משאבת אויר קטנה תספיק למילוי עד תחנת הדלק הקרובה, משהו כזה: https://www.aliexpress.com/item/Mini...AbTest=ae803_5
אני מחפש איזושהי ערכה שתאפשר לי תיקון זמני של פנצ'ר ומילוי אוויר בלי צורך להזמין גרר.
לגבי התיקון אני דיי סגור על הSTOP N GO
לגבי מילוי אוויר אני מתלבט. מחסניות CO2 נראה כמו פתרון קל אבל האם זה בכלל פרקטי לצמיגים של אופנוע?
מכמה סרטונים בYOUTUBE ראיתי שצריך כמות גדולה של מחסניות כדי להגיע לPSI סביר, ובהתחשב בעובדה שהן חד פעמיות - זה יקר.
לגביי קומפרסור נייד החשש שלי זה האם הוא לא גומר את המצבר? גם מסרטונים שראיתי לוקח הרבה זמן יחסית למלא איתו את הצמיג. זאת אומרת האם אין מצב שתוך כדי מילוי אוויר זה יגמור לי את המצבר ואז יהיו בעיות להתניע?
אשמח לעצות
משאבת אויר קטנה תספיק למילוי עד תחנת הדלק הקרובה, משהו כזה: https://www.aliexpress.com/item/Mini...AbTest=ae803_5
אני עם משאבה ממש קטנה שלא תופסת הרבה מקום (לידה, המשאבה שבקישור היא ענקית). בוכנה טלסקופית. לא זוכר כמה עלתה, קניתי בחנות אופניים בזמנו, לכן גם אין קישור.
קשה לעלות איתה ללחץ שהאופנוע דורש (42 באחורי), אבל להגיע ל30, ולנסוע לתחנת דלק (או להגיע הביתה), אין בעיה.
לי יש את זאת אבל עם branding של BMW. יקרה, אבל יחסית קטנה ובנויה לתלפיות (ויש לה מד לחץ מובנה). מגיעה בתוך תיק בד עם ריצ'רץ' בגודל של תיק כלי רחצה קטן
גם את הגלגלים של האוטו אני מנפח באמצעותה (לא מאפס - אבל בשביל לתקן ללחץ נכון). לא ניגש יותר למתקני הניפוח בתחנות
אני התנסתי בשניהם וחושב ששניהם טובים אני ארשום לך יתרונות וחסרונות:
משאבה:
יתרונות:
1. כמות אינסופית של פאנצרים.
2. חיונית גם בטיולים/ חבר שנתקע/ או לחסוך חיפוש תחנת דלק.
3. כיביכול קנייה חד פעמית.
חסרונות:
1.החיסרון העקרי הוא אמינות, אם היא מתבחרת רק לשקע מצת זה בעייתי אם היא מתחברת למצבר ועם אפשרות לשקע מצת פחות בעייתי
ועדיין זה מוצר אלקטורני יחסית זול שרוב הרוכבים קונים מוצר פשוט שאמור לשבת בארגז או מתחת לכסא וביום מין הימים לעבוד ולך תדע
האם האלקטרוניקה תאכזב.
בלוניות:
יתרונות:
1. אמין מאוד.
2. קומפקטי.
חסרונות:
1. התעסקות- סבבה תקינת פאצר עכשיו חייב לדאוג למלאי חדש (גם אם יש בבית צריך לזכור לשים אחרת באסה).
2. אי וודאות- כמה בלוניות כדי לי לקחת האם לצמיג שלי מספיק 2-3 האם לקחת 8 למקרה של יום שחור וכו'
לסיכום: שני הפתרונות הם טובים, לעניות דעתי המחירים של משאבה+ ערכת פאצרים Stop&Go קצת יותר יקרים ממתאם ובלוניות
תודה רבה על המענה!
ayalzo, רונן - לא לוקח המון זמן(ומאמץ) אבל להגיע לPSI סביר עם המשאבות אופניים האלה?600 ירושלמי
המשאבת רגל נראית לי גדולה מדי
תודה רבה על הטיפ, אני אלך על הקומפרסור נייד כנראה
ממש תודה לכולם
בקטנוע זה היה דקה שתיים של פמפומים נמרצים.
באופנוע עוד לא התנסיתי (גלגל גדול בהרבה).