמיכה הטלפונית של בזק חייבת להביא אותך למצב הזה בכל שעה נתונה של כל יום. אם זה כן המצב (וככה זה משתמע לפחות) אז תחבר אליו ראוטר נורמלי שלך, עם שליטה מלאה על ההגדרות, עם WIFI חזק ויציב ובא לנאור גואל.
ואגב, החבר'ה בתמיכה של בזק צריכים להיות מסוגלים לשנות בראוטר שלהם הגדרות, כולל ביטול הWIFI וכולל הגדרות של DMZ (במידה ואתה צריך גישה ישירה לראוטר שלך מהעולם החיצון).
אתה כנראה לא מבין מה אני אומר.
וזה בסדר. כי אין לך את המיילג' שיש לי בתחום ובעיקר אין לך את הקופסה המקוללת הזו.
היא גם לא יושבת לך על העורק החיצוני לעולם החיצון (ולא. Theatering מהUSB של הסמסונג S2 זה לא בדיוק אינטרנט. אפילו אם לקחת את האנלימיטד של גולן טלקום ב35 זוזים. אחד שיודע)
כנראה גם אין לך מושג מה זהTR69 , או 8/35 ב vp/vc
אז אני אומר שוב - לקופסה הזו יש חיים משלה ולא משנה מה תעשה - לאחר כמה דקות קבצי ממשק הווב נמחקים(!)
במקומם אתה מקבל תמונה של בולבול הקבולבול עם S של סופרמן על החזה והוראות ברורות:
"עליך להוריד את האפליקציה שלנו מהסטורים של אפל או גוגל! "
עליך במובן של ציווי יא חביבי.
אתה גם מסתמך על ההנחה שהתומכים הטכנים יודעים מה הם אומרים. ובטח ובטח מה הם עושים. בראוטר "שלהם"
מה שאתה לא יודע בנוסף הוא שפעם גם אני הייתי תומך כזה, ולאחר זמן קצר אפילו פיתחתי ממשקי בקאנד לתומכים הללו.
בקיצור מודם שהוא Bridge טיפש אליו תחבר את הסיסקו שלך לא תקבל מהקופסה הזו. נראה לי. אבל מה כבר אני מבין.
אתה מנסה לעזור לבן אדם ואתה מקבל "קבולבול"ים. נותן יד, חוטף סתירה.
אם הקופסא היתה אצלי היא כבר היתה Bridge טיפש.
כי היא מתחברת בRJ-11 לתשתית של בזק. כי היא מתחברת מהצד השני בRJ-45 לרשת פנימית ועושה בדיוק את מה שנחוץ ממנה. כי זה לא מזיז לי את האיברים המוצנעים אם ההגדרות שלה מתבצעות ע"י זה שאני מתחבר לממשק הוובי שאין לה, שאני מחבר את הטלפון לאיזו רשת WIFI לא מעניינת ושולט בדברים באפליקציה(!) שהורדתי מהסטור של הגוגל או שאני מתקשר לתמיכה של בזק ומדבר בנימוס (כן, יש דבר כזה בעולם) לאיש התמיכה שעולה מולי ומסביר לו מה בדיוק אני מבקש ממנו תוך שאני לא נותן לו מילימטר של מרווח להתחמקות עד שאני מקבל את מה שאני צריך (ואיכשהו תמיד קיבלתי מהם בסוף את מה שרציתי - גם כשזה לקח כמה שעות).
אבל עזוב, אתה תומך גבר גבר מפתח ממשקי בקאנד מסוקס. לך קנה לך צואה מתולעת ב150 דרכמות באייבורי עם "כושילי" פירמוור מהזן החביב עליך ובינתיים תעשה לעצמך tethering מהUSB של הסמסונג S2 עם האנלימטד של גולן טלקום, כמו אחד שיודע. אם לא סובלים ומקללים, כנראה שאין לחיים טעם.
טרחן.
תן נ"צ
אני קופץ אליך עם הקופסה
ואתה לא מפסיק להזביר לי מה אתה עושה בדיוק
מקובל?
לא.
אני לא מסוגל לצפות את התגובות שלך ואין לי מושג מתי אתה משחרר עצבים על אנשים ואם זה מוגבל לטקסטים בפורומים או שזה זולג לחיים האמיתיים.
זה גם לא יעזור קונקרטית כי אין לי בדירה הנוכחית חיבור לבזק (בכלל).
אפשר אבל לשאול אם ניסית לזרום איתם ולבצע את החיבור הראשוני דרך האפליקציה שלהם? זה לא יפתיע אותי אם הוא לא יעבוד לפני שאתה מאשר להם את הסכם המשתמש באפליקציה.
מדהים!
אתה נופח מפיך מילים גבוהות. כל הזמן! אבל כשמגיע המאניטיים צומחות לך האזניים והשיניים הקדמיות
(זה ארנב. אוקיי לא דימוי טוב. תמחק)
מה גם שהמילים שלך די תלושות מהמציאות
סליחה, אבל זו כבר לא קופסה מטומטמת. וחיבורי " PPTP, L2TP, וואטאבר " הלכו לעולמם ביחד עם המודם רוטל USB אי אז במילניום. לדוגמה.אתה בסה"כ צריך שהוא יתפקד על תקן של קופסא מטומטמת שתתחבר אוטומטית לספק (PPTP, L2TP, וואטאבר) ותוציא לך חיבור רשת (עם NAT, DHCP וכל המסביב)
אני לא כועס. אני מאוכזב. מעצמי. שאני נותן לך שימת לב מיותרת לחלוטין.
כי ברור לי כעת שאין לך מושג על מה אתה מדבר. אבל אתה יודע לצבוע את עצמך עם מילים כמו טווס.
הייתי זורק לך כפפה.
נותן לך עוד צ'אנס. לספק קישור כלשהו לקושחה מקוסמטת. או מדריך כלשהו.
או כל מה שמישהו שאשכרה הניח יד על הקופסה הזו והוא מעט טכני (כי אתה - לא זה ולא זה)
אבל אני זקן מדי לחרא הזה. עייפתי.
תם הדיון איתך. מבחינתי.
שיהיה לך בהצלחה רבה. איש.
ויש סיבה טובה. אשר לחלוטין לא קשורה אליי.
כשאתה כותב גוזמאות ודברים מופרכים לחלוטין, אשר המרחק בינם לדיון עצמו הוא מזרח ומערב
ומתבל בגידופים(!) את הפרסונה לה אתה כותב - איך לא תילחץ כשתושט לך יד ליישור ההדורים?
וכשאני כותב "יישור הדורים" הכוונה היא טכנית בלבד (נגיד RJ45 מוצלב פלאי אשר פותר את הבעיה כמו במטה קסם)
לי אין פה "כבוד" או ציפיה רגשית כלשהי מטרולים והפלטפורמה הזו.
אני הרי טרול בעצמי.
כל צד שלישי שקורא את ההודעות יכול להתרשם מאיכות הגידופים והתזמון שלהם.
צד שלישי, שמבין קצת תחום, גם יבין מה אני חושב שאתה צריך לעשות עם הראוטר הזה ועד כמה זה מעשי לעשות את מה שאני מתאר.
מי שנתקל במקרה בשיחה הקודמת שלנו (שנגמרה בזה שעברת על כל היסטוריית ההודעות שלי באתר בשביל לנסות לאתר שם סתירות - סתירות שלא מצאת) יבין למה אני לא מוכן להכניס אותך אלי הביתה אבל באמת שהייתי מוכן לעזור על גבי הפורום.
אז אני לא חושב שאתה טרול. אני רק חושב, שמסיבותיך שלך, אתה לא מעוניין שאני אעזור לך.
את המינימום של המינימום, של הסבר ברור של מה שניסית לעשות ומה שקיבלת בתגובה, מה הראוטר מצליח לעשות ומה הוא לא מצליח לעשות אני לא מסוגל לקבל ממך.
ולא, מלישס פיפל, קאפצ'ה, יד נעלמה מוחקת את הדפים של הhtppd - זה לא הסבר ברור ואם עבדת בתור תומך אתה אמור להבין שזה לא תיאור קוהנרטי של כלום.
ולגבי המיילג', pptp ובעיקר l2tp היו בשימוש של הוט ולא בזק (ובדיקה זריזה מעלה ששרתי הl2tp של הוטנט וטריפל C עדיין למעלה מה שמרמז שזה עדיין בשימוש מסוים). לגבי ירד במילניום, בזק התחילה לספק שירותי ADSL רק בשנת 2000.
בקיצור - בהצלחה.
רוצה מודם בזק שצריך להגדיר לו DAIL UP? חח
אם תקנה ראוטר משל עצמך ותהיה לך בעיה כלשהי הם יסרבו לתמוך בך, אם תזמין טכנאי הם יחיבו אותך על הזמנה מיותרת כי אתה לא משתמש בחומרה שלהם.
ניכר שהמוצר הזה פשוט בנוי כדי להקל על מי שאינו בר יכולות טכנולוגיות לתפעול בסיסי ואתה אולי קצת רחוק מההגדרה הזו..
אז פשוט תחליט מה הפתרון הכי טוב עבורך