אתה רוכב כמה שנים ויודע שלא ניתן להסביר מה הבעיה בהתכתבות ויודע שיש קורסים , אז לא הבנתי מה אתה רוצה.
לך לקורס.יש בדיוק שניים כפיר לוין , אופנוען מאומן, שניהם ילמדו אותך.
היי חברים,
ברשותי cb500x, יש לי נסיון של מספר שנים ברכיבה על דו גלגלי אך תמיד נתקלתי בבעיה של ביצוע פניות חדות ובמהירויות גבוהות בצורה טובה.
אודה לעזרתכם בטיפים בעניין השכבות וביצוע פניות במהירויות גבוהות.
ברור לי הקושי בלמידה בהתכתבות, אך גם המלצות על קורסים מסוימים שמתאימים לבעיה שתיארתי - יתקבלו בברכה.
אתה רוכב כמה שנים ויודע שלא ניתן להסביר מה הבעיה בהתכתבות ויודע שיש קורסים , אז לא הבנתי מה אתה רוצה.
לך לקורס.יש בדיוק שניים כפיר לוין , אופנוען מאומן, שניהם ילמדו אותך.
השאלה היא האם הקורסים האלה מוכוונים לתת מענה לבעיה הזו, למיטב הבנתי מלמדים שם דברים אחרים בעיקר.
מה זה בשבילך מהירות גבוהה בפניה ?
ובעניין השכבות, אני אפילו לא הולך לכתוב שיש לי קצה של ניסיון, אבל כל מה שאני יודע זה שניסיתי כמה שיותר להטות תוך כדי סיבוב בכיכר עד שהידית של הג'ק אמצע נתקעה באספלט וקרה מה שקרה. אבל אני ניסיתי עם קטנוע..
פניות חדות במהירות גבוהה זה דבר שדי תלוי באספלט שעליו אתה רוכב. אם הוא מאוד איכותי ולא גלי וכו' אפשר פשוט לדחוף את הכידון באלימות ימינה\שמאלה והאופנוע יפול לפנייה (זה עדיין לא יהיה "חד" כמו שנראה לי שאתה מצפה, אבל זה יהיה הכי חד שאפשר). אם האספלט והתנאים לא מספיק טובים זה יהיה חייב להיות יותר איטי. בכל מקרה אם לחד אתה קורא 90 מעלות לדוג' אז זה לא יהיה מהיר כמו שאתה חושב.
תראה את גיא מרטין על אספלט די מושלם בשנייה 55, כמה מהירות הוא היה צריך להוריד וכמה זה קשה:
היכן, בכביש הציבורי, אתה נדרש לפניות חדות במהירות גבוהה?
אני מנסה להיזכר אם בסדומערד, נס הרים, כביש הצפון, מלכישוע, דליה, בית אורן ובטח עוד כמה ששכחתי יש פניות כמו שאתה מתאר. למיטב זכרוני, פשוט אין פניות כאלה. במסלולי מרוץ יש ויש אבל לא על זה אתה שואל.
בכל מקרה, לפקודת ההיגוי חדה ומהירה יש יתרונות לרוב על פקודות היגוי איטית ועצלה. את זה בדיוק ילמדו אותך גם אצל אופנוען מאומן וגם בפרוריידינג.
איללכא...ופניות טובות
התורה על רגל אחת:
"שליטה במצערת".
להאט עד שיא הפניה ואז לתת גז. בהדרגה, בצורה חלקה.
לך לראות twist of the wrist 2 אם לא ראית.
וחוץ מקורס, יש ימי "מסלול" עם הדרכה באוזניה, שזה יחסית זול , שמקצוענים יתנו לך את פידבק על הרכיבה ויתקנו לך טעויות.
תנסה להשקות אותן יותר.
אז בטוח תשכיב..