אוקי אז ההתלבטות היא בין הורסיס 650 לsv650, אני יודע שהם כלים עם אופי שונה אחד מהשני אבל שניהם נכנסים לי בתקציב וכל אחד קורץ אלי בדרכו.
רוצה לעבור לאופנוע אחרי 5 שנים עם ג'וימקס 250.
בעיקרון רוב הנסיעות שלי הם נסיעות קצרות בתוך תל אביב אבל אני אוהב בסופ"שים לצאת לנסיעות ארוכות והמטרה היא לעשות כמה שיותר כאלה.
חשוב לציין שהגובה שלי הוא 193.
עד עכשיו עשיתי נסיעות מבחן על הsv650 שהשאיר חיוך ענק על הפרצוף שלי בעיקר כי זאת הייתה הפעם הראשונה שרכבתי על כלי עם כוח כזה.
לא הייתה לי בעיה גדולה מדי עם הגודל שלו, מה שכן הרגשתי שהמושב שלו לא היה לי נוח כבר אחרי חצי שעה של רכיבה וזה קצת הדאיג אותי ובכללי למרות הגודל הקטן שהוא משדר כשיושבים עליו, הוא נתן לי תחושה של כלי גדול שקצת קשה להשתחל איתו בפקקים (בעיקר בגלל שהטווח תנועה של הכידון הרגיש לי מוגבל מעט).
היום עשיתי נסיעת מבחן על הTracer 700 ואין הרבה מה להגיד.. הרגשתי קליק עם הכלי מהרגע הראשון שהתיישבתי עליו. זריזות כמו של קטנוע ונוחות גבוהה יותר משל הסוזוקי והרגשה של כלי עוצמתי יותר.
בגלל הפער במחירים החלטתי שלא שווה ללכת עליו כי על הסוזוקי הציעו לי 44 בזמן שהטרייסר עולה 57, לא מרגיש שהפער מוצדק למרות הכול.
מחר יש לי נסיעת מבחן על הורסיס 650, באינטואיציה שלי אני כבר מוכן לזה שהוא יהיה לי הרבה יותר נוח מבחינת ישיבה וגודל.
אבל מפחיד אותי קצת שהוא כלי הרבה יותר משעמם ופחות ביצועיסט מהsv650.
וזה מביא אותי לפה להתייעץ עם המקצוענים.
תודה!