שבוע טוב,
יש תקלה די מוזרה שחוזרת על עצמה כבר פעם שנייה, המוסכניק פישל בפעם שעבר ותהיתי אם תוכלו לעזור.
בעצירות ברמזורים הסל"ד בשעון יורד באופן סדיר לאזור ה-3, ושם, תמיד באותה נקודה, הוא צונח בפתאומיות לאזור ה-1 (מתחת לסרק), לעתים הוא מתייצב אחרי שנייה חזרה לסרק, ולפעמים זה גורם לדימום מנוע. ככל שאני נוסע עם מצערת פתוחה יותר ואז בולם- הצניחה חדה יותר והסיכוי לדימום מנוע עולה. לפעמים אני מצליח להתניע אותו ללא בעיה, ולפעמים (כמו היום נגיד) הוא פשוט מסרב להניע, עד מצב כזה שנתקעתי באמצע הרמזור ונגמר לי המצבר מרוב ניסיונות הנעה. בסוף הצלחתי להניע עם כבלים, אחרי די הרבה זמן עם סטרטר והרבה מזל.
זאת לא פעם ראשונה שזה קורה לי, ולפני כחודש הייתי צריך להזמין גרר למוסך. אחרי כמה ימים נפרדתי מ-500 שקל כשהוא אמר לי שהבעיה הייתה ב"צמת חוטים". לדבריו, הוא עבד עליו הרבה מאוד זמן עד שהצליח להניע אותו שוב, התעסק עם המחשב, החיישנים ומה לא. חשוב לציין- אין שום בעיה בלהניע בבוקר או בכל טיימינג אחר, הבעיה היא רק כשהוא משתנק בעצירות כשהסל"ד צונח.
מעבר לזה- הטורים במהירות מאוד גבוהים ועוברים את הסקאלה, שם במהירות של 115(תמיד) מתחילות קפיצות של הקטנוע. ייתכן אולי שהתקלה בכלל קשורה לוריאטור?
אני ממש חושש מלנסוע איתו ולהיתקע שוב. אני סטודנט ולצערי לא יכול להסתדר בלעדיו.

אשמח לעזרתכם..תודה מראש!