יש לי קטנוע 125 סאן יאנג פידל
אפשרי לעשות איתו נסיעה מירושלים לתל אביב?
זה אומר שכל הנסיעה אני על פול גז כדי להיות על מאה קמש... צריך לעשות עצירות באמצע?
יש לי קטנוע 125 סאן יאנג פידל
אפשרי לעשות איתו נסיעה מירושלים לתל אביב?
זה אומר שכל הנסיעה אני על פול גז כדי להיות על מאה קמש... צריך לעשות עצירות באמצע?
לא יעזור מי יודע מה ולא נראה לי פרקטי לעשות עצירה כל נסיעה כזאת אבל אם יש לך כח אתה יכול.
עדיף לנסוע קצת יותר לאט כל הדרך אבל בתכל'ס עם הכלי תקין לגמרי ולא מתחמם.... אז סע..
הכלי לא בנוי לזה ולא וכנראה ייקצר את האורך חיים שלו אבל זה מה יש עד שתשדרג בכלי\רישיון.
כמו שנאמר במקום עצירות שלא נותנות הרבה (אופנוע זה לא סוס) תרפה לפרקים מהגז ובכך תמנע מעומס\חום יתר
נראה לי הבחור התכוון לנסיעה אחת.
בכל אופן - אל תהיה על קצה הסקאלה. אם המהירות המירבית שלו היא 100, סע 85-90 בימני. עשיתי פעם טיול עם ידידה של כ-200 ק"מ כשהיא רכבה על 125, זה קצת איטי אבל מסתדרים (היו לי גם 2 חבר'ה לקוחות קבועים שנסעו כל שישי מירושלים לאשדוד לחוף, שניהם יחד על מובי 125, הכל אפשרי). המרחק לא מספיק גדול כדי להצדיק עצירה באמצע, אבל אם בא לך - קח רבע שעה לנוח באמצע.
ליומיום פחות הייתי ממליץ על נפח כזה לנסיעות האלה, למדי פעם - סביר. הוא מקורר אוויר - תבדוק שמן לפני שאתה יוצא (מנוע קר), ואחרי הנסיעה (רק כשיתקרר, אפילו בבוקר שאחרי).
וסע בזהירות.
אין שום קשר לפורום הטכני.
כותרת זוועה (תאר לעצמך שהיית נכנס לפורום ורואה שלכל השרשורים קוראים "עזרה" - היית כותב בפורום שכזה? ואם לא, אז למה אתה מרשה לעצמך לפתוח שרשור כזה? עזוב אפילו לרגע דרישות חוקי הפורום וכו').
הכותרת נערכה, השרשור מועבר. בפעם הבאה שרשור כזה עלול להינעל, אנא קח לתשומת לבך.
כמו שאני רואה את זה
הבעיה העיקרית שלך זו התנועה מסביב שנעה על 130 ולא הקטנוע
לנסוע 100 או פחות בתנועה של 120-130 לדעתי זה מסוכן
עדיף לנסוע בדרכים פחות ראשיות מכביש 1
אישית הייתי נוסע על 443 שברובו הוא יותר איטי וגם מקצר קילומטרז' מכביש 1
בועז