המפלץ של קטמ נשמע כמו מועמד טבעי, אולי גם המולטיסטרדה של דוקאטי.
בשעה טובה נמכרה האוגוסטה (למרות הרצון למכור נמכרה עם הרבה רגשות מעורבים).
מחפש אופנוע בסגנון אדוונצ'ר, אני רוכב חזק, לא רוכב בשטח, אוהב סגנון בהמתי וכמובן אופנוע חזק ומהיר, במשך כל התקופה שחושב להחליף לסגנון אדוונצ'ר הקטמ 1190 יושב לי בראש, הוא מתאים לסגנון הבהמתי, הוא חזק, מהיר אבל לא ספורטיבי, אפריליה קפנורד אופנוע יפיפה, יחסית ספורטיבי אבל 125 כ"ס לא יודע אם ידגדגו את בלוטות החשק והוא רחוק מלהיות מגודל.
האופציה השלישית זה ההונדה vfr1200x גדול אבל לא נראה מגודל, מנוע חזק, התנהגות טובה, החיסרון מבחינתי שהוא לא יפה בעיני.
יש כמובלן גם עאת הסופר טנרה שלדעתי חלש מידי, לא יפה ודי אנמי.
התקציב גמיש מאוד, האופנועים יד שניה וכולם פחות או יותר באותו סדר גודל של מחיר.
עזרתכם,
המפלץ של קטמ נשמע כמו מועמד טבעי, אולי גם המולטיסטרדה של דוקאטי.
אם תצליח למתוח קצת ולהגיע עם התקציב ל1290S או R (מה שיותר מדבר אליך נטיית כביש או שטח - לדעתי הR זה חיה אחרת לגמרי לצד החיובי), זה כבר הבריון של הקטגוריה - מנוע פסיכי (160 סוסים ממנוע V טווין), מכונה לא נורמלית
אם הם לא באיזור התקציב (לא זולים כמשומשים עדין) , ה1190 גם לא רחוק משם עם ה150 סוסים שלו
אל תוותר על רכיבה על אחד מאלו לפני שאתה ממשיך להתלבט, כנ"ל לגביי הדגמים האחרים
לא אגע בדוקאטי אפילו עם מקל
התקציב גמיש אבל לא עד כדי כך, האוגוסטה נקנתה חדשה מהחברה ונמכרה במחיר זנות, אופנוע מדהים שהפסדתי עליו הרבה כסף ולא מוכן להפסיד שוב וגם לא רואה צורך, הכוונה לקנות משהו באיזור 60K ואם צריך אז למתוח אותו עד 70K, מעדיף לא לעבור את זה.
לפני שהחלפתי את הסופר טנרה שלי בוורסיס 1000 הנוכחי לקחתי רכיבת מבחן על ההונדה הזה. ההבדל בינו לבין הסופר טנרה היה זניח. לעומת זאת, הוורסיס הראה הרבה יותר פלפל, והיחיד שעליתי אתו את כביש בית אורן בלי להחליף הילוכים - הילוך 3 לוקח אותך מ-25-30 קמ"ש (בעלייה) ועד למהירות תלת ספרתית ללא שום בעיה. נכון שהוא בנוי יותר פשוט מהשניים האחרים (כגון שרשרת במקום דרייב שאפט, קלץ' עם כבל ולא הדראולי, אין שקע מצית מקורי וכו') אבל מבחינת חווית הרכיבה הוא היה הרבה מעל השניים האחרים.
בקיצור, מציע לך לנסות אותו ואולי להכניס אותו לרשימה שלך.
ורסיס 1000 הכי קרוב לדגם הספורטיבי לא יודע לרדת באמת לשטח, נוח כתיור מהיר
נראה לי שתסתדרו מצוין.
הקרוס ראנר גבוה וכבד יחסית, הטנרה חזק אבל יותר לכיוון שטח, הקטמ שייך לאדוקים
שמאמנים שהוא אמין ויודע, אבל בפועל הוא ביבי...
אתה מוזמן לבוא אלי ולהתרשם מהדבר האמתי.
![]()
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
מעניין ,יכל להסביר טיפה למה בחרת דווקא שלושה האלה?