ציטוט נכתב במקור על ידי Ziv4 צפיה בהודעה
תודה רבה על התגובה המושקעת.
אופי הרכיבה הוא ביער להב, נקיקים עליות וכדומה
לא רוכב חזק מאוד, לא פול גז ולא "אונס" את האופנוע כל הזמן.
הפחד מהמשאבת שמן נובע מהעובדה שהיא יכולה להתקלקל ללא התרעה מוקדמת ולכן הרצון להחליף אותה. את הבוכנה אני חושב שאחליף לאחר 120 שעות בערך. האם כדאי לדעתך בישביל ראש שקט להחליף רק משאבת שמן נגיד ב100 ואת הבוכנה לעשות סביב ה120-130?
בשמחה.

באופן כללי, ללכת על בטוח יהיה להחליף עכשיו בוכנה ומשאבה. אצלי בחנתי את הדברים גם בעקבות קריאה בפורומים והמלצות מומחים, ובנוגע למוזרקים של ק.ט.מ - קשה לי להכווין אותך בנוגע למשאבה ומתי יהיה נכון להחליף.

דעתי האישית היא שהחלפת המשאבה בק.ט.מ היא עוד אמצעי להגברת הכנסות החברה (כפי שכבר ציינתי, המשאבה זהה לאלו שקיימות בבטא) ולאו דווקא עקב הסיכוי לכשל.
מנגד, אם היה בבעלותי כלי מוזרק, אני לא יודע אם הייתי דוחה את החלפת המשאבה, לכן משאיר את הבמה לעוד אנשים להציע ולייעץ מניסיון.
אינני מומחה ולא מתיימר להיות אחד.

גם מה שדוטש כתב עושה שכל, אם אתה רוכב בשנה כ- 80-100 שעות, וגם ככה עלות האחזקה בכלים הללו יקרה, החלפת הבוכנה והמשאבה לא אמורות להקפיץ את העלות באופן משמעותי.