מדהים!
כמה שאלות -
- אתה מחזיק את הטריאל במקביל לאינדורו? -
כן, יש לי עדיין את ההוסקוורנה 300, כרגע לפחות אני לא רואה איך אני מוותר עליו
- האם המכשולים שעברת, אלה מכשולים שאתה עושה גם עם האינדורו, או שחד משמעית אתה עולה עם הטריאל דברים שלא היית עולה אחרת? -
חד משמעית אני מנסה דברים שלא הייתי מנסה אחרת עם האנדורו, מכמה סיבות: 1. משמעותית קל יותר לעלות מדרגות/קירות עם הטריאל 2. משמעותית קל יותר לנטוש את הטריאל אם לא מצליחים משהו. הטריאל מאפשר לי לנסות קווים ולטפס מדרגות שלא הייתי בכלל חושב עליהם עד עכשיו, זה מוסיף הרבה יותר עניין וכמובן הרבה יותר כיף
.
- האם אתה משתמש בטכניקות טריאל ממש, או אינדורו-סטייל? -
אני מנסה ליישם טכניקות של טריאל מערוצים מסוימים מיוטיוב. יש כמה ערוצים נבחרים שאני כרגע מנסה ללמוד מהם ואז ליישם בשטח, כגון RYP TV, Pat Smage , LEARN TO RIDE TRIALS, OBSERVED TRIALS & MOTO-TRIALS ועוד. זה דורש המון סבלנות, לנסות שוב ושוב אותה מדרגה ולנסות לשפר את הטכניקה. הסרטון מחורשן באמת היה רכיבה של כיף, בד"כ אני הרבה יותר ממוקד ומנסה להתמקד בסוג אחד או שניים של טכניקה. למשל, רק לאחרונה למדתי לעמוד עם הטריאל בלי להוריד רגל! זו הרגשה מדהימה לשמור על שיווי משקל...
- כמה זמן אתה כבר על הטריאל, והאם אתה מתאמן עליו מעבר לרכיבות הסופ"ש? -
יש לו אותו חודש, עשיתי עליו בינתיים 10 שעות. אני רוכב עליו בסופש אבל מדי פעם יוצא אחה"צ לחצי שעה באמצע השבוע (יש אור עד מאוחר) ליד הבית להתאמן על טכניקה. באמת שלא צריך הרבה שטח בשביל זה...
שאפו על הסרטון, אחת הפעמים היחידות ששרדתי 7 דקות... -
תודה!
אה, ותסביר לחבר שמצלמים כשהטלפון שוכב, ובטח ובטח לא מסובבים אותו באמצע הצילום -
לא היה לי נעים לתת פקודות, הגיעו שני חבר'ה לשטח שאני לא מכיר וביקשתי מהם טובה
אבל זה טיפ טוב