בדקת במחשבון הביטוח? אלה המחירים המעודכנים ביותר.
כלומר אם היום תלך לעשות ביטוח, הסוכן ביטוח יפתח את האתר הזה ויזין את הפרטים שלך ולפי זה יחייב אותך.
שלום לכולם,
נעדרתי מהמדינה לשנה וחצי, הייתי פעיל בפורומים לפני (רכבתי על xevo250).
עברתי תאונת דרכים עם הקטנוע לפני כשנתיים בערך. התאונה לא דווחה לביטוח אלא רק למשטרה ועברתי כמובן בבית חולים.
שאלתי היא: האם בפעם הבאה שאעשה ביטוח וישאלו אותי אם עברתי תאונת דרכים אני צריך לדווח עליה או לא (מאחר ולא עירבתי את הביטוח בפעם הקודמת).
שאלה שנייה: החלטתי שאני מגשים את החלום שלי וקונה אופנוע (500+). אני לא נעול על משהו ספיציפי רק שיהיה מספיק גדול (אני 1.92).
קראתי במספר פוסטים שלפעמים עדיף לחכות עד לתחילת שנה בגלל צניחת מחירים צפויה בגלל העלייה בשנתון, ומצד שני פוסטים שאומרים שזה לא משפיע.
מכיוון שלא הייתי פה תקופה רציתי לשאול מביני דבר - האם לחכות או שזה לא ישנה דבר.
ועוד שאלה אם כבר: האם מחירי הביטוח השתנו בשנה האחרונה? כמה אמור לעלות חובה+צד ג לכלי מעל 250? (בדקתי באתר של הביטוח אבל לא יודע אם הוא עדכני).
גמר חתימה טובה לכולם וצום קל.!![]()
בדקת במחשבון הביטוח? אלה המחירים המעודכנים ביותר.
כלומר אם היום תלך לעשות ביטוח, הסוכן ביטוח יפתח את האתר הזה ויזין את הפרטים שלך ולפי זה יחייב אותך.
ישאלו אותך אם הגשת תביעה, לא אם עשית תאונת דרכים. מבחינת חברת הביטוח שום דבר לא קרה אם לא הגשת תביעה, וברוב מהמקרים מבחינתה לא קרה כלום גם אם הגשת תביעה..![]()
אני חייב להסביר משהו ואני מסכים עם יונתן, אבל חלקית.
1. לדעתי, כל אדם חייב לדווח על תאונת דרכים לסוכן הביטוח (גם אם ללא נפגעים) לא לחברה עצמה.
2. כששואלים אתכם אם הגשתם תביעה לביטוח בשלוש שנים האחרונות...שימו לב,
לא מדובר אם תבעתם את החברה שלכם, היא כבר יודעת את התשובה לשאלה הזו
ועלולה ליקר את הפרמייה בהתאם.
השאלה רלוונטית בעיקר, אם אתם עוברים חברת ביטוח, אז כבר מעניין את החברה "החדשה"
אם תבעתם איזו חברת ביטוח, אם בגין פגיעה עצמית שלכם ואו בגין פגיעה שמישהו אחר פגע בכם.
בעצם השאלה הנכונה היא האם עברתם אירוע תעבורתי כלשהו שבגינו תבעתם פיצויים מחברת ביטוח כלשהי? אם תבעתי את קרנית למשל, זה עניינם?
אם נכנס בי רכב מאחורה ותבעתי את צד ג' שלו, זה עניינם?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
לא וכן.
תביעות גוף, חובה או קרנית...לא מעניינות.
אבל אם, כמו שכתבתי, אתה תובע ביטוח מקיף או צד ג', זה כן מעניין אותם,
כדי לייקר לך את הביטוח.