בעיקרון מה שקובע זה האם היה ביטוח בתוקף ברגע התאונה (ולפי מה שאתה אומר היה) אבל תרים צלצול לעו"ד שמתעסק עם הנושא ותקבל תשובה ברורה תוך 10 שניות
היי.
העניין הוא כזה: נפצעתי ברכיבה, אני מושבת לחודשיים שלושה.
לא בטוח שאני הולך לתבוע את הביטוח לאחר ההחלמה ומצד שני רוצה לשמור לי את האופציה הזו כמובן פתוחה ולכן לא עושה כלום כרגע (עד שאחזור לעצמי ב 100%).
היות ולא ארכב בזמן הקרוב, אני רוצה להקפיא את הביטוח לתקופה הזו.
מניסיונכם, יכולה להיווצר איזו שהיא בעיה לאחר מכן כשאחדש את הביטוח וכן ארצה לתבוע?
כלומר, האם יכולים להקשות עלי בגלל שהביטוח היה מוקפא בתקופה הזו?
כמובן שטרום ההקפאה יש תיעוד מלא של הטיפולים הרפואיים וכמובן אישור משטרה על תאונת דרכים.
תודה.
בעיקרון מה שקובע זה האם היה ביטוח בתוקף ברגע התאונה (ולפי מה שאתה אומר היה) אבל תרים צלצול לעו"ד שמתעסק עם הנושא ותקבל תשובה ברורה תוך 10 שניות
החלמה מהירה חבר
מהניסיון שלי עם ביטוח ישיר הקפאת ביטוח זה הליך לא פשוט בכלל, הם ידרשו סכום כסף מסוים שבמקרה שלי פשוט לא השתלם וכבר העדפתי לבטל לאחר מכירת הכלי ולקבל החזר.
מבחינת תוקף הביטוח בעוד שלושה חודשים לדעתי לא צריכה להיות בעיה כל עוד עדכנת אותם בכל פרטי המקרה, הייתי בכל זאת ממליץ להיוועץ עם מומחה.
סתם סקרנות, אם אתה מושבת זה אומר שנפצעת? אם נפצעת למה שלא תתבע את הביטוח?
Sent from my S60 using Tapatalk
ראשית החלמה מהירה ,
אבל אם יש טיפולים רפואיים, אז יש כבר תביעה על ביטוח החובה. אלא אם אתה. מתכוון לשלם על כל הטיפולים מכיסך הפרטי.
ולכן אני מניח שאתה מדבר על הביטוח המקיף לאופנוע , ולא החובה.
אבל העדר תביעות כבר לא יהיה לך, לכן לא רואה למה לא לתבוע כעת. כאשר הנזק לאופנוע הוא כבר ברור.
Sent from...
הטיפולים ממש לא מסובסדים על ידי קופת חולים, הקופה מתחשבנת עם חברת הביטוח וגובה את הכל.
Sent from...
תודה.
מדובר על תביעת גוף, ביטוח חובה בלבד. אין נזק לכלי.
אם אתבע, זה יהיה רק בעוד הרבה זמן, אחרי שאדע שהחלמתי לגמרי ואני פיקס 100%.
ברגע שהגשת תביעה והגעת להסדר כזה או אחר עם הביטוח, אתה חותם שאתה מתחייב יותר לא לתבוע בשום צורה שום דבר שקשור לתאונה הנ"ל ולכן חשוב קודם כל לחזור לתקינות 100%.
טיפולים חלקם חסובסדים, חלקם לא, הכל תלוי איזה "טיפולים"...