בדגמים החדשים של הויסטרום והsv אפשר להסיר את ההגבלה.
שלום,
אני מוכר את האינזומה ששירת אותי נאמנה והיה פשוט מצוין, לטובת עליה בנפח כי אני עושה מעל 60 קמ ביום, בינעירוני בעיקר.
חשבתי על ה cb500x אבל סיפרו לי שהונדה יקרים מאוד בחלקים ושכדאי רק באחריות.
650 מוגבלים ראיתי ויסטרום, SV, ורסיס ןכיו"ב. קוואסקי בגדול מרתיעים אותי מבחינת עלות אחזקה ומרווחי טיפולים. סוזוקי אופציה מובילה בעיני ב 650, מה דעתכם?
חייב ארגז/אכסון כלשהו
תקציב 35 אש"ח
אני יכול בחודש הקרוב להשלים רישיון a ולסבול עם תחבורה ציבורית (חלופה רעה מאוד בעיני) כמה שבועות, אם באמת זה מצדיק כדי לקנות 650 לא מוגבל. מה דעתכם? כמה יש הבדל בביצועים ובביקוש בשוק?
איזה דגם לדעתכם עדיף לרכיבה יומית לעבודה וטיול אחת לחודש.
תודה למסייעים וסליחה על החפירה.
בדגמים החדשים של הויסטרום והsv אפשר להסיר את ההגבלה.
עד כמה שהבנתי, הסרת ההגבלה עולה סדר גודל של 7000 שקל וזה סכום מופרך.
לקנות אופנוע מוגבל זה חבל (ומהנסיון שלי עם SV650 מוגבל, זה גם יכול להיות מתסכל).
אם יש לך עניין לשדרג את הרשיון אז תשדרג ותקנה כלי לא מוגבל אבל אם אין לך עניין לשדרג את הרשיון אז חבל לפסול את הCB500X. זה צריך להיות אופנוע אמין ואני לא בטוח שההפרש במחירי חלפים פוטנציאליים הוא שיקול מהותי או בכלל נכון.
תעלה ברשיון ולך על הויסטרום/SV. אני רוכב על 500 כבר תקופה של כמעט 3 שנים, מסתדר עם בין-עירוני בסדר גמור, אבל לגמרי יש רצון לעוד 20 סוסים ומעט יותר נפח בשביל לשייט בסל"ד נמוך יותר ולא בינוני.
אה, ואין על סוזוקי![]()
תודה למגיבים.
לתומי חשבתי ששיוט בסלד נמוך בגלל יחסי ההעברה של אופנועי 650, תודות למומנט הגבוה שלהם, אפשרי גם באופנוע מוגבל. מומנט הוא הפקטור העיקרי כאן. אני טועה?
אין לי כוונה לעבור את ה 140 בגדול, אני עולה בנפח כדי לשייט ב 120-140 בסלד ידידותי בידיעה שהאופנוע לא מתאמץ
איך זה מרגיש ב 650 מוגבל?
מנסיון של שנה וחצי על ויסטרום 650 מוגבל בנסיעות של 120 ק"מ כל צד יומי, אני יכול להגיד שהוא משייט במהירות הזאת בלי שום בעיה ושום מאמץ מיותר. אני הייתי משייט בערך על 150.
לעניין מוגבל או לא, לדעתי אין שום הצדקה רצינית (אצלי זה היה עניין של שווי מס כי הכלי מוצהר עבודה) אז תקנה לא מוגבל. סתם חבל על העניין הפסיכולוגי של קיצוץ הסוסים..הוא אמנם לא פראייר אבל תמיד יהיה לך בראש שהוא יכול יותר...
מדוייק לחלוטין!
בעלים של ויסטרום 650, אין מה להשוות לכלי 500
והמוגבל לא נופל כמעט מהגרסה ה"רגילה" ( חוץ ממהירות סופית פלילית) , תעשה רכיבת מבחן ותבין בעצמך